شناسهٔ خبر: 70945643 - سرویس استانی
منبع: صدا و سیما | لینک خبر

۲۴۰ میلیون تن حجم سالانه جابه‌جایی کالا در بنادر کشور 

مدیرکل امور اقتصادی و مناطق سازمان بنادر و دریانوردی گفت: حجم عملیات بنادر کشور در طول یکسال حدود ٢٤٠ میلیون تن است که این مهم با زیرساخت‌های ایجاد شده از سوی سازمان بنادر و دریانوردی، بخش خصوصی و بهره‌گیری از سرمایه انسانی متخصص محقق شده است.

صاحب‌خبر -
به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، حسین یدالهی در نشست کارگروه ممیزی واحد کار، خدمات اشتغال و هیئت‌های رسیدگی به اختلافات کارگر و کارفرما در منطقه ویژه اقتصادی بندر بوشهر، افزود: کارگران برای ارائه خدمات بهینه و محصولات درخور، نیاز به ثبات، آسایش و آرامش دارند و این امر محقق نمی‌شود مگر با اقداماتی که به‌صورت ویژه برای آنها در نظر گرفته شده است.
وی بیان کرد: کاربران و فعالان در زمینه خدمات بندری و دریایی و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی، ۲۳۳ میلیون تن ظرفیت نگهداشت کالا در اراضی پشتیبانی را ایجاد کردند که بیش از ۷۰ هزار نیروی انسانی به واسطه تلاش این زحمت‌کشان در پنج منطقه ویژه بندری مشغول به کار هستند که باید همیشه ثبات در این ساختار حفظ شود.
مدیرکل امور اقتصادی و مناطق سازمان بنادر و دریانوردی اظهار کرد: تمام توان باید به کار گرفته شود تا در روابط بین کارگر و کارفرما به‌عنوان سرمایه‌های اصلی، توازن موردنیاز برقرار شود.
وی گفت: در مجتمع بندری نگین بوشهر اتفاقات خوبی در حال رقم خوردن است که در آینده نزدیک شاهد نتایج ارزنده آن که با همت سازمان بنادر و بخش غیردولتی در حال اجراست، خواهیم بود.
وی افزود: این زیرساخت‌ها تنها به امور فیزیکی و مهندسی محدود نمی‌شوند، بلکه توسعه سرمایه انسانی و زیرساخت‌های نرم‌افزاری را نیز دربر می‌گیرند.
یداللهی گفت: دولت چهاردهم با شعار وفاق ملی، رویکرد خود را تنظیم کرده و با همین سیاست، توسعه حضور بخش خصوصی داخلی و ارتقا ارتباطات بین‌المللی را اجرا می‌کند.
وی بیان کرد: وزارت راه و شهرسازی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بدنه دولت باید با این رویکرد همراه باشند و همگام با یکدیگر، امور کارگران را پیش ببرند.
مدیرکل امور اقتصادی و مناطق سازمان بنادر و دریانوردی تصریح کرد: مسیری که آغاز شده، بدون تردید می‌تواند به بهبود شرایط کاری جامعه کارگری منجر شود و این امر نیازمند تعامل و همدلی بیش از پیش است.
وی یادآور شد: جامعه بندری و دریایی بیش از ۷۰ هزار شاغل فعال در بخش غیردولتی در پنج منطقه ویژه بندری دارد که با احتساب خانوارهای‌شان، حدود ۳۰۰ هزار نفر از این حوزه ارتزاق می‌کنند.
یداللهی عنوان کرد: برای حرکت در مسیر توسعه، سرمایه انسانی نقش پررنگی دارد و باید در کارگاه‌ها، پایانه‌ها و مراکز پشتیبانی بندری به این قشر نگاه ویژه شود.
رئیس اداره امور مناطق ویژه و آزاد بندری سازمان بنادر و دریانوردی هم گفت: در این سازمان حدود هفت هزار نفر کارکنان رسمی، پیمانی، قراردادی و کارگری فعالیت دارند، اما در حوزه کارگری و عملیاتی، بیش از ٧٠ هزار نیروی کار مشغول به فعالیت هستند که از این تعداد، در پنج منطقه ویژه اقتصادی بندری، بیش از سه هزار و ۵۰۰ نفر از بانوان به‌عنوان کارگران تخصصی فعالیت دارند.
صدرالدین محمدی افزود: در راستای فرامین رهبر معظم انقلاب مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم و همچنین اهم سیاست‌های دولت چهاردهم، یکی از اصول محوری، تامین اجتماعی و ارتقای مزایای کارگری برای آحاد ملت است.
وی اضافه کرد: بر اساس رهنمود‌های مدیران ارشد سازمان بنادر و دریانوردی و تلاش‌های انجام شده، بیش از ۸۰ درصد از تجمعات مطالبه‌محور کارگری در مناطق ویژه اقتصادی بندری کاهش پیدا کرده است.
محمدی اظهار کرد: با هدف تداوم موفقیت‌های حاصل شده باید در واحد کار و خدمات اشتغال که واحدی بین‌بخشی است، تمامی معاونت‌ها نقش آفرینی ویژه داشته باشند.