شناسهٔ خبر: 70409577 - سرویس استانی
منبع: ایسنا | لینک خبر

معاون سیاسی اجتماعی استاندار:

۹۸/۴ درصدی جمعیت آذربایجان شرقی باسواند

معاون سیاسی اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی انسداد مبادی بی‌سوادی را یکی از مهم‌ترین اصول‌ها برشمرد و گفت: وضعیت افراد واجد شرایطی که در سن رفتن به مدرسه هستند، با استفاده از اطلاعات بانک اطلاعاتی ثبت احوال و سامانه موجود در آموزش و پرورش قابل احصا بوده و متولیان باید اشرافیت کاملی در این خصوص داشته باشند.

صاحب‌خبر -

مرتضی محمد زاده، معاون سیاسی اجتماعی استاندار، در جلسه شورای پشتیبانی سوادآموزی استان ضمن تبریک هفته سوادآموزی، با ابراز امیدواری نسبت به ارتقای جایگاه استان آذربایجان شرقی از لحاظ شاخص‌های باسوادی ادامه داد: استانمان باید جزو سه استان اول در انسداد مبادی بی‌سوادی و ارتقای شاخص‌های باسوادی باشد؛ درحالیکه هم اکنون با جایگاه واقعی خود فاصله دارد.

وی بر لزوم تطبیق آموزش‌های سوادآموزی با استانداردها و معیارهای ملی و بین‌المللی تعریف شده به این منظور تاکید کرد و افزود: امروزه، سواد تنها به خواندن و نوشتن اشاره نداشته و این تعریف به یک قرن قبل بازمی‌گردد. ضرورت دارد مهارت‌آموزی و ارتقا آگاهی و اطلاعات سوادآموزان در سایر حوزه‌ها مانند ارتقا سواد رسانه‌ای و فناوری نیز مورد توجه قرار گیرد و سوادآموزان بتوانند آموزه‌ها را در راستای تغییر زندگی به کار بگیرند.

معاون سیاسی اجتماعی استاندار متذکر شد: هر دستگاه، موظف است طبق برنامه اعلامی توسط معاونت سوادآموزی استان نسبت به پایش افراد بی‌سواد و کم سواد تحت پوشش خود اقدام کرده و شرایط لازم را جهت تحت پوشش قرار دادن آن افراد فراهم آورد.

وی افزود: در خصوص بازماندگان از تحصیل نیز باید جدیت لازم از طرف نهادهای مربوطه به خصوص آموزش و پرورش استان وجود داشته باشد تا حداکثر جذب اتفاق افتاده و افرادی که تا کنون در مدارس ثبت نام نکرده‌اند، تعیین تکلیف شده و علت آن مشخص شود.

وی در خاتمه با تاکید بر اینکه کیفیت مسائل آموزشی در آموختن سواد هم باید در اولویت قرار گیرد و فقط مسائل کمی مورد توجه نباشد، گفت: پیگیری لازم برای تشکیل مرتب و مستمر جلسات شورای پشتیبانی سوادآموزی استان و شهرستان‌ها صورت گیرد تا از ظرفیت بین بخشی در جهت اعتلای سطح سواد بهره‌مندی لازم استفاده شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش استان، در سال گذشته ۳۷۸۳ نفر در دوره سوادآموزی، ۹۳۴۷ نفر در دوره انتقال و ۵۷۰۴ نفر در دوره تحکیم ثبت نام کرده‌اند و ۵۹/۳۱ درصد افراد جذب شده موفق به قبولی در دوره سوادآموزی شده‌اند.

 در حال حاضر درصد با سوادی استان به ۹۸/۴ درصد رسیده و ۰.۸ درصد نیز بالاتر از میانگین کشوری قرار دارد.

انتهای پیام