شناسهٔ خبر: 70986702 - سرویس استانی
منبع: صدا و سیما | لینک خبر

پیش بینی کاهش دمای هوا در خراسان رضوی از فردا ۶ بهمن ماه

کاهش دمای هوا و افزایش وزش باد در هفته آینده برای خراسان رضوی پیش بینی شده است.

صاحب‌خبر -
 
 
 
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی،  کارشناس پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی گفت: در روز‌های ابتدای هفته انباشت آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا در شهر‌های بزرگ و صنعتی استان دور از انتظار نخواهد بود.
 
محمد غیوری خواه افزود: از عصر دوشنبه هفته آینده علاوه بر افزایش سرعت باد همراه با گرد و خاک در مناطق مستعد، به تدریج بارش باران از مناطق غرب استان آغاز می‌شود و به تدریج شاهد بارش باران، برف، مه آلودگی و کولاک در شمال غرب، غرب و مرکز استان خواهیم بود.
 
وی گفت: روند کاهش دمای روزانه هوا از یکشنبه هفته آینده در استان آغاز می‌شود و تا پایان هفته ادامه خواهد داشت.
 
غیوری خواه سردترین نقطه استان در ۲۴ ساعت گذشته را فریمان با ۶ درجه زیر صفر و گرمترین نقطه استان را سبزوار با ۱۶ درجه بالای صفر اعلام  کرد و گفت: دمای هوای مشهد در این بازه زمانی بین صفر تا ۶ درجه بالای صفر در نوسان بوده است.