به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان غربی گفت: تا پایان آذر ماه ۴۷ میلیون قطعه جوجهریزی در استان انجام شده که در مقایسه با مدت زمان مشابه پارسال ۱۲.۵ درصد افزایش داشته است.
خسرو شهبازی افزود: در 9 ماه گذشته ۸۰ هزار و ۶۲۷ تن گوشت مرغ تولید شده است که براساس سرانه ۲۸ کیلوگرم، مازاد استان هفت هزار و ۹۰۷ تن بوده است.
شهبازی اظهارکرد: براساس سرانه مصرف ۳۰ کیلوگرم نیز میزان تولید مازاد دو هزار و ۷۰۵ تن بوده که به استانهای دیگر ارسال و یکهزار و ۴۲۰ تن هم به خارج ازکشور صادر شده است.
وی، با بیان اینکه در آذر امسال چهار میلیون و ۸۶۹ هزار قطعه جوجه ریزی در استان انجام شده است، اظهارکرد: با این رقم، ۹۰.۲ درصد برنامه ابلاغی محقق شده که علت تحقق کامل نیافتن آن و کاهش جوجهریزی، افزایش تولید گوشت مرغ و کاهش قیمت مرغ زنده بوده است.
شهبازی، با اشاره به ذخایر استراتژیک شرکت پشتیبانی امور دام استان گفت: یکهزار و ۱۰۰ تن مرغ منجمد و ۱۹۰ تن گوشت قرمز منجمد درحال حاضر در انبارها موجود است.
وی افزود: قرارداد جمع آوری مرغ مازاد به میزان ۶۶۰ تن از زنجیره های تولید و قراردادهای خرید مرغ منجمد از محل انباشت قبلی نیز تاکنون ۱۱۰ تن بوده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی اضافه کرد: پیشنهاد میشود شرکت پشتیبانی امور دام بطور مستقیم با مرغدار برای خرید مرغ زنده عقد قرارداد و یا مرغ مازاد مرغداران را با معرفی این سازمان به قیمت ۶۰ هزار تومان خریداری کند.
آذربایجانغربی بیش از ۷۵۰ مرغداری دارد که درقالب زنجیرههای تولیدی فعالیت میکنند.
افزایش بیش از 12 درصدی جوجه ریزی در آذربایجانغربی
۴۷ میلیون قطعه جوجهریزی تا پایان آذرماه درآذربایجانغربی انجام شده است.
صاحبخبر -
∎