شناسهٔ خبر: 70442315 - سرویس فرهنگی
منبع: ایمنا | لینک خبر

رئیس بنیاد شهید:

در کشور ۱۰ هزار نخبه شاهد و ایثارگر داریم

معاون رئیس‌جمهور با اشاره به بیش از ۱۰ هزار نخبه شاهد و ایثارگر در جامعه گفت: این آمار باعث افتخار کشور است، فرزندان شاهد و ایثارگر در حین تحصیل درد و رنج و آلام پدرانشان را شاهد بوده‌اند و با اراده به مدارج علمی دست پیدا کردند و آن‌ها ایثارگر در نقطه عطف مسیر زندگی خود هستند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی بنیاد شهید، سعید اوحدی در همایش تجلیل از رتبه‌های برتر کشوری آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ ویژه شاهد و ایثارگر اظهار داشت: اگر عرصه برای دانش‌آموزان فراهم شود بهترین موفقیت‌ها را شاهد خواهیم بود.

وی با گرامی‌داشت ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و فرا رسیدن روز مادر با اشاره به فرمایشی از پیامبر اکرم (ص) درباره مقام و جایگاه مادر، افزود: مادر بزرگ‌ترین مدرسه عالم خلقت است و بالاترین واژه را پیامبر (ص) با عنوان «ام‌ابیها» در مقام مادر عنوان کردند.

معاون رئیس‌جمهور به بیان خاطراتی از سال‌های دوران اسارت در اردوگاه‌های رژیم بعث عراق و سید آزادگان مرحوم حجت‌الاسلام ابوترابی‌، پرداخت و عنوان‌کرد: مرحوم ابوترابی در اردوگاه‌ها خطاب به اسرا که در شرایط سختی بودند، می‌فرمود که سعی کنید همانند «مادر» برای اسرا باشید و این نشانه جایگاه و نقش مادر و فدارکاری‌های همه مادران است.

اوحدی با تاکید بر اهمیت برگزاری مراسم تقدیر و تجلیل از رتبه‌های برتر دانش‌آموزان شاهد و ایثارگر بر اساس آموزه‌ای دینی گفت: اگر اخلاق سرلوحه زندگی ما نباشد جای هیچ‌گونه پیشرفتی وجود ندارد و یکی از فلسفه‌های رسالت پیامبر اکرم (ص) تعلیم و تربیت بود. پیامبر (ص) می‌فرمایند راه رسیدن به بهشت علم‌آموزی است و بدون علم، هیچ کشوری به پیشرفت نخواهد رسید.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با تاکید بر اهمیت علم‌آموزی و نقش علم در جامعه و اینکه علم مسیر زندگی انسان‌ها را روشن خواهد کرد، اظهار داشت: یکی از دغدغه‌های بشریت نبود شناخت برای انتخاب است و اگر شناخت نباشد در مسیر زندگی با بحران مواجه خواهیم شد. علم در بستر زمان منجر به پیشرفت می‌شود اما عدم شناخت و بصیرت و فقدان پشتوانه علمی باعث می‌شود انسان دچار بحران شود.

معاون رئیس‌جمهور با اشاره به بیش از ۱۰ هزار نخبه شاهد و ایثارگر در جامعه گفت: این آمار باعث افتخار کشور است، فرزندان شاهد و ایثارگر در حین تحصیل درد و رنج و آلام پدرانشان را شاهد بوده‌اند و با اراده به مدارج علمی دست پیدا کردند و آنها ایثارگر در نقطه عطف مسیر زندگی خود هستند.

مهندس اوحدی در پایان این مراسم خطاب به دانشجویان شاهد و ایثارگر نسبت به وظیفه مهمی که نسبت به شهدا به ویژه شهدای دانش‌آموز به عهده دارند، گفت: شما امانتدار ۳۶ هزار شهید دانش‌آموز هستید، ما در بنیاد شهید و امور ایثارگران قول می‌دهیم بنیاد شهید و امور ایثارگران با همه توان سرمایه‌گذاری برای موفقیت فرزندان شاهد و ایثارگر داشته باشد