به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، حجت الاسلام حسین طهماسبی در جلسه تجلیل از قضات بانوی دادگستری استان یزد، با اشاره به نامه مولای متقیان حضرت علی علیه السلام به فرزندانش گفت: در نامه ۳۱ نهج البلاغه، از زن به عنوان ریحانه و گل خوشبو یاد شده که نباید کار سنگین و مسئولیتهای دشوار را بر دوش او گذاشت بلکه همانطور که تلاش میشود از دسته گل در خانه چنان محافظت شود که عمر و طراوت بوی خوش آن بیشتر استمرار یابد، به گونهای عمل شود که نشاط و طراوت و فوران عاطفه، بوی خوش مادری زن در خانواده استمرار یابد و این جز با صبوری و عطوفت ممکن نیست.
وی تصریح کرد: در زندگی، مدیریت درون خانه از نظر اسلام به بر عهده زن نهاده شده که این به معنای کار در خانه همسر نیست، بلکه بدین معناست که امور درون منزل با نظر خانم خانه انجام شود و الا در منزل، هر عضوی باید امور خویش را انجام دهد. البته کمک به هم در امور اشتراکی میتواند جوِّ منزل را صمیمی و دلپذیرتر نماید.
رئیس کل دادگستری استان با اشاره به اینکه آسیب به زن به معنای آسیب به بنیان خانواده و جامعه است، اظهار داشت: مرد باید مشکلاتش را پشت در منزل رها کند و فارغ از همه گرفتاریها و مشکلات، با روی باز و لبی خندان به درون منزل برود.
وی با تأکید بر این نکته که در زندگی هیچ چیز مهمتر از خانواده نیست، افزود: اگر مردی بتواند امنیت، آسایش و آرامش را برای خانواده و فرزندان خویش فراهم کند، قطعاً در امور عمومی و مسائل حرفهای نیز موفق عمل میکند و الا کسی که مدیریت خانواده خویش را از دست بدهد، به حسب ظاهر هرچه هم مدیر موفقی باشد، اما برکتی در کار او نیست.
طهماسبی گفت: بسیاری از فرزندان مسئولان که به نوعی دچار مشکل شدهاند حق دارند روز قیامت از پدران خویش طلبکار باشند، چرا که اگر در زمان حیات این فرزندان بیشتر برای وقت و انرژی میگذاشتند شاید از انحراف آنان پیشگیری میشد.
وی تأکید کرد: اگر خانواده، نشاط، صمیمیت و عطوفت خویش را حفظ کند موفق خواهد بود و میتواند به همه اهداف عالیه خویش دست یابد، اما اگر خانواده مبتلا به گرو کشی و تعارضات رفتاری شد، هرگز نمیتواند روی پیشرفت و آرمش را ببینید.