شناسهٔ خبر: 70329414 - سرویس فرهنگی
منبع: شیرازه | لینک خبر

گزیده وصایای شهدای فارس؛

کارگر در خط فی‌سبیل‌الله

شهید «بهادر بهمنی» در وصیت خود می‌نویسد: «من زندگی که زیر بار زور و ظلم باشد را نمی‌پذیرم به امید پیروزی هر چه زودتر حق علیه باطل. برادران و خواهران من یک کارگر هستم و این کارگر است که در خط فی‌سبیل‌الله قرار دارد.

صاحب‌خبر -

 به گزارش گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، به نقل از نوید شاهد فارس، شهید «بهادر بهمنی» ۱۵ مرداد سال ۱۳۳۸ در سیاه‌چادرهای عشایری در یکی از روستاهای اطراف آباده دیده به جهان گشود. در شش‌سالگی به مرودشت رفتند و در آنجا ساکن شدند. ۷ساله بود که راهی مدرسه اردشیر شد. دوره ابتدایی را با موفقیت به پایان رساند. دوره راهنمایی را در مدرسه شهریار پشت سرگذشت. پس از آن ترک تحصیل کرد. با آغاز جنگ تحمیلی دوباره عازم جبهه شد و سرانجام دوم خرداد سال ۱۳۶۱ در خرمشهر با اصابت ترکش به شهادت رسید. پیکر پاکش در گلزار شهدای مرودشت به خاک سپرده شد.

 متن وصیت: 

 بسم‌الله الرحمن الرحیم وصیتم را با اشهد ان لا اله الا الله و اشهد ان محمداً رسول‌الله و اشهد ان علی ان ولی‌الله شروع می‌کنم. اگر این جنگ ۲۰ سال طول بکشد باز هم ایستاده‌ایم. «امام خمینی»

 اینجانب بهادر بهمنی در سال ۱۳۳۸ در روستایی نزدیک آباده فارس چشم به دنیا گشودم و دوران طفولیت را در آنجا گذراندم و سپس به سن ۶ سالگی به مدرسه اردشیر مرودشت رفتم و تا پنجم ابتدایی در آن مدرسه به تحصیل اشتغال داشتم.

سپس دوران راهنمایی را در مدرسه شهریار شروع کردم و تا سال دوم در آن مدرسه بودم سپس چون به عقیده خودم کار را بر تحصیل ترجیح دادم به کارآموزی مرودشت رفتم و پس از دو ماه به کارخانه آزمایش مرودشت آمدم.

 کار را شروع کردم تا این که ابرقدرت‌ها برای منافع از دست رفته‌شان جنگ را بر ما تحمیل کردند و من در تاریخ ۲۳ شهریور ۱۳۶۰ برای مدت ۳ ماه به جبهه دار بلوط رفتم و سپس بازگشتم؛ ولی چون علاقه زیادی به جبهه داشتم بنا به وظیفه شرعی که داشتم در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۳۶۱ ثبت‌نام کردم و دوباره به جبهه رفتم.

 پدر و مادر بزرگوارم هیچ گونه به فکر من نباشید؛ چون من زندگی که زیر بار زور و ظلم باشد را نمی‌پذیرم به امید پیروزی هر چه زودتر حق علیه باطل. برادران و خواهران من یک کارگر هستم و این کارگر است که در خط فی‌سبیل‌الله قرار دارد. ۳۱ فروردین سال ۱۳۶۱.

انتهای خبر/