شناسهٔ خبر: 70516595 - سرویس استانی
منبع: اکونیوز | لینک خبر

استاندار کرمانشاه: سطح شورای برنامه‌ریزی بالاتر از توزیع اعت... -

اقتصاد ایران: کرمانشاه- استاندار کرمانشاه با تاکید استاندار کرمانشاه بر ارتقای جایگاه شورای برنامه‌ریزی استان کرمانشاه، گفت: سطح این شورا بالاتر از توزیع اعتبارات است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر حبیبی شامگاه شنبه در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان اظهار کرد: همانطور که در جلسه شورای اداری استان درباره تعامل مدیران با نمایندگان مجلس شورای اسلامی نکاتی بیان کردم، اعتقاد دارم که با تعامل دولت و مجلس کارهای استان با سرعت بسیاری بیشتر جلو خواهد رفت.

وی افزود: نمایندگان مجلس شورای اسلامی به وزرا دسترسی دارند و نمایندگان استان نیز ارتباطات و تعاملات خوبی با سازمانها و وزارتخانه دارند که مدیران استانی باید از این ظرفیت برای رفع موانع و مشکلات حوزه اجرایی دستگاه خود بهره ببرند.

حبیبی با بیان اینکه شورای برنامه‌ریزی و توسعه اختیار لازم و سازوکار قوی برای رفع مسائل استان دارد بیان کرد: این شورا می‌تواند سازوکار قانونی به مسائل استان بدهد.

استاندار کرمانشاه افزود: ظرفیت بالاتری باید برای شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در نظر گرفت و جلسات شورا به در حد و اندازه توزیع اعتبار و پول در نظر نگرفت و بلکه طرح‌های توسعه آفرین و پیشران استان در جلسات این شورا مطرح شود تا سازوکار قانونی بگیرد.

حبیبی با اشاره به ظرفیت‌های توسعه‌ای استان کرمانشاه گفت: گردشگری، کشاورزی، صنعت، تجارت مرزی از جمله ظرفیت استان است و از ظرفیت شورای برنامه‌ریزی و توسعه برای این ظرفیت‌ها بهره ببریم تا بتوانیم گره‌ی از مشکلات استان باز کنیم.

استاندار کرمانشاه در مورد توسعه زنجیره ارزش محصولات در استان گفت: شناسایی حلقه‌های مفقوده در پتروشیمی، گردشگری سلامت، فولاد، گیاهان دارویی مهم است زیرا در غیر این صورت انگار که خام فروشی کرده‌ایم و تولید محصولات این بخش‌ها برای استان ارزشی نخواهد داشت.

حبیبی فقدان برندسازی را یکی دیگر از مشکلات بخش تولید در استان کرمانشاه دانست و افزود: از شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان توقع می‌رود طرح‌‎هایی که ظرفیت برندسازی دارند را دنبال کند و دانشگاه‌ها، شرکت‌های دانش بنیان و مجموعه‌های اقتصادی برای تولید برند کشوری توقع می‌رود.

استاندار کرمانشاه گفت: با وجود تولیدات خوب در استان ولی برندسازی محصولات انجام نشده است.

وی یکی دیگر از مشکلات تولید در استان را ضعف بسته بندی بیان کرد و افزود: با وجود صنعت بسته بندی مناسب در استان ولی بسته بندی محصولاتی همچون گیوه اورامانات، گلیم هرسین و… ضعیف است و در صورت رفع این مشکل، ارزش افزوده این محصولات برای استان کرمانشاه بسیار بیشتر خواهد بود.

استاندار کرمانشاه با اشاره به جایگاه شرکت‌های دانش بنیان در دنیای امروز گفت: توسعه کسب و کار و تولید اشتغال بدون کارآفرینی مبتنی بر دانش بنیاد امروزه دوام نخواهد داشت و چنانچه گردشگری، کشاورزی، صنعت و… با شرکت‌های دانش بنیان هماهنگ شود ارزش افزوده آن چند برابر خواهد شد.

حبیبی بر تقویت شرکت‌های دانش بنیان در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان افزود: شرکت‌های دانش بنیان استان باید در سطح ملی بدرخشند.

استاندار کرمانشاه با اشاره به برنامه هفتم توسعه گفت: در برنامه توسعه رشد ۸ درصدی دیده شده است و موضوع بهره وری به صورت ویژه و برجسته در این برنامه مطرح شده است که سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان موظف است گزارش عملکرد دستگاه‌ها را درباره این موضوع هر ۶ ماه یکبار ارائه کند.

حبیبی افزود: تکالیف و احکام هر دستگاه در برنامه هفتم توسعه را سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی پس از احصا به دستگاه مورد نظر ابلاغ کند تا هر ۶ ماه یکبار گزارش اقدامات دستگاه‌ها در این جلسه ارائه شود.

استاندار کرمانشاه گفت: مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان تا پایان این ماه به بهترین شکل ممکن و مجهز به بهره برداری برسد دستگاه‌های اجرایی متولی صدور مجوز نیز یک نماینده تام الاختیار به این مرکز معرفی کنند تا از سرگردانی سرمایه گذار در مراکز متعدد تصمیم‌گیری جلوگیری شود.

وی با اشاره به وجود ناترازی انرژی گفت: تعطیلی مدارس، ادارات و بانک‌ها راهکار این مشکل نیست و ادارات و دستگاه‌های اجرایی باید تأمین برق ساختمان‌های خود را توسط انرژی خورشیدی انجام دهند که این موضوع سبب فرهنگ‌سازی و جبران ناترازی انرژی خواهد شد.