شناسهٔ خبر: 70184151 - سرویس استانی
منبع: خبرآنلاین | لینک خبر

رئیس دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره):

دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) جزو دانشگاه های تراز اول کشور است

رئیس دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) گفت: دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) به عنوان یکی ازدانشگاه های تراز اول کشور، از ظرفیت های قابل توجهی نیز برخوردار است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ سید«علی قاسم زاده» رئیس دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در نشست دانشجویان این دانشگاه که با حضور استاندار قزوین به مناسبت روزدانشجو برگزارشد، اظهار کرد: ۸هزار و ۵۰۰دانشجو در این دانشگاه تحصیل می کنند و دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) به عنوان یکی از دانشگاه های تراز اول کشور، از ظرفیت های قابل توجهی نیز برخوردار است.

وی افزود: بعد از گذراندن شیوع ویروس کرونا، فعالیت های دانشجویی باید از سر گرفته می شد که در این رابطه انجمن های علمی و تشکل های اسلامی در کنار کانون های هنری و فرهنگی فعالیت های خود را دوباره در دانشگاه از سر گرفتند.

رئیس دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) با اشاره به ظرفیت های علمی و توانمندی های دانشجویی بیان کرد: دانشجویان دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در پنج حوزه از جمله موضوعات آب، آمار، شهرسازی و مرمت، برق و روانشناسی در جشنواره های کشوری همواره حائز رتبه های برتر می شوند و طی سال های گذشته نیز انجمن علمی روانشناسی و سیاسی این دانشگاه در جشنواره حرکت و پویش امتیازات شاخصی را کسب کردند.

قاسم زاده ادامه داد: همچنین ۲دانشجوی این دانشگاه در سال ۱۴۰۱ به عنوان دانشجوی برتر کشوری انتخاب شدند و در سال گذشته نیز یک دانشجو برگزیده کشوری شد که امیدواریم امسال هم شاهد برگزیده شدن دانشجوی برتر از این دانشگاه باشیم.

وی خاطرنشان کرد: سه مرکز حمپا، مهدا و رسا با رویکرد فعالیت دانشجویی در معاونت فرهنگی این دانشگاه راه اندازی شد که این موضوع مورد تشویق وزارت علوم نیز قرار گرفت، مراکز یاد شده در حوزه توانمندسازی دانشجویان فعالیت دارند.

رئیس دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) اظهارکرد: امیدواریم فعالیت انجمن ها، مراکز و تشکلات دانشجویی روز به روز پربارتر از گذشته شود و شاهد درخشش بیشتر دانشجویان در عرصه های مختلف باشیم.

گفتنی است؛ در این مراسم دانشجویان ضمن بیان انتقادات، پیشنهادها و انتظارات خود، به مشکلات استان از جمله کمبودآب و فرونشست دشت قزوین اشاره کردند و خواستار استفاده از ظرفیت دانشجویان برای حل این بحران شدند.

برنامه ریزی برای بازار کار دانشجویان به منظور جلوگیری از مهاجرت آنها به تهران و خارج از کشور، همکاری دولت با دانشگاه در حوزه گردشگری، توجه ویژه به نخبگان، هزینه‌های رفت و آمد دانشجویی و افزایش امکانات دانشجویی و خوابگاه از دیگر موضوعاتی بود که دراین نشست مطرح شد.

خاطرنشان می شود؛ نبود فرودگاه، متروی قزوین - هشتگرد، اختصاص حق آبه استان از سد طالقان هم ازدیگر موضوعاتی بود که به آنها پرداخته شد.

دانشگاه2.jpg

همچنین تقویت صنعت و دانشگاه، افزایش امکانات پژوهشی و آزمایشگاهی در دانشگاه و استفاده از نخبگان جوان در سیاست گذاری‌ها استان از دیگر خواسته‌های دانشجویان در این نشست بود.

دانشگاه2.jpg