به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ خوراکها غذاهای متنوعی هستند که با انواع مواد غذایی مثل گوشت، مرغ و سبزیجات و روشهای طبخ گوناگون تهیه میشوند و در سفره غذای ایرانیها جایگاه خود را دارند. خوراکها معمولا برای وعده شام بسیار سبک و مناسب هستند.
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی / طرز تهیه شوید پلو با مرغ + فوت و فن خوشمزه شدن
آموزش آشپزی / طرز تهیه مرغ دارچینی مجلسی
خوراک مرغ خامهای با اسفناج یکی از انواع خوراکهای مدرن و خوشمزه است که با روشی بسیار آسان و مواد غذایی در دسترس تهیه میشود. این خوراک به دلیل داشتن، مرغ و اسفناج منبع غنی پروتئین و آهن است، همچنین به دلیل داشتن خامه در ترکیباتش دارای کلسیم بالایی است. اگر به دنبال درست کردن غذاهای حاضری و درعینحال خاص و جدید برای اعضای خانواده هستید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه خوراک مرغ خامهای با اسفناج همراه ما باشید.
مواد لازم
فیله مرغ: ۵ عدد
پیاز: ۲ عدد
سیر: ۴ حب
اسفناج خرد شده: ۳۰۰ گرم
خامه صبحانه: ۱ پیمانه
آرد گندم: ۴ قاشق غذاخوری
شیر: یک چهارم لیوان
نمک، فلفل سیاه و فلفل پول بیبر: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه خوراک مرغ خامهای با اسفناج
برای درست کردن این خوراک خوشمزه ابتدا فیلههای مرغ را با کمی نمک، فلفل سیاه و پول بیبر مزهدار کنید و بعد داخل آرد گندم بغلتانید تا هر دو طرف فیلهها با آرد آغشته شود. کمی روغن داخل ماهی تابه بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا داغ شود، سپس فیلههای مرغ را داخل روغن داغ قرار بدهید و هر دو طرف فیلهها را سرخ کنید. فیلههای سرخ شده را از ماهی تابه خارج کنید و کنار بگذارید. پیازها را به صورت خیلی ریز و نگینی خرد کنید و داخل همان ماهی تابه که فیلهها را سرخ کردهاید، بریزید. بعد از اینکه پیازها سرخ و کمی طلایی شد، سیر رنده شده را همراه با نمک و فلفل به پیاز داغ اضافه کنید. سی ثانیه بعد اسفناجهای شسته و خرد شده را به پیاز داغ اضافه کنید و خوب هم بزنید و بعد خامه صبحانه را که با شیر رقیق کردهاید، داخل ماهی تابه بریزید و اجازه بدهید مواد داخل ماهی تابه شروع به جوشیدن کند، سپس فیلههای مرغ سرخ شده را داخل سس بچینید و کمی دیگر پول بیبر روی مواد بریزید و بعد درب ماهی تابه را ببندید. حرارت اجاق گاز را کم کنید و درب ماهی تابه را ببندید تا سس بجوشد و غلیظ شود. نیم ساعت بعد خوراک مرغ خامهای خوشمزه ما آماده سرو است، نوش جان.
منبع: فرارو
انتهای پیام/