شناسهٔ خبر: 70532289 - سرویس استانی
منبع: ایرنا | لینک خبر

بنیانگذار مرکز باروری و ناباروری اصفهان درگذشت

اصفهان - ایرنا - دکتر سید مهدی احمدی، بنیانگذار مرکز باروری و ناباروری اصفهان و یکی از چهره‌های برجسته علم پزشکی این استان، یکشنبه (نهم دی) در سن ۸۰ سالگی و بر اثر بیماری درگذشت.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، مرکز باروری و ناباروری اصفهان در سال ۱۳۷۲ به‌منظور درمان نازایی زنان و ناباروری تاسیس شد و جزو اولین مراکز فعال ایران در این زمینه است؛ در این مرکز روش‌های نوین درمان ناباروری مورد استفاده قرار می گیرد تا زوجین نابارور بتوانند با گذراندن مراحل درمانی به آرزوی بزرگ خود یعنی داشتن فرزندی سالم برسند.

مدیر مرکز باروری و ناباروری استان اصفهان به خبرنگار ایرنا گفت: دکتر احمدی از بنیانگذاران مرکز باروری و ناباروری در اصفهان و کشور بود که با تأسیس این مرکز تخصصی در بهمن‌ ۱۳۷۲، تحولی بزرگ در ارائه خدمات درمان ناباروری ایجاد کرد.

محمدرضا یوسفی افزود: دکتر احمدی با همکاری دکتر سید اسدالله کلانتری، زنده‌یاد دکتر باقر فروهان و دکتر محمدحسین نصراصفهانی (جنین‌شناس) این مرکز را با هدف ارائه جدیدترین امکانات درمانی به بیماران در حوزه ناباروری و اعمال جراحی زنان و مامایی راه‌ اندازی کرد و در ۳۱ سال گذشته، خدمات این مرکز به خانواده‌های اصفهانی و دیگر نقاط کشور بسیار ارزشمند بوده است.

فرزند مرحوم دکتر احمدی نیز در گفت‌وگو با ایرنا اظهار کرد: پدرم سال‌ها ریاست انجمن زنان و مامایی ایران (شاخه اصفهان) را بر عهده داشت، از پیشکسوتان و خیران برجسته جامعه پزشکی اصفهان بود و تلاش‌های خیرخواهانه وی همواره مورد تقدیر بوده است.

عاطفه احمدی افزود: مراسم تشییع پیکر پدرم ساعت ۱۰ صبح روز سه‌شنبه این هفته از مقابل کلینیک درمان ناباروری اصفهان ( خیابان مشتاق ) به سمت باغ رضوان اصفهان برگزار خواهد شد و امیدواریم در قطعه نام‌آوران به خاک سپرده شود.

به گزارش ایرنا، مراسم بزرگداشت مرحوم دکتر احمدی پنجشنبه این هفته ساعت ۱۴ در مصلای الغدیر دانشگاه اصفهان برگزار می‌شود.

سید مهدی احمدی از پیشگامان علم زنان و زایمان و رییس مرکز باروری و ناباروری اصفهان بود؛ وی در سال ۱۳۲۳ در روستای «تودشک» از توابع اصفهان متولد شد، در کودکی مادر خود را به علت عوارض زایمان و در جوانی پدرش را از دست داد.

او ابتدا فعالیت خود را به‌عنوان پزشک عمومی در روستاهای دورافتاده استان اصفهان آغاز و در سال ۱۳۵۴، دوره رزیدنتی زنان و مامایی را شروع کرد و در سال ۱۳۵۸ با کسب رتبه اول در این رشته تخصصی فارغ‌التحصیل شد.

دکتر احمدی فعالیت‌های علمی و آموزشی خود را در دانشکده های پزشکی و پرستاری و مامایی اصفهان و بیمارستان‌های آموزشی و غیرآموزشی آغاز کرد و با خدمات برجسته و دستاوردهای علمی خود، تأثیر چشمگیری در ارتقای درمان ناباروری در ایران و منطقه داشت.