شناسهٔ خبر: 70501059 - سرویس استانی
منبع: وزارت راه و شهرسازی | لینک خبر

رتبه اول تعمیر و بازسازی ماشین آلات راهداری در سیستان و بلوچستان

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان گفت: کار بازسازی ماشین‌آلات سنگین راهداری استان و حتی سایر استان‌ها در هاب اورهال و بازسازی ماشین‌آلات سنگین زاهدان انجام می‌شود و این استان رتبه اول را در بین ادارات راهداری و حمل و نقل جاده ای سراسر کشور دارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه وشهرسازی(سیستان و بلوچستان)، ایوب کرد در حاشیه بازدید رییس پارک علم و فناوری استان از مجموعه بزرگ بازسازی و تعمیر ماشین آلات سنگین و نیمه سنگین راهداری، اظهار کرد: کار بازسازی ماشین‌آلات سنگین راهداری  از جمله بولدوزر، گریدر، بیل مکانیکی، غلتک و همه دستگاه‌هایی که در راه‌سازی استفاده می‌شود در مرکز بازسازی و اورهال زاهدان انجام می‌شود و این استان رتبه اول را در بین ادارات راهداری و حمل و نقل جاده ای استان ها به خود اختصاص داده است.

وی ادامه داد: ناوگان راهداری استان نیز قدیمی بوده و برخی از ماشین‌آلات برای حدود ۴۰ سال قبل هستند و برندهای خوبی داریم که نیاز به بازسازی دارند که در این مرکز انجام می‌شود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان با بیان اینکه اگر این ماشین‌آلات بازسازی نمی‌شدند باید با قیمت خیلی ارزان و به صورت آهن کیلویی به فروش می‌رسیدند، افزود: ویژگی خاصی که در مجموعه دیده می‌شود، ارزش افزوده و صرفه جویی است که در این کارگاه اتفاق افتاده، همچنین اقتصاد مقاومتی و دور زدن تحریم‌ها، بازگرداندن دستگاه‌های از رده خارج شده به چرخه فعالیت راهداری و راهسازی از ویژگی‌های مهم دیگر این مرکز است که نتیجه آن توسعه در امر راهسازی است.

وی گفت: این مرکز حدود دو سال قبل راه‌اندازی شد و کارش را با دستگاه‌های کمی شروع کرد اما تاکنون بالغ بر ۷۰ دستگاه ماشین‌آلات را به طور کامل بازسازی کرده و یکی از بهترین مراکز بازسازی و اورهال کشور هم از نظر کمی و هم از نظر کیفی شده است.

کرد یادآور شد: تجهیزات مورد نیاز خریداری شده و کل نیازهای این کارگاه در همین مجموعه تأمین می‌شود و نیاز به بیرون از استان نداریم، همچنین دستگاه‌ها و ماشین‌آلات راهداری قبلاً برای هر تعمیری با هزینه حمل بسیار بالا و صرف وقت زیادی به استان‌های برخوردار جابه‌جا می‌شدند که الان در خود استان تعمیر می‌شوند و این مجموعه روز به روز در حال گسترش است.

وی با اشاره به اینکه یکی از ویژگی‌های این مرکز که بسیار مورد تاکید بوده بحث نیروسازی است و همه نیروها از متخصصان و شاغلان بومی استان هستند، گفت: با برنامه ریزی صورت گرفته، بحث آموزش و نیز پرورش نیرو با هماهنگی‌های لازم با دستگاه‌های مختلف از جمله آموزش فنی و حرفه‌ای و مراکز خیرین دنبال می‌شود و تاکنون هنرجوهای زیادی در حال آموزش بوده و بالغ بر ۸۱ نفر دانش‌آموز و هنرجو در این مجموعه در کنار کار دانشگاهی کار عملی را یاد می‌گیرند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان افزود: بازسازی و تعمیر کمپرسور بنز در استان برای اولین بار انجام می‌شود و تا کنون ۱۶ دستگاه به طور کامل بازسازی شدند و دستگاه‌ها به محض تکمیل شدن وارد کار در پروژه می‌شوند، کارهای سخت بازگشایی راهداری و راهسازی را انجام می‌دهند و یک سال نیز گارانتی دارند.