شناسهٔ خبر: 70939825 - سرویس استانی
منبع: ایسنا | لینک خبر

مدیرعامل مجمع خیران مدرسه ساز شهرستان‌های چابهار و دشتیاری:

ساخت ۳۰۰۰ کلاس درس برای چابهار و دشتیاری ضروری است

مدیرعامل مجمع خیران مدرسه‌ساز شهرستان‌های چابهار و دشتیاری گفت: با ساخت بیش از ۳۰۰۰ کلاس درس سرانه فضای آموزشی این دو شهرستان به استاندارد کشوری می رسد و این امر با همت دولت و خیران محقق خواهد شد.

صاحب‌خبر -

عبدالعزیز رامش امروز دوم بهمن ماه در جلسه شورای آموزش چابهار اظهار کرد: استانداردسازی و نوسازی مدارس، اختصاص تجهیزات و امکانات گرمایشی، تکمیل نیروی انسانی، تامین میز و نیمکت و توجه بیشتر به حل مشکلات آموزش وپرورش چابهار و دشتیاری از درخواست های مهم است.

وی با اشاره به رشد جمعیت دانش‌آموزی و افزایش مهاجرت به شهر چابهار و جمعیت بالای ۷۰ هزار حاشیه نشین، افزود: در این شهر بویژه در حاشیه شهر، نیاز شدید به ساخت حداقل ۵۰۰ کلاس درس جدید هستیم.

مدیرعامل مجمع خیران مدرسه ساز شهرستان های چابهار و دشتیاری با بیان اینکه چابهار نسبت به جمعیت بیشترین جمعیت حاشیه نشین کشور و همچنین بیشترین تعداد مدارس غیر دولتی کشور را دارد، گفت: تنها با ساخت مدارس دولتی و در گام اول حداقل با ساخت ۵۰۰ کلاس درس بخشی از مشکلات حوزه آموزش مرتفع و دانش آموزان کم درآمد از امکان تحصیل در مدارس دولتی و بدون هزینه بهره‌مند خواهند شد.

وی خاطرنشان کرد: اعتقاد داریم دانش آموزان سیستان و بلوچستان در زمره مستعدترین و باهوش ترین فرزندان ایران اسلامی هستند و از همه ظرفیت‌ها باید در مسیر تربیت و پرورش صحیح آنان بهره بگیریم.

رامش با اشاره به اینکه اکنون ۳۰ زمین با کاربری آموزشی در شهر چابهار توسط شورای اسلامی شهر و شهرداری چابهار آماده شده نیاز است نوسازی مدارس و خیران برای ساخت مدرسه اقدام کنند، افزود: مدارس سواحل مَکُران با کمبود شدید امکانات و معلم مواجه هستند و با وجود پیگیری ها و مکاتبه های متعدد هنوز مشکلات به طور اصولی و طبق استاندارد مرتفع نشده است.

وی ادامه داد: شهرستان چابهار با وجود اینکه به عنوان مرکز تجارت و اقتصاد و پایتخت دریایی شهرت دارد، اما از سرانه فضای آموزشی اندکی برخوردار است به‌طوری که میانگین سرانه فضای آموزشی در شهر چابهار به حدود ۳۰ سانتیمترمربع به ازای هر دانش‌آموز است.

مدیرعامل مجمع خیران مدرسه ساز شهرستان های چابهار و دشتیاری به تحصیل شمار زیادی از دانش‌آموزان در یک کلاس چند پایه با یک معلم اشاره و خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات اساسی، همین مورد است که کاهش کیفیت تحصیلی شدیدی را به همراه دارد.

وی با بیان اینکه در چابهار و دشتیاری و بخش های پلان و پیرسهراب حدود ۱۰۰ هزار دانش آموز در حال تحصیل هستند، گفت: در چنین شرایطی دانش‌آموزان ۶ پایه در یک کلاس با سن های مختلف و مختلط اصلا نمی‌دانند چه چیزی را بیاموزند و روز بعد کدام درس را چگونه آغاز کنند.

آرامش از حضور خیران برای ساخت مدارس در منطقه بلوچستان و بویژه سواحل مَکُران قدردانی و تصریح کرد: علاوه بر فضای آموزشی، مشکل نیروی انسانی در این منطقه کاملا مشهور است و در کلاس‌های درس چابهار و دشتیاری یک معلم در ۲ شیفت کاری انجام وظیفه می‌کند.

وی با اشاره به اینکه در مجموع بیش از ۵۰ درصد مدارس موجود حوزه چابهار و دشتیاری بدون انشعاب آب، برق، تلفن و حتی حصارکشی هستند و از طرفی دارای کلاس‌های فرسوده، استیجاری، کانکس (کلاس آهنی پیش ساخته و بدون امکانات) و فاقد محوطه‌سازی و از فضای شاد محروم هستند، افزود: فضای نامناسب برخی مدارس در منزلت دانش‌آموزان باهوش این دیار به عنوان آینده سازان کشور نیست.

مدیرعامل مجمع خیران مدرسه ساز شهرستان‌های چابهار و دشتیاری گفت: انتظار می‌رود مشکلات حوزه آموزش و پرورش چابهار و دشتیاری جدی گرفته شود و وزارت آموزش و پرورش ورود جدی به حل مشکلات مدارس سیستان و بلوچستان بویژه حوزه چابهار داشته باشد تا اهداف مورد نظر در راستای تحقق عدالت آموزشی محقق شود.

انتهای پیام