متین رمضانخواه امروز، ۲۳ دیماه در نشستی که با حضور مسئولان فارس، در استانداری برگزار شد، با تأکید بر اینکه در مجموعه ارزشها و نگرشهای جامعه ایرانی تغییراتی رخ داده است، گفت: با نسل جدیدی روبهرو هستیم که نگاه متفاوتی دارند، لذا الگوهای سیاستگذاری نیازمند بازاندیشی است.
وی با بیان اینکه در حوزه معاونت راهبردی یکی از پروژههای مهم و جدی این است که یک پایگاه آنلاین داده داشته باشیم، گفت: دادههای ملی و استانی که با منابع عمومی تهیه و تدوین شده است و سطح دسترسی به آن محرمانه نیست و قابلیت استفاده برای همه پژوهشگران مدیران و غیره را دارد در اختیار استانها قرار خواهیم داد.
رمضانخواه در ادامه گفت: مشکلات استان فارس در واقع مسائل ملی و فراگیر در همه استانهاست، به عنوان مثال در باب مشکلات محیط زیست، اگر مسأله منابع انسانی و حوزه مالی حل نشود، مشکلات چالش برانگیز خواهد شد و این مشکل در سراسر استانها وجود دارد.
وی ادامه داد: در ساختار معاونت راهبردی، اولین بخش اتاق فکر استانی است که ساختار آن به سال ۹۲ برمیگردد و بر الگوی سیاستگذاری مشارکتی و الگوی جدید تأکید دارد. باید گفت که الگوهای مدیریتی آبشاری، عملاً با شکست مواجه شده است و نیاز به ۴ گانه توسعه و پیوند توسعه سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی هستیم لذا تأکید بر الگوی سیاستگذاری مشارکتی داریم.
رمضانخواه با بیان اینکه یک مشاور راهبردی در هر استان خواهیم داشت، گفت: این فرد مجموعهای از کارگروهها را تشکیل خواهد داد و اعضای کارگروهها ۴ رکن اصلی بخش دانشگاهی، بخش جامعه مدنی، بخش خصوصی و بخش مدیران استانی را شامل میشود. این ۴ رکن بر سر موضوعات اساسی در هر استان تبادل نظر کرده و مسائل را حل میکنند و به دنبال شعار نیستند.
وی تصریح کرد: تنها چیزی که امروز همه جامعه ایرانی به دور آن جمع میشوند، حل مسئله روزمره زندگی مردم است. برای صدا دادن به تشکل مردم نهاد، اتاق فکر ایجاد شده است تا به کمک و پتانسیل دیگران توجه شود و این موضوع به عنوان یک امر نهادینه شناخته شده و در حال کار است.
معاون راهبردهای استانی و سرمایه اجتماعی معاونت راهبردی رئیس جمهور اظهار کرد: درخواست داریم که در سطح استان طومارهایی را که به امضای مردم میرسد، مورد بررسیهای کارشناسی قرار بگیرد و اگر با قانون برنامه هفتم توسعه مطابقت داشته باشد، مورد توجه قرار بگیرد.
انتهای پیام