شناسهٔ خبر: 70208193 - سرویس استانی
منبع: دفاع پرس | لینک خبر

نماینده ولی فقیه در مازندران:

سیاست انقباضی بانک‌ها به جریان تولید آسیب می‌زند

آیت الله «محمدی لائینی» گفت: سیاست انقباضی بانک‌ها که قطعا معلول همان سیاست بانک مرکزی است، به جریان تولید آسیب می‌زند و آن را کند می‌کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، آیت الله «محمدباقر محمدی لائینی» نماینده ولی فقیه در مازندران امروز در دیدار «هرمز پژولیده» مدیر اداره امور شعب بانک ملی استان، ضمن تشکر از خدمات تسهیلاتی و قرض‌الحسنه‌ای بانک‌ها و بانک ملی، اظهار داشت: سیاست انقباضی بانک‌ها که قطعا معلول همان سیاست بانک مرکزی است، به جریان تولید آسیب می‌زند و آن را کند می‌کند.

وی افزود: حداقل امسال که سال تولید با مشارکت مردم است بانک مرکزی باید مقداری انبساطی‌تر عمل می‌کرد تا هم تولید راحت‌تر شود و هم مشارکت مردمی بهتر انجام بگیرد. 

آیت الله محمدی لائینی ادامه داد: اگر بناست رهبر معظم انقلاب اسلامی شعاری را در یک سال معین کند همه نهاد‌ها از جمله بانک‌ها باید به این شعار ملتزم شوند، سیاست ناهمگون، حرکت شعار سال را کند می‌کند.

نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به اینکه برخی‌ها مدت زمان زیادی است که در انتظار دریافت تسهیلات هستند، گفت: اسمش تسهیلات، اما در عمل اینطور نیست.

عضو مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: حال آنچه که مربوط به مشوق‌ها همچون؛ وام ازدواج، فرزندآوری و ... است مشمول به انقباض نباشد و زودتر دهند.

این مسئول با بیان اینکه وام قرض الحسنه باید افزایش پیدا کند، خاطرنشان کرد: وام زیر مبلغ ۱۰ میلیون تومان الان نمی‌صرفد که کسی دریافت کند، نارضایتی‌هایی به این شکل خیلی بد است، نباید آنقدر اذیت کنند، ان‌شالله اوضاع اقتصادی بهبود پیدا کند تا مردم محتاج ۱۰ الی ۱۵ میلیون تومان نباشند که بخواهند اذیت شوند.

انتهای پیام/