شناسهٔ خبر: 70591594 - سرویس علمی-فناوری
منبع: راه دانا | لینک خبر

در کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی در حوزه سلامت مطرح شد

دستیابی ارزش بازار سلامت دیجیتال جهانی به 858 میلیارد دلار تا سال 2030 دستیابی ارزش بازار سلامت دیجیتال جهانی به 858 میلیارد دلار تا سال 2030

رییس مرکز تحقیق‌وتوسعه همراه اول در کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی در حوزه سلامت گفت: پیش‌بینی شده است بازار سلامت دیجیتال جهانی تا سال 2030 به حدود 858 میلیارد دلار برسد.

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کنگره بین المللی هوش مصنوعی در حوزه سلامت با حمایت همراه اول و با شعار «هوش مصنوعی مبتنی بر اخلاق، راهگشای آینده سلامت» در مرکز همایش های بین المللی رازی دانشگاه علوم پزشکی تهران امروز چهارشنبه 12 دی 1403 به مدت دو روز آغاز به کار کرد.

این رویداد که تمامی گروه های علوم پزشکی و فنی مهندسی را مخاطب قرار می دهد، با محوریت هوش مصنوعی در مواردی همچون «قابل اعتماد و مبتنی بر اخلاق»، «مدیریت کلان داده ها و فناوری سلامت»، «اینترنت اشیاء در سلامت»، علوم اعصاب»، «بیو انفورماتیک و فناوری سلامت»، «علوم دارویی»، «آموزش و پژوهش پزشکی»، «پیشگیری و بهداشت»، «جراحی»، «تشخیص آزمایشگاهی»، «بیماری های داخلی»، «دندانپزشکی»، «تصاویر پزشکی»، «رباتیک و چت بات ها در علوم پزشکی» و «بیمارستان هوشمند» در حال برگزاری است.

وحید شاه منصوری، رییس مرکز تحقیق و توسعه همراه اول که یکی از سخنرانان کلیدی این رویداد بود، محور صبحت های خود را «اقتصاد دیجیتال و جایگاه آن در آینده جهانی و ایران» قرار داد و اظهار کرد: اقتصاد دیجیتال بر پایه تکنولوژی های نوآورانه شکل گرفته و هدف آن، توسعه مدل های تجاری است که بر تکنولوژی های پیشرفته و اکوسیستم های دیجیتال متکی هستند.

وی ادامه داد: کلان روندهای این حوزه شامل حرکت از ارائه سرویس به سمت خلق تجربه و ایجاد اکوسیستم های دیجیتال در صنایع مختلف است.

به گفته شاه منصوری توانمندسازهای کلیدی اقتصاد دیجیتال شامل وجود استراتژی دیجیتال، زیرساخت های دیجیتال و توانمندی دیجیتال است. این عناصر بر پایه تکنولوژی هایی ساخته می شوند که پیش بینی شده تا سال 2030 تأثیر بسزایی در این حوزه داشته باشند.