شناسهٔ خبر: 70509789 - سرویس استانی
منبع: دفاع پرس | لینک خبر

عضو هیات علمی دانشگاه رازی کرمانشاه:

حاج قاسم یک نقش سازنده، کم نظیر و محوری در جبهه مقاومت بود

یوسفوند» گفت: حاج قاسم سلیمانی در تقویت و شکل گیری جبهه مقاومت نقش بسزایی داشت و نقش ایشان یک نقش سازنده، کم نظیر و محوری بود.

صاحب‌خبر -

به گزارش دفاع‌پرس از کرمانشاه، «نامدار یوسفوند» استاد و عضو هیات علمی دانشگاه رازی کرمانشاه در جمع بسیجیان این دانشگاه با بیان اینکه سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی یک مجاهد واقعی بود، اظهار داشت: او در اوج محبوبیت ملی و جهانی، عنوان «سرباز» را برای خود انتخاب کرد که این نشان دهنده حقیقت شخصیت خودساخته و به خدا پیوسته اوست.

وی افزود: در عصری که افراد برای کسب عناوین دنیایی تلاش می‌کنند، او به دنبال دیده نشدن بود. در عصری که افراد دوست دارند با عناوین و رتبه‌هایشان خطاب شوند، او دنبال این بود که او را برادر خطاب کنند و برادر خطاب شود تا فرهنگ برادری و عاطفی اسلامی که برخواسته از انقلاب اسلامی بود را زنده نگه دارد.

عضو هیات علمی دانشگاه رازی کرمانشاه با بیان اینکه حاج قاسم سلیمانی مُبلغ عملی فرهنگ اسلامی و خود یک مکتب بود، تصریح کرد: سلوک مجاهدانه او در سخت‌ترین میدان‌های زندگی، دفاع او از انقلاب، کشور و ملل مظلوم  منطقه، رشادت کم نظیر او در میدان دفاع از حق، همت مثال زدنی او در میادین خون و شهادت، تواضع و فروتنی او در مقابل خلق خدا، اندیشه حقیقت طلب او در راستای اعتلای حقیقت و عدالت، مبارزه نفس گیر او با آدم کُشان و سلطه طلبان مستکبر روزگار، ولایت پذیری او در تمام صحنه‌ها و بروز جلوه‌های معنوی از باطن پاک ایشان، حقایقی بودند که ما از این سردار بزرگ سراغ داریم و شاهد آن بودیم. تاریخ نیز باید مصادیق آن را  فراموش نکند و برای نسل‌های آینده یاد آوری کند.  

وی اضافه کرد: خداشناسی، خودسازی، اوج عرفان نشات گرفته از حضور عاشقانه او در میدان خون و شهادت باعث شد که خود و عناوین خود را نبیند و به حساب نیاورد و خود را سرباز قلمداد کند. او کسی بود که در آسمان آوازه و شهرت داشت و در زمین دنبال شهرت و نام نبود.

یوسف‌وند یکی از ویژگی‌های شخصیتی بارز حاج قاسم سلیمانی را ولایت باوری، ولایتمداری و ولایت پذیری حقیقی از عمق وجود خواند و گفت: در دیدگاه الهی اسلام یک مسلمان واقعی و حقیقی لازم است ولایت پذیر باشد و حاج قاسم این دستاورد زندگی و این ویژگی مکتبی را بیش از چهل سال در خطرناکترین صحنه‌ها تمرین کرده بود.

وی افزود: بنا به تصریح قرآن کریم، انسان‌ها از دو حال خارج نیستند. یا مسلمان مؤمن و تحت ولایت الهی‌اند که این دسته افراد سعادتمند و رستگار حقیقی‌اند و یا اینکه فاسق کافرند و تحت ولایت شیطان و طاغوت هستند و دچار بدفرجامی و گمراهی‌اند. این جهانبینی حقیقی به فرد مومن کمک می‌کند که در مسیر حقیقت و حق خواهی رشد کند و از باطل و ولایت شیطان گریزان باشد.

عضو هیات علمی دانشگاه رازی کرمانشاه ادامه داد: در جهان بینی درست و واقعی، تمام عالم هستی و از جمله انسان تحت ولایت الهی‌اند و افراد برگزیده الهی تسری بخش و جلوه‌های این ولایت در زندگی بشر هستند. انسان از طریق اعتقاد به ولایت الهی و اولیای خداوند و انجام بایسته‌های ولایت مداری، تحت ولایت خاص خداوند قرار می‌گیرد و نتیجه آن نعمت نزدیکی به خداوند است و در پرتو این کمال می‌تواند رشد پیدا کند، رشید شود و از نظام ولایی حمایت و پاسداری نماید. شهید حاج قاسم سلیمانی نمونه مثال زدنی و رشید میدان ولایت مداری و ولایت پذیری بود.  

وی با بیان اینکه حاج قاسم نه تنها در عرصه عمل، بلکه در وصیت نامه خود هم به مسئله ولایت و ولایت پذیری توجه می‌کند، عنوان کرد: ایشان در وصیت نامه خود بیان کرده «برادران و خواهرانم! جهان اسلام پیوسته نیازمند رهبری است؛ رهبری متصل به (معصوم) و منصوب شرعی و فقیهی معصوم. خوب می‌دانید منزّه‌ترین عالِم دین که جهان را تکان داد و اسلام را احیا کرد، یعنی خمینی بزرگ و پاک ما، ولایت فقیه را تنها نسخه نجات بخش این امت قرار داد؛ لذا چه شما که به عنوان شیعه به آن اعتقاد دینی دارید و چه شما به عنوان سنّی اعتقاد عقلی دارید، بدانید به دور از هرگونه اختلاف، برای نجات اسلام خیمه ولایت را رها نکنید. خیمه، خیمه رسول الله (ص) است. اساس دشمنی جهان با جمهوری اسلامی، آتش زدن و ویران کردن این خیمه است، دور آن بچرخید. والله والله والله این خیمه اگر آسیب دید، بیت الله الحرام و مدینه حرم رسول الله (ص) و نجف، کربلا، کاظمین، سامرا و مشهد باقی نمی‌ماند؛ قرآن آسیب می‌بیند».

یوسف‌وند تاکید کرد: اعتقاد عمیق به نقش ولایت در صیانت از اساس دین و دینداری و صیانت از امت اسلامی و نهایتا کشور و سرزمین‌های اسلامی، فرد دیندار واقعی را سرباز این عرصه قرار می‌دهد و حاج قاسم سرباز حقیقی ولایت و کشور بود و درک حقیقی خود را از نائب امام زمان (عج) و ولی فقیه زمان را با این جملات «خامنه‌ای عزیز را جان خود بدانید»، «این ولایت، ولایت علی ابن ابی طالب است»، «خیمه ولایت، خیمه حسین فاطمه است»، «دور آن بگردید، با همه شما هستم»، «ولایت فقیه رنگ خداست، این رنگ را بر هر رنگی ترجیح دهید»، «با جان و دل به توصیه و تذکرات او به عنوان طبیب حقیقی شرعی و علمی، عمل کنید» بیان می‌کرد.  

وی خاطرنشان کرد: با پذیرش قلبی و عملی ولایی است که حاج قاسم مصداق ولایت باوری، ولایت پذیری و ولایت مداری می‌شود و بعنوان سردار اسطوره‌ای معاصر از شکل گیری امپراطوری داعش و زایش خاورمیانه جدید مد نظر آمریکا جلوگیری می‌کند. او با دو ابزار توکل و اخلاص که همیشه در اعماق قلب خود داشت مسیر حقیقی ولایت مداری را تقویت و ارتقاء می‌داد و این مسیر او را به ولی مطلق هستی رساند.

عضو هیات علمی دانشگاه رازی کرمانشاه در ادامه به نقش حاج قاسم سلیمانی در تقویت و شکل گیری جبهه مقاومت اشاره کرد و گفت: نقش ایشان یک نقش سازنده، کم نظیر و محوری بود. حاج قاسم از بوسنی تا افغانستان، از یمن تا فلسطین و از لبنان سوریه تا عراق به یاری جبهه حق و مظلومین شتافت و به آنان روحیه مقاومت مبتنی بر پیروزی یا شهادت آموخت. کار بزرگ او همکاری او در جبهه حق و محور مقاومت، پایمردی در مقابل اشغالگری دولت‌های ستمگر، حمایت از ملل مظلوم تحت ستم منطقه، ممانعت از شکل گیری امپراطوری مخوف داعش در جهان اسلام و جلوگیری از تعبیر شدن خواب خطرناک زایش خاورمیانه جدید آمریکایی بود.

وی گفت: اگر امروز می‌بینیم که یمنی‌های مجاهد، فقیر و مظلوم در مقابل شش کشور نماد زر و زور و تزویر ایستاده‌اند و امروز همان یمن را  در مقابله با استکبار پیروز و سربلند می‌بینیم و همچنین شاهد مقاومت ۱۵ ماهه و معجزه آسای مجاهدان فلسطینی در یک سرزمین محاصره شده ۳۶۵ کیلومتر مربعی غزه در مقابل رژیم صهیونیستی و  دولت‌های آمریکا، انگلیس، آلمان و سایر دول استکباری هستیم، این از ثمرات درس آموزی از دفاع مقدس و مکتب شهید سلیمانی است.

انتهای پیام/