به گزارش خبرنگار دفاعپرس از زنجان، «عباس برزگر» مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان امروز در جلسه شورای هماهنگی امور ایثارگران و ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت استان زنجان اظهار داشت: امروزه اولویت بنیاد در بحث درمان، مسکن و اشتغال ایثارگران است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان با اشاره به اینکه ۷۵ درصد ماموریتهای بنیاد شهید، ترویجی و فرهنگی است اما با توجه به مشکلاتی که ایثارگران در مسکن و اشتغال و ... دارند، اضافه کرد: در حال حاضر بنیاد شهید یک دستگاه خدمات رسان شده که اولویت آن در بحث درمان، مسکن و اشتغال جامعه ایثارگری است.
وی با بیان اینکه براساس پرونده ۲ هزار و ۹۱۹ شهید، براساس تعداد مزار ۲ هزار و ۸۹۶ شهید، شهدای منتصب به استان (محل تولد استان زنجان) ۳ هزار و ۵۳۵ شهید تا زمان کنگره و براساس آمار بهروز ۳ هزار و ۵۶۳ شهید در استان داریم، گفت: بیش از ۵۵ درصد شهدای استان زنجان در رنج سنی ۱۰ تا ۲۰ سال قرار دارند، و جامعه هدف بنیاد شهید و امور ایثارگران ۵۶ درصد است که بیش از ۶۰ هزار نفر از مردم استان را شامل میشود.
برزگر با بیان اینکه بنیاد شهید و امور ایثارگران باید به عنوان یک دستگاه فرهنگی شناخته شود اما به عنوان یک دستگاه خدماترسان شناخته شده است، گفت: در گذشته بنیاد شهید ساخت مدارس شاهد را در اولویت کاری داشت اما امروزه به دلیل کهولت سن ایثارگران، ایجاد مراکز توانبخشی و ... در اولویت قرار دارد. این مورد با وفاق وهمکاری همه دستگاهها تحقق پیدا خواهد کرد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان با بیان اینکه بنیاد به عنوان یک دستگاه حمایتگر باید در خصوص خدماترسانی به ایثارگران پیگیری داشته باشد، بیان کرد: در اکثر استانها مجموعه توانبخشی به بهرهبرداری رسیده است و مورد استفاده ایثارگران قرار میگیرد؛ اما استان ما به عنوان اولین استانی که شروع کرده است ولی به دلیل تورم نتوانسته به مرحله اتمام و بهرهبرداری برساند.
وی با بیان اینکه براساس ماده ۷ قانون خدماترسانی به ایثارگران، وزارت راه وشهرسازی موظف است برای جانبازان ۲۵ درصد و بالاتر تامین زمین انجام دهد، براساس تفاهمنامهای که مابین وزیر راه و شهرسازی با رییس بنیاد شهید کشور انعقاد شد، این زمینها اختصاص پیدا میکند، افزود: در بحث واگذاری زمین طی ۵ سال گذشته در زنجان ۲۲۴، ماهنشان ۴ و طارم ۸ مورد بوده است.
وی با با بیان اینکه در زنجان ۴۳۰ گلزار شهدا وجود دارد، که از این تعداد ۲۷ گلزار در شهرها و ۴۰۳ گلزار در روستاها قرار دارند، ادامه داد: براساس آخرین وضعیت، ۹۶ درصد گلزارهای شهدا ساماندهی شده و ۴ درصد باقی مانده است، در اکثر استانها ساماندهی گلزار شهدا به پایان رسیده است.
انتهای پیام/
∎