شناسهٔ خبر: 70459736 - سرویس استانی
منبع: ایسنا | لینک خبر

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان زنجان:

پرورش، آموزش و تربیت نسل بر عهده مادر است

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان زنجان گفت: پرورش، آموزش و تربیت نسل بر عهده مادر است و اگر در خانواده مادر دچار مشکل شود کل زندگی به مشکل می‌خورد که این خود نشان‌دهنده ارزش مقام شامخ بانوان است. 

صاحب‌خبر -

حکمت‌اله هاشمی امروز (چهارشنبه ۵ دی ماه) در آیین قدردانی از بانوان بازنشسته، کارمند و داوطلب هلال، اظهار کرد: گرامی‌داشت روز زن بهانه ای است تا بانوان به مقام شامخ خود بیاندیشند زیرا این  مقام به تأسی از جایگاه حضرت زهرا (س) است و بانوان بر این اساس تکلیف و وظایفی در برابر خانواده، جامعه و فرزندانشان دارند. 

او با اشاره به اینکه خداوند حضرت زهرا (س) را محور رضایت و غضب الهی قلمداد می‌کند بیان کرد: مقام‌ شامخ زن بواسطه بانوی دو عالم حضرت زهرا (س) ارزش‌گذاری و وزن داده شده و خداوند نگاهش به نگاه حضرت فاطمه الزهرا (س) بود.

وی با بیان اینکه در این دنیا انسان‌های بزرگی نقش آفرینی کردند و نام نیک بر جا گذاشتند، گفت: این امر به لطف مادرانی است که دانش اعتقادی و الهی داشته اند و مردان بزرگی را تربیت کرده و دنیایی از خدمات نیک در جامعه ارائه دادند. 

هاشمی یکی از کلید واژه‌ها و مولفه‌های اصلی چگونگی بوجود آمدن مقام شامخ را خدمت به خلق خدا دانست و گفت: خداوند رضایت خود از خلق و انسان را در رضایت خلق می‌داند و باید درخصوص رهایی و نجات خودمان از منجلاب دنیایی، اعمال نیک انجام دهیم، البته خداوند نیازی به انجام این اعمال ندارد بلکه انجام اعمال نیک جهت شکرگزاری نعمتهای الهی است. 

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان اظهار کرد: بهشت زیر پای مادر است. این مهم یک تعبیر و کنایه محسوب می شود چرا که کلید بهشت در دست مادرانی است که به توصیه قرآن و سیره ائمه اطهار قدم بر میدارند، می اندیشند و این مادر قابل ستایش است. 

هاشمی خطاب به بانوان گفت: به خودتان ببالید و افتخار کنید که در چنین جایگاه و مقامی قرار دارید و امروزه باید بپذیریم جایگاه بانوان در پرورش و تربیت نسل تاثیر گذار در جامعه، بی بدیل است و بواسطه قدرتی که خداوند داده، ستون و خیمه جامعه محسوب می‌شوید.   

وی با تاکید براینکه نباید بی احترامی و بی‌حرمتی به مقام شامخ بانوان شود، بیان کرد: برخی بر این باورند که با رشد و ارتقاء تحصیلی، جامعه‌نگر و اندیشمند هستند ولی در واقع اندیشمندان اصلی مادران بیسوادی بودند که فرزندان الهی تربیت کرده‌اند. 

در ادامه مدیر کل دفتر امور زنان و خانواده استانداری زنجان ضمن گرامی‌داشت ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن گفت: برای هر انسانی یک جایگاه و نقشی تعریف شده است و ما بانوان بعضا بخاطر اینکه بخواهیم نقش زن را در جامعه زیباتر نشان دهیم قدم بر جای اشتباهی می‌گذاریم.  

سیده‌فایزه موسوی با اشاره به اینکه بی‌توجهی به نقش و جایگاه خود منجر به این می‌شود که بعضا دچار آسیب‌های جدی در زندگی و جامعه شویم، بیان کرد: اگر بانوان جایگاه و هویت زنانه خودشان را بیابند و مردها در هویت و جایگاه مردانگی خود قرار بگیرند، آن‌وقت در یک جامعه ایده‌آل زندگی می‌کنیم. 

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری زنجان با توجه به اینکه بانوان آنانی را که اشرف مخلوقات هستند و بلندترین جایگاه عالم، کهکشان‌ها و همه آنچه که در کائنات وجود دارند را تربیت می‌کنند، اظهار کرد: این تربیت‌ها الزاما به شغل، سواد، توانمندی یدی و موقعیت‌های اجتماعی بانوان ربطی ندارد وگرنه مادران کم‌سواد و بی‌سواد نمی‌توانستند مردان بزرگی را تربیت کنند که منجر به متحول شدن دنیا می‌شوند. 

موسوی افزود: این برای بانوان کافی است که خداوند نقش بزرگی در سیرت زنانه ما قرار داده است و اجازه این را بر ما می‌دهد که انسانی را تربیت کنیم.  

وی ادامه داد: این تربیت‌ها الزاما به شغل، سواد، توانمندی یدی و موقعیت‌های اجتماعی بانوان ربطی ندارد وگرنه مادران کم سواد و بی سواد نمی‌توانستند مردان بزرگی را تربیت کنند که منجر به متحول شدن دنیا می‌شوند. 

انتهای پیام