به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ زهرا بهروز آذر امروز در همایش «بانوی ریحانه» که به همت وزارت آموزش و پرورش در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا، گرامیداشت روز زن و مقام مادر برگزار شد، با بیان اینکه یکی از باورهای دولت چهاردهم این است که برای رشد ایران باید از ظرفیت همه افراد اعم از زنان، جوانان و اقوام استفاده کند ، افزود: تا امروز بیش از ۷۰ نفر انتصاب زنان در مسئولیتهای مختلف در دولت انجام شده ، بعضاً بعضی از آنها برای اولین بار در این ۴۰ سال انتخاب شدهاند که واقعاً همه اینها بر اساس شایستگیها و عدالت بوده است.
وی با بیان اینکه زنان ذیل پرچم جمهوری اسلامی ایران توانستهاند ، فرصتهایی را پیدا و رشد کنند ، گفت: امروز در جایگاهی هستیم که چهار زن قوی را در دولت و همچنین در سطوح مختلف بین وزراء، مدیر کلها و ... داریم.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه امیدوارم بتوانیم از ظرفیت تک تک شما در شناسایی مسائل و راه حلها و ایجاد وفاق و اجماع برای پیدا کردن موثرترین و مناسبترین راه حلها استفاده کنیم ، افزود: حضرت امام (ره) دو عبارت را راجع به زنان استفاده کردند که سیاست گذاری و ریل گذاری اصلی جمهوری اسلامی ایران را در دو حوزه اجتماع و خانواده مطرح شد. مقام معظم رهبری هم همیشه بر این اندیشه بودند و این نگاه را توسعه دادند، یکی موضوع نقش زنان در تعیین سرنوشتشان بود که همیشه در جمهوری اسلامی ایران مد نظر قرار گرفته؛ موضوع دوم بحث اهمیت زنان در نقشی است که در تربیت بچهها دارند.
وی با بیان اینکه اولین مدرسه هر کودکی یا هر انسانی، خانه است و اولین معلم مادر است، گفت: خیلی برای ما مهم است که واقعاً مادران امروز چه چیزهایی به بچههایشان آموزش میدهند. دولت تلاش میکند، تا کمک بکنیم فرزندانی قویتر و نسلهای قویتر داشته باشیم. شاید یکی از مهمترین مهارتهایی که ما باید از همان ابتدا به بچهها آموزش بدهیم و کار کنیم، محبت کردن، بحث همدلیکردن، صبر و احترام به حقوق دیگران باشد. اگر بذر این مهارتها، این باورها و این نگرشها در سالهای اولیه کودکی نتوانیم در دل بچهها بکاریم، کار برای دورههای بعد سختتر میشود.
معاون رییسجمهور تصریح کرد: باید تلاش کنیم مهارت تحمل، مهارتهای کنترل خشم از کودکی در فرزندان ما نهادینه شود، در مدرسه توسعه پیدا کند تا با همدیگر زیست سالمی داشته باشیم. امیدوارم که شما به عنوان سفیران تعلیم و تربیت کشور کمک کرده و راهحلهای را پیدا کنید تا این مهارتها تقویت شوند.