شناسهٔ خبر: 70725385 - سرویس علمی-فناوری
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

عادات روزانه که ممکن است باعث ابتلا به میگرن شوند

یک مطالعه به این نتیجه رسیده است که مرور مستمر تلفن همراه برای مدت طولانی، ممکن است خطر ابتلا به میگرن را افزایش دهد.

صاحب‌خبر -

باشگاه خبرنگاران جوان؛ جواد فراهانی - محققان بیمارستان مرکزی Taiyuan در چین دریافتند که استفاده بیش از حد از تلفن یکی از دو عادتی است که با افزایش خطر ابتلا به این نوع میگرن، همراه با خوردن مقادیر زیاد مرغ مرتبط است.

از سوی دیگر، نوشیدن قهوه و خوردن ماهی‌های چرب مانند ماهی خال خالی و تن با کاهش خطر ابتلا به میگرن مرتبط است.

این مطالعه جدیدترین شواهدی است که استفاده از تلفن را با میگرن، یک بیماری دردناک و طولانی مدت که باعث حملات سردرد، حساسیت به نور، خستگی و حالت تهوع می‌شود، مرتبط می‌کند.

یک مطالعه ترکیه‌ای قبلا نشان داده بود که استفاده از تلفن‌های هوشمند باعث افزایش مدت زمان و دفعات حملات سردرد در بیماران میگرنی می‌شود.

استفاده بیش از حد از تلفن همچنین با کیفیت خواب ضعیف و خواب آلودگی در طول روز در افراد مبتلا به این بیماری مرتبط است.

استرس، قند خون پایین و مصرف بیش از حد کافئین می‌تواند خطر ابتلا به میگرن را افزایش دهد؛ بنابراین، متخصصان به بیماران مبتلا به میگرن توصیه می‌کنند عاداتی را که ممکن است باعث حملات آن‌ها شود، شناسایی کنند.

پیپا کولتر، مدیر The Migraine Trust، می‌گوید: «برای برخی، نور یا تابش نور صفحه‌نمایش محرک تشنج‌زا است؛ در حالی که تنش عضلانی در گردن و شانه‌ها به دلیل خیره شدن طولانی‌مدت به صفحه نمایش ممکن است پس از استفاده از تلفن باعث تشنج شود. تنظیم روشنایی صفحه، تنظیم اندازه متن در صورت لزوم، ارزیابی وضعیت بدن در حین استفاده از تلفن یا نظارت بر مدت زمان استفاده از صفحه نمایش باعث ایجاد می‌تواند باعث مشکل شود. وقفه‌های منظم ممکن است به کاهش احتمال وقوع تشنج کمک کند.»

منبع: دیلی میل