موسی شفیعی روز چهارشنبه درگفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه وضعیت انرژی اعم از برق و گاز تاثیر بسزایی در بخش تولید دارد، اظهار کرد: از آنجا که واحدهای تولیدی کشاورزی به ویژه مرغدارای با موجود زنده سرو کار دارند لذا هر گونه افت انرژی می تواند منجر به آسیب به این واحدها و تولید آنها شود.
وی با اشاره به اینکه مرغداری های استان هر روز درگیر قطعی برق هستند، افزود: با راه اندازی ژنراتور تا حدی قطعی برق قابل جبران است ولی ما در زمینه افت فشار گاز نگران هستیم.
مدیرعامل اتحادیه مرغداران کردستان بیان کرد: از هر پویش و اقدامی که منجر به کاهش مصرف انرژی و صرفه جویی در مصرف انرژی شود، استقبال و دیگران را هم به پیوستن به آن تشویق می کنیم.
شفیعی یادآور شد: در چند سال گذشته همه مرغداری های استان بهینه سازی شد به عبارتی دستگاه هایی که مصرف انرژی دارند دیگر به طور دستی کنترل نمی شوند و به شیوه اتوماتیک فعالیت می کنند.
وی اضافه کرد: سوخت حدود ۹۴ درصد مرغداری های استان از گازوئیل به گاز تبدیل شده که این مهم در راستای بهینه سازی مصرف انرژی انجام شده است.
مدیرعامل اتحادیه مرغداران کردستان بیان کرد: اگر مصرف انرژی به ویژه گاز در بخش های مختلف افزایش یابد و دچار افت فشار گاز شویم، فعالیت دستگاه ها و تجهیزات موجود در مرغداری ها مختل می شود و این به حوزه تولید ضرر می رساند.
شفیعی یادآور شد: این آسیب فقط متوجه بخش تولید نیست چراکه با کاهش تولید، مصرف کنندگان هم دچار مشکل می شوند بنابراین هر خانواده ای با پیوستن به این پویش می تواند از کمبود کالاهای اساسی به ویژه گوشت مرغ، جلوگیری کند.
به گزارش ایرنا، پس از آن که رئیس جمهور همزمان با سرد شدن هوا، با انتشار یک ویدئو با اشاره به آلودگی هوا و تأثیرات منفی آن بر سلامت جامعه از همه درخواست کرد دمای وسایل گرمایشی خود را دو درجه کاهش دهند، پویش «دو درجه کمتر» با پیوستن سایر مسئولین، فعالین اقتصادی، مدنی و صنوف نیز با پیام ویدئویی یا انجام اقدامات عملی به این کمپین پیوستند.
راه اندازی و پیوستن مردم به پویش دو درجه کمتر یک برنامه مقطعی دولت در حمایت از بخش صنعت و اقتصاد کشور است.
پیوستن به پویش کاهش ۲ درجه علاوه بر مشارکت در خیر عمومی، در مقیاس کلان به طور مستقیم و غیرمستقیم به نفع اقشار آسیب پذیر نیز است.
از یکسو، صرفهجویی در مصرف انرژی باعث کاهش هزینهها و ایجاد منابع مالی برای ارائه خدمات بیشتر به این اقشار خواهد شد و از سوی دیگر، کاهش آلودگی هوا، که یکی از اهداف این پویش است، به طور خاص برای افراد سالمند، کودکان و کسانی که از بیماریهای تنفسی رنج میبرند، بسیار حیاتی است.