شناسهٔ خبر: 70146632 - سرویس اقتصادی
منبع: صدا و سیما | لینک خبر

نشست تخصصی گروه‌های جهادی بخش کشاورزی در دماوند

گروه‌های جهادی بخش کشاورزی کشور، آخرین تجربه‌ها و دستاورد‌های خود را در نشستی ارائه کردند.

صاحب‌خبر -

­به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، معاون اجتماعی بنیاد برکت در حاشیه نشست دومین رویداد تخصصی سالانه فلاحت در دماوند گفت: از اجرای ایده‌ها و ابتکار‌های موفق گروه‌های جهادی بخش کشاورزی در مناطق مختلف کشور حمایت می‌کنیم.
گروه‌های جهادی فعال در عرصه کشاورزی و دامپروری گرد هم آمدند تا تجربه‌های خود را باهم به اشتراک بگذارند.
مفرد معاون اجتماعی بنیاد برکت گفت:بناست همرسانی اتفاق بیافتد و تجربیات همه استان‌ها به اطلاع هم رسانده شود.
کاروان سلامت خدمتی دیگر از قرارگاه جهادی بنیاد برکت است.
مختاری دبیر نشست تخصصی گروه‌های جهادی حوزه کشاورزی گفت در حوزه دامپزشکی بحث کاروان سلامت دام را چند سالی هست که انجام می‌دهیم­ و تاکنون یک و نیم میلیون دام را توانستیم ویزیت و درمان کنیم. امسال قرار است با ادامه مدل قبل مدل جدیدی را اجرا­ و تلفیق کنیم.
وحدانی دانشجوی جهادگر عرصه دامپزشکی درباره خدمات دارویی گفت: حمایت‌های قرارگاه کشاورزی و توسعه روستایی بنیاد برکت از تیم‌های جهادی دام پزشکی در حوزه دارو و تجهیزات­ است. دارو‌های ضدعفونی کننده­ دارو‌های ضد انگل و دارو‌های انتی بیوتیکی مولتی ویتامین­ و آجر‌های معدنی­ و پشتیبانی­ خودرویی در مناطق محروم­ اشاره کنیم.
باقری فرد عضو گروه جهادی امام علی و شهید عنبری کهگیلویه و بویر احمد­ گفت:­ پارسال حدود ۲ هزار و­ ­۴۶۶ هکتار ما گیاهان دارویی مرتعی و زراعی انجام دادیم و برای کشاورزان مزیتی جدید و انگیزه­ ایجاد شده است.
گروه‌های جهادی که با شناسایی مزیت‌های اقتصادی، درآمد کشاورزان را افزایش داده اند.
محمد آرام عضو قرارگاه جهادی علمدار مازندران گفت:­ قرارگاه جهادی علمدار مازندران توفیق دارد از سال ۱۳۹۰ در عرصه‌های مختلف جهادی در مازندران و برخی استان‌های دیگر فعالیت‌های جهادی انجام داده است. ­
از سال ۱۳۹۹ با همکاری که با مجموعه قرارگاه کشاورزی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام­ داشتیم در حوزه کشت گیاهان دارویی و ترویج کشت ان یک برنامه سه ساله‌ای را اغاز کردیم و از ۳۰۰ هکتار زمین‌های بایر و بدون کشت­ ­مازندران بعد از سه سال به­ حدود ۸۰۰ هکتار رسیده است. ­
­در نهایت قرار است با حمایت بنیاد برکت و، سازمان بسیج و گروه‌های جهادی، روستائیان زنجیره‌های ارزش و مزیت‌های اقتصادی تولید محصولات کشاورزی ودامپروری مناطق خود را شناسایی و ساماندهی کنند.

<div id="video-display-embed-code_11798844"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4400954/11798844?width=600&height=350"></script></div>