شناسهٔ خبر: 70723274 - سرویس استانی
منبع: دانشجو | لینک خبر

گزارش|

دیدار گزینشی پزشکیان در سیستان؛ ابتکار محلی یا تصمیمی از سوی دولت؟

سفر دوم مسعود پزشکیان به سیستان و بلوچستان با انتقاداتی از جمله برگزاری نشست گزینشی با مردم همراه شده و منتقدان با یادآوری حضور شهید رئیسی در مرز سیستان، آن را شناسنامه ریاست جمهوری تراز انقلاب اسلامی می‌دانند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، طی روز‌های اخیر خبر سفر دوم مسعود پزشکیان به سیستان و بلوچستان تیتر یک رسانه‌ها شده است، سفری که در سایه بزرگنمایی‌اش، انگار همانند دفعه اول قرار بر وفاق با مردم نیست و بیشتر به تور چابهارگردی و تجدید خاطرات پزشکیان با روستای محل خدمتش در سیستان شباهت دارد تا سفری مشکل گشا برای مردم این مناطق!

دیدار گزینشی پزشکیان در سیستان؛ ابتکار محلی یا تصمیمی از سوی دولت؟

در سفر نخست پزشکیان به سیستان و بلوچستان به بهانه تدابیر و مسائل امنیتی هیچ دیدار مردمی صورت نگرفت و بیشتر نشستی گزینشی به اسم نخبگان این استان، اما به کام اعضای ستاد رئیس جمهور برگزار شد، گویی آقای پزشکان در میان اعضای ستاد خود امنیت دارد، اما در میان مردم این استان خیر!

فشار‌های رسانه‌ای و فعالین اجتماعی موجب شد تا در دور دوم سفر رییس جمهور به سیستان و بلوچستان دیدار مردمی هم به برنامه‌ها اضافه شود؛ اما اینبار هم تنها اسمش مردمی است و بنابراطلاعیه دفتر نهاد ریاست جمهوری عموم مردم اجازه ورود ندارند و در سالن ورزشی ایزوله در شهر زابل تنها ورود با کارت صادره از فرمانداری، بدون پلاکارد و دست نوشته، بدون گوشی و ... میسر است که خود به وضوح نشان دهنده شعار توخالی توجه به مردم در بدنه دولت است.

دیدار گزینشی پزشکیان در سیستان؛ ابتکار محلی یا تصمیمی از سوی دولت؟

در پاسخ به اعتراض جنبش دانشجویی، مطالبه گران بومی و گروه‌های مردمی علت این‌گونه برنامه ریزی و رفتار دفتر نهاد ریاست جمهوری مسایل امنیتی بیان شده است، درصورتی که به گفته بومیان در حال حاضر سیستان در امن‌ترین وضعیت ممکن قرار دارد.

مردم منطقه سیستان به بهانه این تدابیر فوق امنیتی، اشاره به حضور شهید آیت الله رئیسی در چندسال قبل به سیستان کردند و تاکید داشتند در روز‌های ابتدایی قدرت یافتن طالبان و در ناامن‌ترین شرایط افغانستان، شهید جمهور در روستایی چندصدمتری مرز افغانستان، میان مردم بدون هیچ گیت امنیتی حضور پیدا کرد، مدت طولانی سخنرانی کرد و صدایشان را شنید.

مردم سیستان از این حرکت شهید رئیسی به عنوان شناسنامه ریاست جمهوری تراز انقلاب اسلامی یاد می‌کنند و تاکید دارند که رئیس جمهور باید بدون ترس و بهانه و شعار در میان پابرهنگان که سرمایه‌های اصلی جمهوری اسلامی هستند حضور پیدا کند و تسلی بخش دردهایشان باشد نه اینکه آن‌ها را سانسور کند.

دیدار گزینشی پزشکیان در سیستان؛ ابتکار محلی یا تصمیمی از سوی دولت؟