شناسهٔ خبر: 70520442 - سرویس فرهنگی
منبع: سینماپرس | لینک خبر

وزیر آموزش و پرورش:

زمانی «جشنواره فیلم رشد» شکوفا می‌شود که تولیدات آن در دل جامعه معلمان قرار بگیرد

سینماپرس: وزیر آموزش و پرورش درباره حمایت این وزارتخانه از آثاری که با محوریت تربیت ساخته شده‌اند، گفت: اگر هنرمندی یک فیلم منطبق بر نیازهای ما تولید کرد، همه جامعه آموزشی و دانش‌آموزان کشور را برای حمایت از آن فیلم بسیج می‌کنیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش سینماپرس، علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش در مراسم اختتامیه پنجاه وچهارمین دوره جشنواره بین المللی فیلم‌های علمی، آموزشی و تربیتی رشد که عصر شنبه هشتم دی ۱۴۰۳ در تالار ایوان شمس تهران برگزار شد، جشنواره رشد را یک سرمایه ارزشمند خواند و گفت: رشد پس از پنجاه و چهار دوره، عقبه بسیار فاخری دارد. این جشنواره پشتوانه ارزشمند تعلیم و تربیتی دارد. سرمایه ارزشمند جشنواره رشد حضور دغدغه‌مندان حوزه تربیت، هنرمندان و فیلمسازان مختلف است که باعث می‌شود نگاه متفاوتی را به جامعه مخاطب ارائه کنند.

وی با اظهار خوشحالی از اینکه این‌ روزها ابزار دسترسی مخاطب به تولیدات آموزش و پرورش بیشتر شده است، افزود: یک میلیون دانش آموز در این دوره از طریق اپلیکیشن شاد از آثار بهره بردند. در کنار همه اتفاقات خوب این جشنواره، ما حلقه مفقوده ای داریم و بهره ‌مندی از تولیدات به نسبت جامعه مخاطبمان بسیار پایین‌تر است. مخاطب اصلی این جشنواره دانش آموز، معلم و مدرسه است و ما زمانی موفق می‌شویم که بتوانیم این تولیدات را در اختیار دانش آموزان قرار دهیم. مهم ترین هنر یک‌ معلم و مدیر مدرسه این است که در کنار برنامه های درسی، رخداد تربیتی متفاوتی ایجاد کند و موقعیتی بهتر از تماشای یک فیلم تربیتی نیست.

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: نباید نمایش آثار را در چند سالن تهران محدود کنیم. در واقع زمانی این جشنواره شکوفا می‌شود که تولیدات آن در دل جامعه معلمان قرار بگیرد.

وی درباره حمایت آموزش و پرورش از آثاری که با محوریت تربیت ساخته شده اند، توضیح داد: آمادگی حمایت از ظرفیت‌های مختلف در نظام تعلیم و تربیت را داریم. از آقای لطیفی رئیس شورای سیاست‌گذاری جشنواره فیلم رشد خواهش دارم که فرایندی را طراحی کنید که اگر هنرمندی یک فیلم منطبق بر نیازهای ما تولید کرد ما تمام جامعه آموزشی و دانش آموزان کشور را برای حمایت از آن فیلم بسیج کنیم. این بزرگترین حمایت ما محسوب می‌شود.