شناسهٔ خبر: 71087430 - سرویس استانی
منبع: ایرنا | لینک خبر

۷۳ طرح عمرانی در تربت جام آماده بهره‌برداری است

مشهد- ایرنا- فرماندار تربت جام گفت: ۷۳ طرح عمرانی و خدماتی در این شهرستان خراسان رضوی تکمیل و برای بهره‌برداری در دهه فجر انقلاب اسلامی آماده شده است.

صاحب‌خبر -

حسین جمشیدی روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: تکمیل این طرح ها که بیشتر در حوزه راه و جاده، آب و گاز و سایر بخش های خدماتی است، ۶ میلیارد و ۴۱۰ میلیارد ریال هزینه داشته است.

وی گفت: همچنین در این روزها عملیات اجرایی ۶ طرح عمرانی و خدماتی در این شهرستان آغاز می شود.

فرماندار تربت جام اظهار کرد: مهم ترین طرحی که در این شهرستان به بهره برداری می رسد هشت کیلومتر جاده تربت جام به شهر «احمدآباد صولت» است که همزمان با ایام سالگرد پیروزی انقلاب زیر بار ترافیک می رود.

به گزارش ایرنا، شهرستان مرزی تربت جام با پنج شهر تربت جام، نصرآباد، سمیع آباد، احمدآباد صولت و نیل‌شهر و ۱۵۴ روستای بالای ۲۰ خانوار، ۲۳۰ هزار نفر جمعیت دارد که ۱۲۵ هزار نفر آنان شهرنشین هستند،

مرکز این شهرستان تلفیقی در ۱۶۰ کیلومتری جنوب شرق مشهد قرار دارد و با کشور افغانستان از شرق هم مرز است.