شناسهٔ خبر: 70755895 - سرویس استانی
منبع: ایرنا | لینک خبر

رییس اداره صنعت، معدن و تجارت دزفول:

کمبود انرژی موجب کاهش ۴۰ درصدی تولیدات دزفول خواهد شد

دزفول-ایرنا- رییس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دزفول گفت: کمبود انرژی و ناترازی ایجاد شده به کاهش ۳۰ تا ۴۰ درصدی محصولات تولیدی دزفول منجر خواهد شد.

صاحب‌خبر -

محمد غلامی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا مشکل اصلی صنایع را تامین انرژی و زمین برای تولید دانست و افزود: ناترازی انرژی ضربه سنگینی به واحدهای تولیدی شهرستان وارد کرده است.

وی اظهارکرد: واحدهای تولیدی در حال حاضر ۲ روز در هفته با خاموش برق مواجه هستند که با احتساب روز جمعه و تداوم این روند، مشکلات زیادی در زمینه تولید ایجاد خواهد شد.

رییس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دزفول گفت: در حال برنامه‌ریزی برای استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر هستیم که البته اجرای این طرح نیز هزینه زیادی خواهد داشت.

وی افزود: صادرات برخی محصولات به علت ناترازی انرژی با مشکل مواجه خواهد شد و ممکن است تولیدکنندگان نتوانند به تعهدات خود در تولید محصول عمل کنند و بازار خود را از دست دهند که نمونه آن، ایجاد مشکل برای خمیرمایه و فولاد دزفول است.

غلامی تصریح کرد: محصولات دانش بنیان شرکت آوان طب دزفول در حال حاضر به بیش از ۳۰ کشور صادر می‌شوند که اگر این واحد تولیدی انرژی موردنیاز برای فعالیت نداشته باشد بازار خود را از دست خواهد داد.

وی خواستار ارائه تسهیلات دولتی به واحدهای تولیدی برای استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر شد و افزود: فعالیت برخی واحدهای تولیدی با استفاده از دیزل ژنراتور و موتوربرق یا انرژی‌های تجدیدپذیر ممکن نیست.

رییس اداره صنعت، معدن و تجارت دزفول گفت: این وضعیت به تولید و اشتغال شهرستان ضربه خواهد زد و شرایط تولیدکنندگان را برای حضور در بازارهای جهانی دشوارتر خواهد کرد.

وی با تاکید بر ضرورت چاره اندیشی برای تامین انرژی به ویژه در تابستان آینده افزود: تابستان سختی برای واحدهای تولیدی پیش‌بینی می‌شود لذا انتظار می‌رود دولت به این واحدها کمک و با ارایه تسهیلات برای استفاده از انرژی خورشیدی از تولید حمایت کند البته این موضوع نیز دشواری‌ها و هزینه‌های زیادی دارد.

سرمایه‌گذاران دزفول به حوزه انرژی ورود کنند

غلامی بیان کرد: انتظار می‌رود قطعی برق به واحدهای تولیدی اختصاص پیدا نکند، مردم نیز باید در مصرف برق صرفه جویی کنند تا بتوان انرژی واحدهای تولیدی را تامین کرد.

وی به مصرف سه مگاوات برق روزانه در یک شهرک صنعتی اشاره کرد و افزود: دولت باید در این خصوص راهکار ارایه کند تا واحدهای تولیدی با معضلات بیشتری در آینده مواجه نشوند.

رییس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دزفول تاکید کرد: سرمایه‌های زیادی در دزفول در گردش است که نیاز است سرمایه گذاران به حوزه انرژی ورود کنند.

شهرستان دزفول به دلیل موقعیت جغرافیایی، منابع طبیعی غنی و نیروی انسانی متخصص، یکی از مناطق مستعد در حوزه صنعتی است؛ صنعت در دزفول علاوه بر ایجاد اشتغال و درآمدزایی، به رشد زیرساخت‌های اقتصادی و توسعه پایدار منطقه کمک کرده است.

این شهرستان به‌ویژه در حوزه‌هایی مثل صنایع کشاورزی و تبدیلی و صنایع فولادی نقش اساسی در تامین نیازهای ملی ایفا می‌کند.

ظرفیت بالای منطقه، نیروی کار ماهر و نزدیکی به منابع کشاورزی و طبیعی، فرصت‌های بزرگی را برای رشد فراهم کرده است.

اگر تامین انرژی به‌عنوان یک اولویت دیده شود و سرمایه‌گذاری‌های مناسب در این حوزه انجام شود، دزفول می‌تواند به یکی از قطب‌های صنعتی کشور تبدیل شود.