شناسهٔ خبر: 70361548 - سرویس بین‌الملل
منبع: ایرنا | لینک خبر

آلمان با اشغالگری رژیم صهیونیستی در نوار غزه مخالفت کرد

تهران - ایرنا - وزارت خارجه آلمان ضمن تاکید بر برقراری آتش‌بس در نوار غزه، با اشغالگری رژیم صهیونیستی در این باره مخالفت کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا به نقل از الجزیره، وزارت خارجه آلمان پنجشنبه اعلام کرد اشغال غزه توسط رژیم صهیونیستی را رد می‌کند و نباید سرزمین‌های فلسطینی‌ها «کاهش یابد.»

این وزارتخانه افزود: ما تحمیل راه‌حل‌های سیاسی را که فراتر از اراده فلسطینی‌ها باشد، نمی‌پذیریم. برقراری آتش‌بس، ارسال کمک به غزه و آزادی گروگان‌ها (اسیران صهیونیست در غزه) یک امر ضروری است.

حماس سه‌شنبه اعلام کرده است: در سایه مذاکرات مثبت و جدی با نظارت میانجی‌گران قطری و مصری در دوحه، هر گونه دستیابی به توافق آتش‌بس و تبادل اسرا ممکن است به شرط آنکه رژیم اشغالگر شروط جدیدی تعیین نکند.

از سوی دیگر، یک منبع آگاه در مقاومت فلسطین چهارشنبه گفت که رژیم صهیونیستی با تعیین شروط جدید تلاش می‌کند از دستیابی به توافق جلوگیری کند.

این منبع آگاه در گفت وگو با شبکه فلسطین الیوم افزود: مذاکرات برای رسیدن به توافق آتش بس در نوار غزه ادامه دارد و روزها و ساعت‌های آینده بسیار سرنوشت ساز است.

وی تصریح کرد: به رغم وجود فضای مثبت و جدی برای دستیابی به توافق، رژیم صهیونیستی تلاش می‌کند با تعیین شروط جدید، در مسیر این توافق سنگ‌اندازی کند.

همچنین آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا پنجشنبه گفت که به دستیابی به آتش‌بس میان اسرائیل و حماس در غزه امیدوار است و قول داد که از یک ماه باقیمانده در سمت خود برای دستیابی به آن استفاده کند.

به گزارش ایرنا، رژیم اسرائیل از هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) در پی ناکامی در عملیات طوفان الاقصی از سوی گروههای مقاومت فلسطینی به رهبری حماس، جنگ ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرده است؛ طی این مدت بخش اعظم منازل و زیرساخت‌های نوار غزه در این جنگ به شدت تخریب شده‌اند و محاصره رقت بار و بحران انسانی شدید در کنار قحطی و گرسنگی بی‌سابقه، جان ساکنان این منطقه را تهدید می‌کند.

با وجود همه این جنایت‌ها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده که پس از گذشت ۱۵ ماه جنگ، هنوز نتوانسته به اهداف خود از این جنگ، یعنی نابودی جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه دست یابد.