شناسهٔ خبر: 70456562 - سرویس سیاسی
منبع: صدا و سیما | لینک خبر

واکاوی فتنه‌های جدید آمریکایی - صهیونیستی؛ شعار امسال حماسه ۹ دی

نشست خبری رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت سالروز ۹ دی در محل شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برگزار شد.  

صاحب‌خبر -
تشریح برنامه‌های بزرگداشت سالروز حماسه ۹ دی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما آقای نائینی رئیس ستاد بزرگداشت یوم الله ۹ دی  گفت :‌ یوم‌الله نهم دی در سال ۱۳۸۸ یک حماسه بی‌بدیل، اقدام به لحظه و فوق العاده کارساز بود که یک هویت در امتداد زمان تبدیل، شگفتی‌ساز و تاریخ ساز شد.
روز تجلی قدرت الهی و برای امروز، آینده تاریخ درس‌آموز و الهام‌بخش شد.
 
جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک نظام " مردم سالار دینی" در طول حیات خود همواره در معرض خطرها، تهدید‌ها و فتنه‌های مختلفی قرار گرفته است.
 
نفوذ سیاسی و فکری، اقدامات ضد امنیتی، تجزیه طلبی، تروریسم، خرابکاری، انقلاب رنگی، تهاجم فرهنگی، براندازی از طریق اغتشاش در جامعه، کودتا، حمله نظامی، ایجاد شکاف و برانگیختن اختلاف‌های قومی و مذهبی، تحریم و فشار‌های اقتصادی و عملیات شناختی و روانی پردامنه، محور‌هایی از تهدید‌ها و توطئه‌های مختلفی بوده است که نظام جمهوری اسلامی در این ۴۶ سال با آن‌ها رو‌به‌رو بوده است.
 
به عبارتی می‌توان گفت دشمنان انقلاب اسلامی از همه گزینه ها، تجربه‌های خود برای براندازی، فروپاشی و مهار و تضعیف نظام بهره گرفته است.
 
ملت ایران متقابلا با هوشمندی و حضور به موقع و به لحظه خود، همه طرح‌ها و برنامه‌ها و تهدید‌ها و فتنه‌ها را خنثی و هر روز بر استحکام نظام جمهوری اسلامی ایران افزوده است.
 
ملت ایران با بصیرت و هنرمندی، همیشه دشمن را غافلگیر کرده و برآورد‌ها و محاسبات دشمن را در امکان براندازی و فرپاشی نظام تغییر داده است.
 
دولت‌های غربی به ویژه آمریکا با وجود اینکه در روش‌ها و الگو‌های مختلف در برخورد با نظام جمهوری اسلامی ایران شکست را تجربه کرده‌اند.
 
با بهره‌گیری از الگوی براندازی نرم، بی ثبات سازی و تجربه انقلاب‌های رنگی انتخابات پرشکوه مردم ایران را در سال ۱۳۸۸ هدف قرار دادند. 

غربی‌ها قبل از انتخابات براساس پیشنهادهای مراکز اندیشه ورز و سرویس‌ها به این باور رسیدند، که می‌توان با استفاده از تجربه تکنیک‌های انقلاب‌های رنگی نظام جمهوری اسلامی را از درون فروپاشی کرد. 

نظام جمهوری اسلامی همزمان با انتخابات از موقعیت بسیار ممتاز برخوردار بود، حضور ۴۰ میلیونی و ۸۵ درصدی مردم درانتخابات دهم ریاست جمهوری، موقعیت و جایگاه نظام مردم سالار دینی را افزایش داد و پیام اقتدار و قدرت تولید کرد. 

در شرایطی که هیچ خطری کشور را تهدید نمی‌کرد، موقعیت نظام استثنایی و ممتاز بود، یک جریان سیاسی و کاندیدا‌های آن جریان نتیجه انتخابات را نپذیرفت و نظام را متهم به تقلب بزرگ در انتخابات کرد. 

دشمن که از تمهید کرده بود، به سرعت به میدان آمد و با همه ظرفیت‌های رسانه‌ای یک فتنه عظیم و پیچیده‌ای در کشور به راه انداخت.

فرصتی که آمریکا مدت‌ها به دنبال آن بود و هرگز موفق نشده بود، بستر در داخل در اختیار همه معاندان و جبهه شرارت قرار گرفت.

یک فرصت برای فروپاشی از درون پیش آمد. با سرعت بین جبهه برانداز داخلی و خارجی ائتلاف عجیبی شکل گرفت. جریان فتنه تبدیل به پیاده نظام دشمن شد. 

سران کشور‌های غربی، سرویس‌ها و رسانه‌های آنها با همه ظرفیت به میدان آمدند. فضای خطرناکی شکل گرفت و آمریکایی‌ها و متحدان غربی آن‌ها امیدوار به براندازی نظام از درون و فروپاشی شدند.

فتنه ۸۸ لشکرکشی همه اردوگاه باطل علیه جبهه حق، با استفاده از همه ظرفیت‌ها و تجارب نظام سلطه و نفاق داخلی بود. 

دشمن در سال ۸۸ می‌خواست با اردوکشی خیابانی، محاسبات مسئولان نظام را تغییر دهند. جمهوریت نظام و سلامت انتخابات را هدف گرفت و مردم را مقابل هم قرار داد و انسجام کشور را بهم ریخت. البته سد مستحکم رهبری و بصیرت مردم، دشمن را شکست داد.

جریان فتنه مولفه‌های قدرت نظام را به بهانه تقلب در انتخابات هدف قرار داد، به اعتماد مردم به نظام خدشه وارد کرد. منافع ملی را نادیده گرفت. چهره مردم سالار نظام را مخدوش کرد. اعتبار و آبروی نظام را در جهان زیر سوال بردند، نظام به دیکتاتوری، خیانت، تقلب متهم شد. کار کشور حدود ۸ ماه تعطیل و فضای کشور امنیتی شد. جریان فتنه غربی‌ها را به فروپاشی از درون امیدوار کرد.

حرمت شکنی در روز عاشورای سال ۱۳۸۸، عاشورائیان را برانگیخت؛ و در نهم دی، مردم ایران با قیام خود، علیه عاشورا ستیزان اقدامی ماندگار در تاریخ مبارزات ملت ایران به نمایش گذاشتند. در این حضور در سراسر کشور همه سلائق سیاسی به میدان آمدند.

مردم در ۹ دی ۱۳۸۸ نشان داده‌اند، برای دفاع از انقلاب، نظام و رهبری و مقابله با انحراف و فتنه‌ها در صحنه هستند.

حماسه ۹ دی تصویر واقعی قدرت انقلاب اسلامی را به نمایش گذاشت و نشان داد که ملت ایران نفوذ ناپذیر است.

حماسه تاریخی و ماندگار نهم دی ۱۳۸۸ به تعبیر مقام معظم رهبری، " یکی از قله‌های فراموش نشدنی"، " حرکت برخاسته از بصیرت"، " شناختن موقعیت و حضور در لحظه‌های مورد نیاز"، حرکتی در فضای غبارآلود"، " حرکتی متکی بر ایمان و اراده الهی" در تاریخ انقلاب اسلامی بود. 

ستاد مرکزی بزرگداشت حماسه نهم دی، قیام گسترده و فراگیر مردم ایران در ۹ دی را در حقیقت، پیروزی بصیرت مردم ایران بر فتنه آمریکایی صهیونیستی معرفی می‌کند.

بزرگداشت نهم دی متعلق به یک گروه و جریان خاص نیست. همچنان که در خلق آن حماسه همه سلائق و گروه‌ها نقش آفرین بودند. "۹ دی" ظرفیت حقیقی و هویت نظام جمهوری اسلامی است.

یوم الله نهم دی، تصویر واقعی قدرت نظام جمهوری اسلامی است. این تصویر همچنان زنده و بالنده و خدشه ناپذیر است.

راهپیمایی ۹ دی، تیر خلاص ملت ایران به راهبرد آمریکا در فروپاشی از درون بود.

در یوم الله ۹ دی، دست قدرت خدا در دفاع از حریم ولایت، از آستین مردم ایران بیرون آمد.

فتنه‌ها برای مقابله با قدرت یابی انقلاب اسلامی است.

مردم ایران از فتنه پیچیده ۱۳۸۸ و فتنه‌های بعد از آن سربلند خارج شدند، اما همچنان فتنه انگیزی برای باز داشتن از قدرت انقلاب ادامه یافت.

فلسفه پاسداشت حماسه نهم دی ۱۳۸۸؛ حفظ عناصر آن حماسه تاریخی است. هدف تبیین و روشنگری فتنه‌های جدید است.

در پانزدهمین سال بزرگداشت این قله فراموش نشدنی در تاریخ انقلاب اسلامی، شعار امسال را تحت عنوان "یوم الله نهم دی؛ واکاوی فتنه‌های جدید آمریکایی صهیونیستی" اعلام می‌کنیم.

بدون تردید تا زمانیکه انقلاب اسلامی در مسیر بالندگی و قدرت یابی است، امکان تکرار فتنه‌های گذشته با بهانه‌های جدید وجود دارد. شکل فتنه‌ها تغییر می‌کند.

راهبرد امروز دشمن بی ثبات سازی در داخل کشور است. دشمن به دنبال به هم ریختن کشور با بهره‌گیری از مسائل مختلف است. 

همچنان عناصر تشکیل دهنده حماسه نهم دی بازدارنده اصلی در خنثی کردن توطئه‌های دشمن است. بصیرت، دشمن شناسی و اقدام به لحظه، انسجام و یکپارچگی ملی؛ عناصر اصلی حماسه نهم دی می‌باشد.

پیام بزرگداشت حماسه ۹ دی حفظ بصیرت و تجدید میثاق با رهبر معظم انقلاب اسلامی است. پیچیده‌ترین توطئه‌ها و فتنه‌ها با هوشمندی و بصیرت خنثی می‌شود.

فتنه‌ها برای متوقف کردنِ روند قدرت‌سازی است.  هدف امروز فتنه آمریکایی صهیونیستی تضعیف فرهنگ و گفتمان مقاومت است.  هدف فتنه آمریکایی و صهیونیستی در سوریه، تضعیف فرهنگ مقاومت و تغییر معادله قدرت در منطقه بود. باید بدانیم میدان امروز جنگ کجاست؟ میدان جنگ امروز؛ افکار عمومی است و موضوع این جنگ؛ مقابله با فرهنگ و گفتمان مقاومت است.

امروز با فتنه‌های ترکیبی، شتابنده و پیچیده از سوی کانون‌های سلطه علیه ملت ایران مواجه هستیم.  آمریکا و رژیم صهیونیستی بزرگترین فتنه‌های تاریخ بشری را در منطقه اسلامی غرب آسیا با دامن زدن به جنگ و نسل کشی آغاز کرده‌اند.

جامعه ایران با تکیه بر هویت‌های دینی و ملی سرآمد فتنه ستیزی در تاریخ منطقه بوده است. مردم ایران آغازگر روند‌های استقلال طلبانه، حق خواهانه و ضدسلطه در میان ملل اسلامی بوده‌اند.

بحران نمایی و سیاه نمایی نسبت به چشم انداز‌ها و آینده مقاومت، مهم‌ترین دسیسه‌های روانی و جنگ شناختی کنونی علیه ایران اسلامی است.

فتنه جدید آمریکایی - صهیونیستی شبهه افکنی است. هدف اصلی هم ناامید سازی مردم است.

مقاومت منظومه فکری امامین انقلاب اسلامی است، محصول این منظومه فکری، شکل‌گیری گفتمان و جبهه مقاومت در غرب آسیا است.

شهدای بزرگ مقاومت؛ شهید سلیمانی، ابومهدی المهندس، سید حسن نصرالله و سنوار توانستند در عمل، نظریه و گفتمان مقاومت را به دکترین عملیاتی تبدیل کنند و با سازماندهی جوان‌های منطقه، جبهه بزرگ مقاومت را محقق سازند و شکست‌های بزرگی را به جبهه شرارت تحمیل کنند.

امروز دشمن در رسانه تصور شکست از جبهه مقاومت تولید می‌کند تا فرهنگ مقاومت را تضعیف کند.

رژیم صهیونیستی فکر می‌کند با گرفتن یک سرپل از مقاومت، معادله قدرت بنفع او، تغییر می‌کند.

رژیم صهیونیستی درکی از ماهیت مقاومت ندارند. مقاومت با مقابله فیزیکی تضعیف شدنی نیست.

فرهنگ مقاومت مانع اصلی شرارت و لیبرالیسم فرهنگی و سیاسی است.

دشمن اقتدار جمهوری اسلامی و معادله بازدارندگی ایران را هدف قرار داده است.

دشمن فرهنگ و گفتمان مقاومت را هدف قرار داده است.

دشمن می‌داند که به تعبیر رهبرمعظم انقلاب اسلامی؛ مقاومت یک مقوله‌ی فکری، ایمانی و مکتبی است و به همین جهت آن را، هدف جنگ شناختی و روانی قرار می‌دهد.

دشمن می‌خواهد معادله قدرت را در منطقه تغییر دهد و از خود تصویر قدرت بسازد، کاملا دچار حماقت و توهم است.

دشمن از فهم تجدید پذیر بودن، دائمی گفتمان مقاومت غافل است.

تهدیدات امروز ترکیبی از تهدیدات نظامی، امنیتی، اقتصادی، سایبری، شناختی و روانی است. هسته مرکزی آن جنگ شناختی و روانی است.

هفته بصیرت فرصت جهاد تبیین و روشنگری است، جهاد تبیین متمرکز بر مقابله با جنگ شناختی و شبهه افکنی است.

امروز جهاد تبیین یک جنگ دفاعی هجومی است. با تبیین باید هوشیاری مردم را افزایش داد تا در تله طراحی دشمن نیفتند و مردم برای لگدمال کردن مزدوران دشمن آماده باشند.

صاحبان تریبون، سخنوران، مداحان، ائمه جمعه و جماعت، در این شرایط حساس در تبیین تحرکات دشمن در زمینه هراس افکنی، ناامیدی، اختلاف و اغتشاش به وظیفه خود عمل خواهن کرد.
جهاد تبیین می‌تواند؛ روحیه ملی، انسجام اجتماعی و فرهنگ و گفتمان مقاومت را تقویت کند.

جهاد تبیین دشمن را در فتنه انگیزی شکست می‌دهد. جهاد تبیین محاسبات دشمن را تغییر می‌دهد. جهاد تبیین افکار عمومی را در مقابل شبهه افکنی‌ها واکسینه می‌کند. تبیین قوی باطل السحر فتنه‌های دشمن است. جهاد تبیین و عملیات رسانه‌ای بازدارندگی به وجود می‌آورد. تبیین با روشنگری، روایت درست حوادث را به دست می‌گیرد و دشمن را از روایت گر فعال به پاسخگو و منفعل تبدیل می‌کند. ما نیازمند تولید محتوا و ادبیات غنی در مورد منطق مقاومت و نقش مقاومت در پیروزی‌ها و تاثیر سازش و تسلیم در شکست‌ها هستیم.

در تاریخ ۲۰۰ ساله ایران و منطقه، سرزمین‌های بدون مقاومت تجزیه شده‌اند. ملت‌های بدون ایمان و اراده و فرهنگ مقاومت، تسلیم دشمن شده‌اند. دشمن قدرت رسانه را در شکستن مقاومت به خوبی می‌داند. امروز رسانه‌های اصلی جهانی، مقاومت را هدف گرفته‌اند، علیه مقاومت گفتمان سازی می‌کنند و به دنبال خفه کردن صدای مقاومت هستند.  ما نیازمند یک جبهه عظیم رسانه‌ای در مواجهه مبتکرانه با جریان ضد مقاومت هستیم.

حقیقت تبیین مقابله با تحریف، تحلیل‌های جعلی و پیشگیری از تثبیت روایت‌های دشمن است.

در شرایط که دشمن به دنبال فتنه انگیزی با بی ثبات سازی کشور است، مراقبت از امنیت روانی جامعه و انسجام ملی ضرورت اساسی است.

دستاورد‌های جمهوری اسلامی ایران نتیجه مقاومت است. ما نتوانسته‌ایم این دستاورد‌ها را در کتب درسی، مدارس و دانشگاه‌ها انتقال دهیم و باور پذیر کنیم.

در همه استان‌ها و شهرستان در هفته بصیرت و مقاومت و تا دهه فجر انقلاب اسلامی نیازمند قرارگاه جهاد تبیین برای مقابله با شبهه افکنی‌های دشمن هستیم.

هدف جهاد تبیین تغییر محاسبات دشمن و امید آفرینی در جامعه است. جهاد تبیین مهم‌ترین تهاجم به دشمن است. اهمیت آن کمتر از وعده صادق نیست. دشمن باید بدانند؛ ایران امروز مقتدر و از قدرت دفاعی بازدارنده و قدرت تهاجمی برخوردار است. دشمن باید بداند که مردم ایران به نیرو‌های مسلّح کشور، افتخار می‌کنند. 

۸۰ درصد مردم ایران اقتدار منطقه‌ای ایران، قدرت بازدارندگی دفاعی و توان تهاجمی نیرو‌های مسلح ایران را باور دارند. دشمن هم در جنگ شناختی، این باور را هدف قرار داده است. ۱۵ سال از روز بصیرت و میثاق امت و ولایت می‌گذرد و هر ساله این روز با برنامه‌های متنوع گرامی داشته می‌شود. ان‌شاءالله امسال نیز بزرگداشت این روز با برنامه‌های مختلف، موثر‌تر و جلوه گرتر برگزار خواهد شد.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با تشکیل ستاد‌های مردمی بزرگداشت یوم‌الله نهم دی در سراسر کشور و با نگاه جهاد تبیین برنامه‌های متنوعی را در طول یک هفته بعنوان " هفته بصیرت" از جمعه هفتم دی ماه تا جمعه چهاردهم دی ماه پیش‌بینی کرده است.

این ستاد‌ها در سطح تمامی مراکز استان و حدود هزار شهر و شهرستان در برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌های متنوع با توجه به همزمانی دو مناسبت هفته بصیرت، هفته مقاومت و بزرگداشت سالروز شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی، نقش جدی خواهند داشت.

ستاد مرکزی بزرگداشت نهم دی، همچنین با کمک نمایندگان معزز ولی‌فقیه و ائمه محترم جمعه در سراسر کشور، دستگاه‌ها، نهاد‌ها و سازمان‌های مردم نهاد به‌ویژه تشکل‌های دانشجویی، دانش‌آموزی، تمامی قشرهای مردمی و مساجد محوری در استان‌ها و شهرها، برنامه‌های متنوعی پیش‌بینی کرده و در یک هفته به ویژه در روز نهم دی این برنامه‌ها را برگزار می‌کنند.

برنامه‌های شاخص یوم الله نهم دی ماه عبارت است:


۱- برگزاری مراسم یوم الله نهم دیماه در بیش از ۱۳۰۰ نقطه در سراسر کشور :  امسال، نهم دی در روز یکشنبه قرار گرفته است و لذا بیش از هزار شهر کشور در گرامیداشت نهم دی، همواره مراسم و برنامه‌های متنوعی شکل می‌گیرد، اما در هر استان، مراسم محوری در روز نهم دی برگزار خواهد شد و در تهران روز یکشنبه ۹ دی ماه و ساعت ۱۴:۳۰ دقیقه در میدان آئینی امام حسین (ع) این مراسم با حضور مردم فهیم و لحظه‌شناس تهرانی و سخنرانی دکتر قنبری برگزار خواهد شد.
در تمامی استان‌های کشور، این مراسم محوری، به فراخور شرایط آب‌وهوایی و در سطوحی کوچکتر در تمامی شهرها، در سالن‌های مختلف و محل برگزاری نماز جمعه برگزار می‌شود. 

۲- برگزاری گردهمایی و نشست‌های تبیینی - تحلیلی در قالب نهضت بصیرت افزایی بمدت یک هفته از هفتم تا چهاردهم دی ماه به صورت فراگیر با حضور تحلیلگران و سخنران‌های کشوری، استانی و شهرستانی ویژه جوانان، نوجوانان و بانوان در ۴۵۰۰ دانشگاه، مسجد و مدرسه در سراسرکشور

۳- تولید و انتشار محتوا متناسب با ظرفیت‌های فعال در رسانه‌های مجازی

۴- برگزاری جشنواره شعر با حضور شعرای نامی کشور در هفته بصیرت در مراکز استان‌ها

۵- برگزاری مسابقات ورزشی با نام گرامیداشت حماسه ۹ دی از اول هفته بصیرت تا دهه فجر در سراسر کشور

۶- اجرای بیش از ۳۰۰ عنوان برنامه متنوع ادبی، هنری در اقشار مختلف بسیج

۷- تولید و برپایی سیر نمایشگاهی پوستر و عکس با موضوعات ۹ دی، فتنه و بصیرت افزایی در طول هفته بصیرت و میثاق با ولایت درسراسر کشور با همکاری حوزه هنری انقلاب اسلامی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

۸- اجرای سرود خیابانی در سطح کشور و اکران فیلم با موضوع دشمن شناسی در طول هفته بصیرت در کانون‌های مساجد منتخب سراسر کشور

۹- برگزاری نشست‌های تخصصی بصیرت افزایی با حضور کارشناسان در صدا و سیمای مراکز استان‌ها برای تبیین فتنه و لزوم بصیرت افزایی در مواجهه با آن

۱۰- برگزاری محافل انس با قرآن در سطح مساجد، امامزادگان و بقاع متبرکه سراسر کشور در طول هفته بصیرت باهمکاری کانون فرهنگی مساجد و سازمان اوقاف و امورخیریه

۱۱- برپایی غرفه‌های مختلف فرهنگی، بصیرتی، هنری و ... در محل برگزاری مراسم ۹ دی درسراسرکشور

۱۲- برگزاری محافل ادبی و هنری بمنظور بهره گیری از ظرفیت هنرمندان و صاحبنظران عرصه شعر و ادبیات و ... باموضوع بصیرت افزایی در هفته بصیرت در سراسرکشور

۱۳- هماهنگی با شورای سیاست گذاری ائمه جمعه استان‌ها ویژه ۷ دی ماه و اختصاص سخنران قبل از خطبه و بخشی از خطبه‌های نماز جمعه به موضوع نهم دی توسط ائمه جمعه سراسر کشور 

۱۴- برگزاری زنگ بصیرت در مدارس دوره متوسطه اول و دوم آموزش و پرورش به‌همراه سخنرانی در سراسر کشور در روز ۹ دیماه

۱۵- اعزام مبلغ به مساجد و مدارس برای تبیین حوادث ۹ دی در سراسر کشور در هفته بصیرت 

۱۶- برگزاری مسابقات فرهنگی، مقاله نویسی، انشاء نویسی و مراسم تبیینی در سطح مساجد و ادارات سراسر کشور با موضع فتنه وبصیرت افزایی 

۱۷- تجلیل از مقام شهدای شاخص ایام فتنه ۸۸ و تکریم از خانواده‌های آنهادر سراسر کشور در طول هفته بصیرت

۱۸- برپایی حلقه‌های صالحین با موضوع فتنه ۸۸ و پاسخ به شبهات در پایگاه‌های مقاومت استان‌های سراسر کشور از هفتم الی چهاردهم دی

۱۹- برگزاری بیش از ۶۰۰۰ نشست و کارگاه تخصصی تبیینی و بصیرت‌افزایی؛ هفتم الی چهاردهم دی در دانشگاه، مدارس، کانون فرهنگی و هنری و پایگاه مقاومت و حلقات صالحین سراسر کشور


۲۰- فضاآرایی مساجد، بقاع متبرکه، دانشگاه‌ها، مدارس، میادین، بلوارها، خیابان‌ها، بازار و ادارات و همچنین تبلیغات محیطی با بیلبوردها، تلویزیون‌های شهری و نمایشگر تابلو‌های پیام متغیر (VMS) در بازه زمانی هفتم الی چهاردهم دی در سراسر کشور

۲۱- برگزاری همایش دانشجوئی و اعزام استادان به صدا و سیما با موضوع دشمن شناسی و تبیین فتنه ۸۸ توسط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها سراسرکشور

آقای نائینی در ابتدای این نشست با اشاره به اینکه ۹ دی، حماسه‌ای بی بدیل و یک واقعه شگفتی ساز بود از آن به عنوان تجلی قدرت الهی یاد کرد و گفت: ملت ایران همواره با هوشمندی و حضور به موقع تهدیدات و فتنه‌ها را خنثی می‌کند. در پانزدهمین سالگرد فتنه، تلاش‌های دشمنان با راهبرد بی ثبات سازی داخلی و هراس افکنی و اختلاف ادامه دارد به همین جهت شعار امسال یوم الله ۹ دی واکاوی فتنه‌های جدید آمریکایی - صهیونیستی است.
 
وی با اشاره به اینکه هدف امروز فتنه‌ها تضعیف فرهنگ و گفتمان مقاومت است، میدان جنگ امروز را عرصه افکار عمومی دانست و پیام بزرگداشت ۹ دی را حفظ بصیرت و تجدید میثاق با رهبر معظم انقلاب اسلامی دانست. 
 
رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت ۹ دی همچنین ایام هفته بصیرت از جمعه ۷ دی تا جمعه ۱۴ دی را فرصتی برای جهاد تبیین دانست و بر حرکت تمرکز بر مقابله با جنگ شناختی دشمنان تاکید کرد.
 
از برنامه‌های شاخص بزرگداشت این هفته، برگزاری مراسم ویژه یوم الله ۹ دی در ۱۳۰۰ نقطه کشور خواهد بود. در تهران نیز ساعت ۱۵ روز یکشنبه در میدان آئینی امام حسین علیه السلام مراسم گرامیداشت این مناسبت برگزار خواهد شد.