شناسهٔ خبر: 70773122 - سرویس علمی-فناوری
منبع: برنا | لینک خبر

دنیامالی: فدراسیون‌ها با ظرفیت آکادمی ملی المپیک بیشتر آشنا شوند/ استفاده از هوش مصنوعی یکی از برنامه‌های اصلی باشد

برنا - گروه ورزشی؛ وزیر ورزش و جوانان گفت: استفاده از هوش مصنوعی در آکادمی یکی از برنامه‌های اصلی باید باشد چون از این طریق می‌توانیم برای تحلیل رشته‌ها به ویژه رشته‌های رکوردی بهره بگیریم. برنا - گروه ورزشی؛ وزیر ورزش و جوانان گفت: استفاده از هوش مصنوعی در آکادمی یکی از برنامه‌های اصلی باید باشد چون از این طریق می‌توانیم برای تحلیل رشته‌ها به ویژه رشته‌های رکوردی بهره بگیریم.

صاحب‌خبر -

جلسه بررسی و تشریح امکانات، تجهیزات و خدمات نوین مرکز آکادمی ملی المپیک امروز با حضور احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان در محل وزارتخانه برگزار شد.

بر اساس اعلام وزارت ورزش و جوانان، در این جلسه که با حضور فرهاد صدر رییس آکادمی ملی المپیک، رضا نوری، محمد فشی و جمال شایگان اعضای دپارتمان سنجش و ارزیابی آکادمی ملی المپیک برگزار شد، اعضا توضیحاتی را درخصوص اهمیت سنجش و قابلیت‌های آمادگی جسمانی ورزشکاران ارائه دادند.

بهره‌گیری فدراسیون‌ها و آکادمی ملی المپیک از موضوع هوشمندسازی، بهره‌گیری از آزمایشگاه متاورس برای قهرمانان، به‌روزرسانی تجهیزات آکادمی ملی المپیک و استفاده فدراسیون‌ها از تجهیزات و امکانات آکادمی ملی المپیک از موارد مهمی بود که در این جلسه عنوان شد.

اعضای دپارتمان آکادمی ملی المپیک در این جلسه تاکید داشتند که انجام تست‌های آمادگی جسمانی از قهرمانان باعث می‌شود که نقاط ضعف و قوت ورزشکاران مشخص شود و مربیان می‌توانند برای رسیدن به عملکرد بهتر از آن استفاده کنند‌. همچنین در این جلسه تاکید شد که آکادمی ملی المپیک می‌تواند درخصوص اعزام کیفی ورزشکاران به رویدادها اثربخش باشد.

دنیامالی در این جلسه با اشاره به اهمیت آکادمی ملی المپیک برای توسعه ورزش کشور اظهار داشت: اگر می‌خواهیم در بحث قهرمانی یک اتفاق ویژه رخ دهد باید به بهره‌گیری از امکانات آکادمی اهتمام ویژه داشته باشیم. ما برای موفقیت در رویدادهای مختلف نیاز داریم که از تجهیزات روز استفاده کنیم.

وی گفت: اعتقاد ما این است که امکانات که تجهیزات به توسعه ورزش کمک می‌کند ولی برای استفاده از این تجهیزات باید نیروی انسانی متخصص نیز داشته باشیم. نیاز به آدم‌هایی داریم که قابلیت استفاده از تجهیزات را داشته باشند. همچنین فدراسیون‌ها را باید با ظرفیت آکادمی ملی المپیک بیشتر آشنا کنیم که بتوانیم خروجی خوبی داشته باشیم.

وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: دقت و مراقبت اصلی‌ترین کاری است که باید در حوزه بهره‌گیری از آکادمی ملی المپیک به آن توجه داشته باشیم. از زمان آقای هاشمی‌طبا که آکادمی راه‌اندازی شد اتفاقات خوبی رخ داده ولی می‌توانستیم خروجی بهتری از این آکادمی داشته باشیم.

وی ادامه داد: از الان باید برنامه‌ریزی با فدراسیون‌ها داشته باشیم که در رابطه با المپیک جوانان و بازی‌های کشورهای اسلامی بتوانیم از ظرفیت آکادمی بیشتر استفاده کنیم. استفاده از هوش مصنوعی در آکادمی یکی از برنامه‌های اصلی باید باشد، از این طریق می‌توانیم برای تحلیل رشته‌ها به ویژه رشته‌های رکوردی بهره بگیریم.

دنیامالی خاطرنشان کرد: امیدوارم این نگاه در بین خانواده ورزش کشور جاری و ساری شود و این نیاز به زحمت دارد. قطعا اگر فدراسیون‌ها بدانند مرکز سنجش تا چه اندازه به سود آنها خواهد بود بیشتر برای استفاده از امکانات آن ترغیب می‌شوند. مرکز سنجش آکادمی المپیک باید به صورت حرفه‌ای‌تر در خدمت قهرمانان باشد چون نتیجه آن موفقیت و کسب مدال‌های بیشتر در رویدادها خواهد بود.

در این جلسه محمدیان معاون توسعه ورزش بانوان، هاشمی معاون توسعه مدیریت و منابع، خسروی‌وفا رییس کمیته ملی المپیک، تابع سرپرست دبیرکلی کمیته ملی المپیک و داورزنی مشاور وزیر ورزش و جوانان حضور داشتند.

انتهای پیام/