شناسهٔ خبر: 70360863 - سرویس فرهنگی
منبع: راه دانا | لینک خبر

برگزیدگان پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر بسیج (سودای عشق) تقدیر شدند برگزیدگان پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر بسیج (سودای عشق) تقدیر شدند

هیئت داوران پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر بسیج (سودای عشق) آثار برتر را اعلام کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ هیئت داوران پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر بسیج سودای عشق که از بیست و ششم آذر در ارومیه در حال برگزاری است؛ امروز در مراسم اختتامیه با صدور بیانیه‌ای آثار برتر را در بخش‌های صحنه‌ای و خیابانی اعلام کرد.

 

نتایج بخش خیابانی پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر بسیج به شرح زیر است:

در بخش ساخت و اجرای موسیقی، تندیس، لوح تقدیر و جایزه نقدی جشنواره به محمد ترکاشوند و رضا زیبایی برای موسیقی نمایش نگین از همدان رسید و در بخش طراحی لباس، خانم لیلا منوچهری برای طراحی لباس نمایش ماهیار از اصفهان لوح تقدیر و جایزه نقدی دریافت کرد.

خانم آدینه رحیم نژاد برای طراحی فضای نمایش به توان نفس‌هایت از تهران برگزیده بخش فضاسازی شد و موفق به کسب تندیس جشنواره لوح تقدیر و جایزه نقدی شد.

جشنواره تندیس جشنواره، لوح تقدیر و جایزه نقدی در بخش اقلام تبلیغاتی به مهدی اسدی‌تبار برای طراحی پوستر و بروشور نمایش مستر دیفال از کرمانشاه رسید.

خانم ساغر کیخا برای ایفای نقش در نمایش کالبد شکافی چند نادم ساده از زاهدان موفق به کسب رتبه‌ی اول بازیگری زن شد و تندیس جشنواره لوح تقدیر و جایزه نقدی دریافت کرد.

جوایز رتبه‌های دوم و سوم بازیگری زن را خانم‌ها مارال ایزدبخش برای ایفای نقش در نمایش‌های ۸ روز آخر و به توان نفس‌هایت از تهران و زهرا دلاور برای ایفای نقش در نمایش نگین از همدان دریافت کردند.

مهرداد کاوسی برای ایفای نقش در نمایش ۸ روز آخر از تهران، حسین نادری برای ایفای نقش در نمایش زندگی معمولی از کرمانشاه به ترتیب رتبه‌های اول و دوم بازیگری مرد را به خود اختصاص دادند و جوایز رتبه سوم مشترک به بیژن رضایی برای ایفای نقش در نمایش مستر دیفال از کرمانشاه و گروه بازیگران نمایش ماهی قرمز از ساری اختصاص یافت.

سعید بادی برای نگارش نمایش کالبدشکافی چند نامه ساده از زاهدان، سروش پیمبری برای نگارش نمایش مستر دیفال از کرمانشاه و  سرکار خانم نادره حیدریان و حیدر رضایی برای نگارش نمایش ۸ روز آخر از تهران به ترتیب جوایز رتبه‌های اول تا سوم را درو کردند.

 سعید بادی برای نمایش کالبدشکافی چند نامه ساده از زاهدان جایزه اول کارگردانی را اخذ کرد و جوایز دوم و سوم کارگردانی به سروش پیامبری برای نمایش مستر دیفال از کرمانشاه و خانم آدینه رحیم نژاد برای نمایش به توان نفس‌هایت از تهران رسید.

 

نتایج بخش صحنه پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر بسیج بدین شرح است:

پوریا حسنوند برای نمایش خانه مادری از خرم آباد و رضا حسن‌زاده برای نمایش مورگانیت از خواف عنوان اول و دوم را در طراحی صحنه را کسب کردند و در این قسمت برگزیده سوم معرفی نشد.

در بخش بازیگری زن نرگس ایزدی برای نمایش لاله عباسی از ملارد و سیمین بهفر برای نقش‌آفرینی در نمایش بوکسور از تهران عنوان‌های اول و دوم را کسب کردند و خانم آرزو کهوازی برای نمایش اگرسور از اهواز و خانم پریسا اسدی پوریان برای نمایش خانه مادری از خرم آباد به طور مشترک سوم شدند.

آقایان مجید امیری برای نمایش تمام من همه عدو از قم و مهدی رضاییان پور برای نمایش بوکسور از تهران عنوان های اول و دوم در بخش بازیگری مرد را به خود اختصاص دادند و جوایز رتبه سوم مشترک بازیگری مرد به ابوالفضل فیجانی برای ایفای نقش در نمایش جاودانگی از شیراز و محمد یزدی برای نمایش لاله عباسی از تهران رسید.

در بخش نمایشنامه‌نویسی امین ابراهیمی نویسنده نمایشنامه نمایش خانه مادری از خرم آباد، کیانوش احمدی نویسنده نمایشنامه نمایش بوکسور از تهران و محمد یزدی نویسنده نمایشنامه نمایش لاله عباسی از ملارد به ترتیب رتبه‌های اول تا سوم را به خود اختصاص دادند و جایزه دریافت کردند.

در بخش کارگردانی کیانوش احمدی برای کارگردانی نمایش بوکسور از تهران، پویا حسنوند برای کارگردانی نمایش خانه مادری از خرم آباد و محمد یزدی برای کارگردانی نمایش لاله عباسی از ملارد به ترتیب رتبه اول، رتبه دوم و رتبه سوم را از آن خود کردند.

جایزه ویژه هیئت داوران برای گروه نمایشی وصله از ارومیه جایزه ویژه هیئت داوران برای بازیگران خردسال سرکار خانم بیتا حسینی برای ایفای نقش در نمایش لاله عباسی از ملارد و خانم آرام آقای برای ایفای نقش در نمایش یکی از همین شب‌ها از رامهرمز رسید.

هیئت انتخاب بخش صحنه‌ای پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر بسیج، نمایش‌های خانه مادری بوکسور و لاله عباسی را جهت معرفی به دبیرخانه جشنواره بین‌المللی فجر انتخاب کرد.

 

در پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر بسیج در کشور بیش از یک هزار اثر در مرحله استانی بررسی شد و از این تعداد در مجموع ٨٠ اثر در بخش صحنه‌ای و ٧٣ اثر هم در بخش خیابانی از ۱۸ استان کشور به مرحله کشوری راه یافتند که پس از ۱۰ روز بازبینی هیئت انتخاب بخش صحنه‌ای و خیابانی نهایتا ١٣ گروه در بخش صحنه‌ای و ١٧ گروه هم خیابانی به بخش نهایی رسیدند.