مسعود مورموگویی چهارشنبه شب در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، اظهار کرد: این اقلام شامل ۲ هزار و ۵۳۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و ۷۶۰ کیلوگرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته بوده است.
وی ادامه داد: ۲ هزار و ۵۳۰ کیلوگرم از این مواد غذایی فاسد نابود و باقی مانده آن نیز که مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته بودند برای نمونه برداری از سوی کارشناسان بهداشت محیط به شبکه بهداشت و درمان شهرستان قشم ارسال شد.
مدیر بازرگانی و اصناف سازمان منطقه آزاد قشم توضیح داد: در این بازرسی، این واحد صنفی متخلف به دلیل تخلفات بهداشتی با دستور معاون دادستان قشم پلمب و پرونده آن به دادسرای عمومی و انقلاب این شهرستان مرزی ارسال شد.
مورموگویی اضافه کرد: در بازرسی انجام شده، از این واحد متخلف صنفی نمایندگان اداره کل حراست، مدیریت غذا، دارو و استاندارد سازمان منطقه آزاد و کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستان قشم نیز حضور داشتند.
وی با بیان اینکه بازرسی های مستمر از رستوران ها، واحدهای عرضه کننده خوراک زودپز(فست فود)، واحدهای فروش موادغذایی و پروتئینی، سوپرمارکت ها، قنادی ها و نظایر آن به منظور تامین امنیت غذایی قشموندان ادامه دارد، گفت: در مرحله نخست اجرای این بازرسی ها آموزش و تذکر به متخلفان از اقدامات اولیه است، اما در صورت بیتوجهی به شیوهنامههای بهداشتی، تخلفات به طور جدی پیگیری و با متخلفان برخورد قانونی میشود.
جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
شهرستان قشم شامل جزیره های قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آب های خلیج فارس گسترده شده است.