شناسهٔ خبر: 70409262 - سرویس علمی-فناوری
منبع: خبرآنلاین | لینک خبر

ناظران محتوای فیسبوک به انواع اختلالات روانی دچار شده‌اند

کسانی که در کنیا بر محتواهای تکان‌دهنده کاربران نظارت می‌کردند، تا ۸ برابر حقوق کمتری نسبت به همتایان آمریکایی خود می‌گرفتند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرآنلاین، بیش از ۱۴۰ نفر از ناظران محتوای فیسبوک در کنیا شکایتی علیه این شرکت ثبت کرده‌اند و ادعا می‌کنند فعالیت به‌عنوان ناظر محتوا آنها را به اختلال اضطراب پس از سانحه (PTSD) مبتلا کرده است.

به نقل از دیجیاتو، این شکایت علیه شرکت مادر فیسبوک، متا، و شرکت کنیایی Samasource، به‌عنوان پیمانکار، ثبت شده است. این ناظران محتوا در شکایت خود اعلام کرده‌اند طی فعالیت خود روزانه ۸ الی ۱۰ ساعت در معرض محتواهای قتل، خودکشی، سوءاستفاده جنسی از کودکان و تروریسم قرار داشته‌اند و این فعالیت‌ها ظاهراً باعث شده این افراد به بیماری‌هایی همچون PTSD، اختلال اضطراب فراگیر (GAD) و اختلال افسردگی اساسی (MDD) مبتلا شوند.

فیسبوک وظیفه نظارت بر محتواهایی را که کاربران آپلود می‌کنند، به شرکت کنیایی Samasource برون‌سپاری کرده است و این ناظران محتوایی نیز تحت قرارداد این شرکت قرار داشته‌اند.

علاوه‌براین، ظاهراً این ناظران محتوا در معرض محتواهایی قرار داشته‌اند که برخی از آنها را دچار ازحال‌رفتگی یا حالت تهوع کرده و حتی باعث شده میز کار خود را ترک کنند. همچنین حداقل ۴۰ نفر از این ناظران محتوا با مشاهده چنین محتواهایی به استفاده از الکل، مواد مخدر ازجمله حشیش، کوکائین، آمفتامین‌ها و داروهایی مانند قرص‌های خواب‌آور روی آورده‌اند.

برخی دیگر نیز مواردی مانند فروپاشی ازدواج، ازدست‌دادن میل جنسی و ارتباط با خانواده را عوارض شغل خود ذکر کرده‌اند. برخی از این ناظران محتوا که مسئول حذف ویدیوهای گروه‌های تروریستی و شورشی در آفریقا بودند، اعلام کرده‌اند از اینکه هدف این گروه‌ها قرار بگیرند، می‌ترسند و درصورت بازگشت به خانه، ممکن است کشته شوند.

براساس اسناد منتشرشده، ناظران محتوایی از کنیا و سایر کشورهای آفریقایی از ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۳ موظف به بررسی پست‌های ارسال‌شده از آفریقا و به زبان خود بودند اما ظاهراً ۸ برابر کمتر از همتایان خود در ایالات متحده دستمزد می‌گرفته‌اند. متا هنوز واکنشی به این موضوع نشان نداده است.

۵۸۵۸