شناسهٔ خبر: 70381759 - سرویس سیاسی
منبع: ایمنا | لینک خبر

معاون اول رئیس‌جمهوری:

دولت چهاردهم از راهکارهای تفکرات مختلف برای حل چالش‌های کنونی استقبال می‌کند

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه دولت چهاردهم از راهکارهای تفکرات مختلف در کشور برای حل چالش‌های کنونی استقبال می‌کند، گفت: «دولت وفاق ملی نیازمند همفکری با نخبگان سیاسی کشور از طیف‌های مختلف است و این نیاز با توجه به شرایط کنونی به‌طور کامل احساس می‌شود.»

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی معاون اول ریاست‌جمهوری، محمدرضا عارف امروز _شنبه یکم دی_ در دیدار با اعضای هیئت‌رئیسه جبهه اصلاحات ایران با بیان اینکه اگر کشور بخواهد نجات یابد، راهی جز حاکمیت گفتمان اصلاحات ندارد، گفت: «مدیران دولت باید پایبند به گفتمان وفاق ملی باشند.»

وی با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی رئیس‌جمهور تأکید کرد: رئیس‌جمهور اگر در موضوعی به نتیجه‌ای برسد که به نفع کشور است، به‌طور قطع ایستادگی می‌کند و نمونه بارز آن را طی روزهای اخیر مشاهده کردیم.

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین با اشاره به ناترازی‌های کشور، از جمله بحران برق خاطرنشان کرد: یکی از راهکارهای مؤثر برای رفع این ناترازی‌ها، حرکت به سمت انرژی‌های تجدیدپذیر به‌ویژه انرژی خورشیدی است که دولت چهاردهم برای تولید برق از این منابع، برنامه‌ریزی و اقدامات لازم را به‌کار گرفته است.

عارف با اشاره به بحران جدی آب در آینده تصریح کرد: باید نخبگان، مدیران و متخصصان علمی و دانشگاهی در این زمینه چاره‌اندیشی کنند و به دولت کمک کنند.

وی، دیدارهای دوجانبه خود با امیر قطر و ولیعهد عربستان را بسیار مثبت و راه‌گشا دانست و با تأکید بر اهمیت و ضرورت بهبود روابط سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران با کشورهای جهان، به‌ویژه کشورهای همسایه و منطقه، گفت: فضای خوبی برای همکاری با کشورهای منطقه در دولت چهاردهم ایجاد شده است.

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به شرایط فعلی کشور، و شباهت‌های آن با برخی مقاطع بعد از انقلاب اسلامی اضافه کرد: «هنر دولت این است که مشکلات و چالش‌های اساسی را که گریبانگیر دولت شده است را به افکار عمومی جامعه منتقل نکند. ذات دولت چهاردهم «نگفتن» و «حل کردن مسائل» است.»

عارف با اشاره به مشارکت ۵۰ درصدی مردم در انتخابات چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری تصریح کرد: در انتخابات گذشته، نیمی از جامعه آگاهانه به میدان نیامدند و نخبگان باید برای این مشارکت نکردن ۵۰ درصدی، راهکار و راه‌حل ارائه دهند. زیرا سرمایه اجتماعی برای نظام جمهوری اسلامی ایران، مسئله‌ای مهم است و بخشی از جامعه که در انتخابات شرکت نکردند، باید به‌عنوان سرمایه اجتماعی حفظ شوند.

وی در خصوص مسئله قاچاق سوخت در کشور تصریح کرد: دولت چهاردهم با جدیت پیگیر جلوگیری از قاچاق و مقابله با مافیای سوخت است و توجه به این مسائل بسیار حیاتی است.

معاون اول رئیس‌جمهور در ارتباط با مسئله گزینش در به‌کارگیری و استخدام نیروها تأکید کرد: نباید به‌گونه‌ای باشد که نظام از خدمات نخبگان محروم و حرمت مدیران مخدوش شود. تاکنون اینگونه بوده و این روند نیازمند اصلاح است.

عارف رابطه خوب سه قوه را فرصتی خوب برای همکاری‌های منجر به توسعه و پیشرفت کشور توصیف کرد.

در ابتدای این دیدار، رئیس و اعضای هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران به تبیین نظرات خود در مورد کشور، از جمله تحولات منطقه، لزوم تعامل سازنده در عرصه روابط بین‌الملل در راستای منافع ملی و مردم، ضرورت گفت‌وگوی بی‌واسطه با مردم، تقویت اجماع نخبگانی و تقویت ایده‌محوری دولت پرداختند.