به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان رضوی، فرماندار تربت جام در کارگروه سلامت و امنیت غذایی با تاکید بر هماهنگی لازم بین بخشی در حوزه پیشگیری از سقط جنین گفت: درحوزه پیشگیری و فرهنگسازی از سقط جنین و جلوگیری از موازی کاری در حوزه آسیبهای اجتماعی یکی از انتظارات حوزه سلامت و امنیت غذایی است که باید در دستور کار ادارات شهرستان قرار گیرد.
حسین جمشیدی باقدردانی از خدمات مجمع خیرین سلامت و با اشاره به کمبود امکانات بهداشتی و درمانی در این شهرستان افزود: از مجمع خیرین سلامت انتظار داریم که در حوزه ساخت و ساز و خرید تجهیزات پزشکی بیشتر ورود کنند و از ظرفیت خیرین و سرمایه گزاران و مردم که بی نهایت هستند، بیشتر بهره ببرند.
جمشیدی با اشاره به تخلیه نخالههای ساختمانی در حاشیه شهر که سبب تولید پشه سالک و آسیب اجتماعی و بهداشتی میشود، تصریح کرد: با توجه به تعیین سایت تخلیه نخالههای ساختمانی توسط شهرداری، شرکتهای بخش خصوصی باید وضعیت نقل و انتقال نخالهها را ساماندهی و از مشکلات بهداشتی پیشگیری کنند.
دکتر محمد محمدی رئیس دانشکده علوم پزشکی تربت جام نیز با اشاره به پیشگیری و مهار سقط جنین گفت: در اجرای برنامه جامع مهار، پایش، پیشگیری و کاهش سقط خودبه خودی جنین، همه دستگاههای اجرایی و آموزشی باید آموزش عمومی و اصلاح سبک زندگی و آسیبهای وارده ناشی از تغدیه و دارو و مراقبت و حمایت و پشتیبانی از مادران باردار را در دستورکار قرار دهند.
دکتر منصوره مکارم معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی تربت جام هم با اشاره به اهمیت توجه به سلامت سالمندان گفت: با توجه به این که کشور به سمت سالمندی پیش میرود برنامه سلامت جسمی و روحی و روانی و توانمند سازی و ارتقا سلامت سالمندان باید در دستور کار قرار گیرد و سالمندان باید مورد احترام جامعه قرار گیرند.