به گزارش خبرنگار ایرنا، شینا انصاری روز سهشنبه در دیدار با مدیر حوزههای علمیه کشور، محدودیت منابع آب، مدیریت پسماندها، حقابهها و آلودگی هوا را از مهمترین دغدغههای زیستمحیطی کشور برشمرد و تأکید کرد: مانیفست سیاستهای محیط زیست بر اساس اسناد بالادستی و منویات مقام معظم رهبری تدوین شدهاست.
وی همچنین به ظرفیتهای طبیعی قم اشاره کرد و گفت: این استان به واسطه اراضی وسیع و برخورداری از ۳۰۰ روز آفتابی در سال، ظرفیت بالایی برای توسعه انرژیهای پاک و کاهش وابستگی به سوختهای فسیلی دارد. هرچه بیشتر به سمت استفاده از انرژیهای پاک حرکت کنیم، مشکلات زیستمحیطی کاهش خواهد یافت.
انصاری در پایان، به اهمیت تالابهای قم در حوزه گردشگری تأکید کرد و گفت: تالابهای این استان ظرفیت بالایی برای توسعه پرندهنگری و سایر فعالیتهای مرتبط با گردشگری طبیعی دارند که میتواند به حفظ محیطزیست و رونق اقتصادی منطقه کمک کند.
استان قم دارای ۶ تالاب فصلی و دائمی شامل «حوض سلطان»، «مره»، «بهشت معصومه»، «کوه نمک»، «غدیر» و «دریاچه نمک» است که در مجموع با وسعت حدود ۱۰۰ هزار هکتار، حدود ۱۰ درصد از وسعت جغرافیایی استان را تشکیل داده و بر همین اساس یکی از تالابیترین استان های کشور و دارای ظرفیت های عظیم زیست محیطی است.
این تالابها با توجه به شرایط ویژه اکولوژیکی و زمین شناختی و قرار گرفتن در مسیر مهاجرت پرندگان، دارای گونه های غنی گیاهی و جانوری است.
معاون رییسجمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست صبح امروز سهشنبه وارد قم شد و از تالاب مره بازدید کرد.
دیدار با رئیس با مدیر حوزههای علمیه و نماینده آیت الله سیستانی در ایران، بازدید از موزه تاریخ طبیعی قم و کانونهای بحرانی گرد و غبار در منطقه حسینآباد میشمست، سخنرانی در همایش بهداشت محیط در دانشگاه قم و تحویل اسناد ملکی تالاب های استان قم به سازمان محیط زیست از برنامههای دیگر سفر انصاری به این استان است.