شناسهٔ خبر: 70470568 - سرویس اجتماعی
منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

آموزش آشپزی / طرز تهیه فسنجان بادام + خواص

در این پست قصد داریم تا غذایی بسیار مناسب با نام فسنجان بادام را به شما معرفی نماییم.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ در این پست قصد داریم تا غذایی بسیار مناسب با نام فسنجان بادام را به شما معرفی نماییم. در ادامه با خواص و طرز تهیه خورشت فسنجان بادام آشنا خواهید شد.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / طرز تهیه گردو پلو با مرغ

مواد لازم

پودر گردوی مغز شده و بادام درختی مغز شده بهتر است نسبت ۱ به ۳ باشد یعنی ۳ لیوان پودر مغز بادام و ۱ لیوان پودر مغز گردو. اگر بخواهیم فسنجان فقط با بادام باشد این میزان را از پودر مغز بادام استفاده می‌کنیم.
رب انار یک قاشق غذاخوری،
پیاز یک عدد کوچک،
روغن کنجد ۲ قاشق غذاخوری،
نمک، فلفل، زردچوبه
آب به مقدار لازم

طرز تهیه فسنجان بادام

ابتدا پیاز را در روغن تفت دهید.
سپس رب انار را اضافه کنید.
بعد از آن مغزها را در آن بریزید و کمی تفت دهید و ادویه ها را اضافه کنید.
روی آن آب بریزید تا کاملا بپزد و به روغن بیفتد.
می توانید از گوشت گوسفند یا اردک یا هر گوشت گرمی استفاده کنید.
چون این غذا یک غذای کامل هست می توانید اصلا از گوشت هم استفاده نکنید.

خواص فسنجان بادام

یک غذای بسیار گرم و تر می باشد.
تقویت کننده قوای بدن است.
برای زنان باردار و شیرده مناسب است.
بهترین غذا برای شب های امتحان و کنکور است.
این خورشت برای پیشگیری از ریزش مو بسیار مناسب است.
در درمان بیش فعالی کودکان و به آرامش رسیدن آنها اثرگذار است.
یک غذای بسیار مناسب برای افسردگی و سردرد و سودا زدگی است.
با توجه به مواد مغذی موجود در این خورش، برای افزایش اشتها و رشد کودکان نیز اثرگذار است.
با توجه به مزاج این خورشت برای بیماری‌هایی مثل آسم و تنگی نفس بسیار مفید می باشد.

توجه کنید
بهتر است در این خورش از رب انار ملس استفاده شود و اگر در دسترس نبود و رب انارتان ترش است بهتر است کمی شیره انگور یا شکر سرخ به خورش اضافه نمائید.
اگر می خواهید خورشت‌تان طعم مناسبی داشته باشد حتما از بادام و گردوی ایرانی استفاده نمائید.

منبع: ایسکانیوز

انتهای پیام/