شناسهٔ خبر: 70450055 - سرویس استانی
منبع: بسیج نیوز | لینک خبر

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه استان کرمانشاه:

عفت تحکيم‌‌بخش بنیان‌های دینی و اجتماعی است+عکس

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت نبی‌اکرم (ص) استان کرمانشاه گفت: با اشاره به نقش کلیدی حجاب و عفاف در جلوگیری از انحرافات اخلاقی، گفت: عفت تحکيم‌‌بخش بنیان‌های دینی و اجتماعی است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمانشاه، حجت‌الاسلام والمسلمین شمس‌الله جلیلیان عصر امروز سه‌شنبه در آئین اختتامیه اولین جشنواره ایرانی - اسلامی فردخت که در تالار انتظار کرمانشاه برگزار شد، با اشاره به نقش کلیدی حجاب و عفاف در جلوگیری از انحرافات اخلاقی و اجتماعی، اظهار داشت: بی‌حجابی و بدحجابی یکی از دلایل افزایش آمار طلاق، خیانت‌ها و مشکلات اخلاقی در جامعه است، حجاب، سنگری است که هم زنان و هم مردان را در برابر گناه و انحرافات حفظ می‌کند.

مسئول دفتر حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت نبی‌اکرم (ص) استان کرمانشاه افزود: امیرالمؤمنین (ع) فرموده‌اند که بین دین‌داری و رعایت حجاب رابطه مستقیمی وجود دارد، هر چه پوشش انسان در چارچوب شرعی باشد، دین‌داری او نیز قوی‌تر خواهد بود.

وی با اشاره به اهمیت انتخاب لباس مناسب افزود: اسلام هیچ‌گاه حجاب را محدود به چادر نکرده است، اما تأکید دارد که پوشش باید در چارچوب شرعی باشد، محرک و جلب‌توجه‌کننده نباشد و در عین حال با معیارهای وقار و متانت هماهنگ باشد زنان و مردان هر دو مسئول هستند و باید با رعایت پوشش مناسب، زمینه گناه را از بین ببرند.

جلیلیان در ادامه به چهار جنبه مهم عفت اشاره کرد و گفت: عفت در گفتار، رفتار، مسائل مالی و جنسی از آموزه‌های کلیدی دین اسلام است، رعایت این اصول باعث می‌شود فرد در برابر وسوسه‌ها و لغزش‌ها مقاوم باشد و زندگی او به سمت تقوا و رضایت الهی هدایت شود.

وی همچنین نقش رهبری حکیمانه در ایجاد جامعه‌ای با فرهنگ دینی قوی را یادآور شد و افزود: کشورهایی مانند سوریه به‌دلیل نداشتن رهبری حکیم، دچار بحران‌های متعدد شده‌اند، اما ایران با وجود رهبر فرزانه انقلاب اسلامی توانسته است در برابر توطئه‌های دشمنان مقاوم بماند، قدردانی از نعمت ولایت وظیفه‌ای است که باید آن را در زندگی خود متبلور کنیم.

جلیلیان تأکید کرد: گسترش فرهنگ عفاف و حجاب نه تنها یک وظیفه دینی، بلکه یک ضرورت اجتماعی است که حتی در گذشته ایران نیز مورد توجه بوده است.