به گزارش ایرنا، زندگی امیرالمومنین علی(ع) و سیره عملی آن حضرت به پدران و مردان آموخت مثل این بزرگمرد باشند و یتیم نوازی کنند و مردانگی و جوانمردی به خرج دهند همانند پدران شهدا که فرزندان خود را در راه دفاع از آرمانها و ارزشهای انقلاب اسلامی تقدیم کردند و باز هم آماده جان فدایی در راه حفظ اقتدار کشورشان هستند.
امام علی (ع) که روز ۱۳ رجب در درون خانه کعبه به دنیا آمد، عصاره تمام فضایل انسانی و تجسم زیبای تمامی خوبیهاست؛ این امام همام ۱۴۰۰ سال قبل نقشه راه رهایی انسان از ظلم و برقراری جامعهای مبتنی بر عدالت و فارغ از تبعیض را ترسیم کردند.
مردان این سرزمین با الگو قرار دادن امام علی(ع)، نقش ستون خانواده را ایفا میکنند و از نیازهای اساسی خود برای تامین مایحتاج همسر و فرزندانشان میگذرند حتی برخی از آنان سالهاست رنگ کیف و کفش نو به خود ندیدند اما هیچگاه اجازه نمیدهند چشم دختر یا پسرشان به دلیل نداشتن چیزی به اشک بنشیند.
دختری که پدرش در قید حیات است نگران تامین مخارج درس و دانشگاه یا تهیه جهیزیه خود نیست و یا پسران هم نگرانی برای تامین سرمایه اولیه راهاندازی کسب و کار ندارند چرا که میدانند پدرشان هرطور که شده با تمام سختیها نمیگذارد مشکلات مالی گریبانگیر خانواده باشد.
اگر مادری رحمت خدا را لبیک فرزندانش «یتیم» نمیشوند اما نبود سایه پدر اسم یتیمی را به دنبال دارد چرا که وجود این فرشتگان زمینی پرورش یافته مکتب ائمه اطهار(ع)، همواره برای تک تک فرزندان حس غرور را به دنبال دارد زیرا هیچگاه خود را بی پشت و پناه احساس نمیکنند.
حال در فرصت روز پدر همگی اعضای خانواده تلاش دارند با نوشتن متنهای زیبا در فضای مجازی یا خریدن یک شاخه گل و هدایایی بر اساس توان مالی، عشق و علاقه خود به این فرشتگان زمینی را نشان دهند و آنانی که پدرانشان دیگر در قید حیات نیستند هم دلتنگی خود را با به آغوش گرفتن سنگ قبرشان نشان میدهند.
قرار است در ادامه کاشت درخت به مناسبت گرامیداشت روز مادر، در آستانه میلاد با سعادت امیرالمومنین حضرت علی (ع) به نام و یاد پدران در نقاط مشخص نهال کاشته شود.
کاشت نهال در تمام شهرستانهای گلستان به مناسبت روز پدر
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: در راستای اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت، پویشهایی به مناسبتهای مختلف در کشور برگزار میشود تا از این فرصت برای فرهنگسازی و توسعه درختکاری استفاده بهینه شود.
حمید سلامتی افزود: به مناسبت ولادت امام علی(ع) و روز پدر کاشت نهال برنامه ریزی شده و بر همین اساس در هر شهرستان استان گلستان یک نقطه برای کاشت درخت در نظر گرفته شده است.
تبلیغات منابع طبیعی پیرامون همین موضوع در استان گلستان شروع شده به عنوان نمونه برنامه کاشت درخت به مناسبت روز پدر در گنبدکاووس در انتهای آرش غربی جاده سلامت و در کلاله کنارگذر شهید چمران و خیابان شهید ایمان درویشی(محله چشمه نیل) برگزار میشود.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان زمان درختکاری در استان را از اواخر آذر تا انتهای اسفند دانست و گفت: یک میلیون و ۵۰۰ هزار اصله نهال تولیدی در نهالستانهای منابع طبیعی و در صورت تامین اعتبار چهار میلیون و ۵۰۰ هزار اصله نهال تولیدی بخش خصوصی تا پایان سال با هدف احیای عرصههای مخروبه و توسعه جنگل، زراعت چوب و فضای سبز در استان کاشته میشود.
مطابق گزارش اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان، این استان ۸۶۲ هزار هکتار مرتع دارد که نزدیک به ۳۰۶ هزار هکتار آن عرصههای بیابانی و نیازمند اجرای فعالیتهای مقابله با بیابانزایی است و هر ساله اقدامات گوناگونی از جمله بوتهکاری، ساخت هلالی آبگیر (مدیریت هرز آب)، نگهداری قرق، اجرای سیستمهای چرایی و مدیریت روان آب در این عرصهها اجرا میشود.
گلستان با مساحتی نزدیک به ۲ میلیون هکتار دارای اقلیم معتدل مدیترانهای و دارای سطحی معادل یک میلیون و ۳۳۵ هزار هکتار عرصههای منابع طبیعی مشتمل بر ۴۵۲ هزار هکتار جنگل، ۸۶۲ هزار هکتار مرتع و ۲۱ هزار هکتار اراضی ساحلی است که حدود ۳۳۰ هزار هکتار از مراتع نوار مرزی این استان به دلیل خشکسالیهای متوالی، پایین بودن نزولات جوی و نزدیکی به بیابانهای قره قوم ترکمنستان و ضعف پوشش گیاهی در معرض بیابانی شدن شدید قرار دارد.