شناسهٔ خبر: 70146271 - سرویس اقتصادی
منبع: گجت نیوز | لینک خبر

این خودروهای وارداتی جدید را در ایران نخرید

صاحب‌خبر -

خودروهای وارداتی جدید تب تندی را در بین علاقه‌مندان به ماشین خارجی ایجاد کرده‌اند اما برخی از این خودروها ارزش خرید ندارند که آنها را به شما معرفی کرده‌ایم.

بنظر می‌رسد واردات خودروهای جدید سرعت گرفته و با ورود خودروهای جدید به بازار ایران، خریداران باید با دقت بیشتری انتخاب کنند. بسیاری از این خودروها با قیمت علی‌الحساب در مبادی ورودی معرفی شده‌اند، به این معنا که احتمال افزایش قیمت برای متقاضیان وجود دارد. بنابراین، قیمت‌های قبلی نمی‌توانند معیار مناسبی برای خرید باشند. همچنین، برخی خودروها توسط چند شرکت عرضه می‌شوند و خریداران باید به نام شرکت واردکننده توجه داشته باشند.

فهرست:

  • چرا ام جی‌های وارداتی گزینه مناسبی نیستند؟
  • نیسان کیکس از شرکت جهان نوین آریا
  • امپو هایبرید و امکو هایبرید از آرتابان موتور
  • سوزوکی جیمنی ۳ در از دیاموند موتور
  • جمع‌بندی

چرا ام جی‌های وارداتی گزینه مناسبی نیستند؟

ام جی جی تی ام جی جی تی

خرید ام جی از سامانه وارداتی‌ها می‌تواند یک اشتباه بزرگ باشد. نمایندگی‌های فردا موتورز، این خودروها را خارج از سامانه به‌صورت اقساطی و بدون بهره عرضه می‌کنند. این موضوع به این معناست که خودروهای ام جی بازار فروش قوی نخواهند داشت و اختلاف قیمتی میان قیمت کارخانه و بازار به وجود نخواهد آمد.

همانطور که پیشتر در اخبار خودرو داشتیم، فردا موتورز به‌طور غیرقانونی اقدام به عرضه ام جی ۵ در سامانه وارداتی‌ها با قیمت علی‌الحساب کرده است، و این در حالی است که قیمت قطعی این خودرو در نمایندگی‌های رسمی به‌وضوح قابل دسترسی است. این اقدام نه تنها موجب سردرگمی خریداران می‌شود، بلکه به نوعی نشان‌دهنده عدم رعایت قوانین و مقررات بازار خودرو است. در شرایطی که شفافیت قیمت‌ها برای مصرف‌کنندگان اهمیت بالایی دارد، این رفتار می‌تواند به کاهش اعتماد عمومی به برندها و نمایندگی‌ها منجر شود و سوالاتی را درباره سیاست‌های فروش و توزیع ایجاد کند.

بزودی مشکلات ناشی از عرضه غیرحرفه‌ای خودروهای ام‌جی، بر دوش خریداران و حتی شرکت عرضه کننده سنگینی خواهد کرد.

نیسان کیکس از شرکت جهان نوین آریا

نیسان کیکس 2023 نیسان کیکس 2023

نیسان کیکس 2023

نیسان کیکس که توسط شرکت جهان نوین آریا عرضه می‌شود، دارای معایب قابل توجهی است. این خودرو در کارخانه نیسان در مکزیک تولید می‌شود و با وجود اینکه قیمت علی‌الحساب آن برابر با نیسان کیکس نامی خودرو است، اما امکانات کمتری نسبت به نسخه چینی دارد. تیپ‌های کم آپشن این خودرو شامل تهویه اتوماتیک و کیسه هوای جانبی نمی‌شوند و پیشرانه آن نیز ۴ اسب بخار ضعیف‌تر از نسخه نامی است. به همین دلیل، نیسان کیکس جهان نوین آریا نمی‌تواند حاشیه سودی در بازار آزاد داشته باشد و به احتمال زیاد مورد استقبال قرار نخواهد گرفت. همچنین نباید فراموش کنید که برندهای معتبر در جهان، از شرایط چین برای مونتاژ استفاده می‌کنند و این باعث شده کیفیت ساخت و مونتاژ محصولات چینی، بالا باشد ولی برخی، کیکس‌های مکزیکی را بعنوان خودروهای با کیفیت‌تر تبلیغ می‌کند که این از واقعیت فاصله دارد.

جی ای سی امپو هایبرید و امکو هایبرید از آرتابان موتور

جی ای سی امکو جی ای سی امکو

امپو هایبرید و امکو هایبرید، دو مدل از خودروهای چینی هستند که توسط دو شرکت ایرانی، آرتابان موتور و راسا موتور، به بازار عرضه می‌شوند. این دو شرکت هرکدام رویکرد متفاوتی در ارائه محصولات خود دارند؛ به‌طوری‌که آرتابان موتور نسخه‌های کم آپشن این خودروها را به مشتریان معرفی می‌کند، در حالی که راسا موتور با ارائه نسخه‌های کامل‌تر و آپشنال‌تر، سعی در جذب مشتریان بیشتری دارد.

با توجه به این تفاوت‌های اساسی در سطح امکانات و ویژگی‌های خودروها، انتظار می‌رود که محصولات GAC هایبرید عرضه‌شده توسط راسا موتور، بازار فروش بهتری را تجربه کنند و در رقابت با دیگر برندها موفق‌تر عمل کنند. علاوه بر این، یکی از نقاط ضعف آرتابان موتور، عدم ارائه خدمات پس از فروش مناسب برای این محصولات است که می‌تواند بر رضایت مشتریان تأثیر منفی بگذارد و در نهایت بر تصمیم‌گیری خریداران در انتخاب بین این دو برند تأثیرگذار باشد.

سوزوکی جیمنی ۳ در از دیاموند موتور

خودروی Suzuki Jimny خودروی Suzuki Jimny

سوزوکی جیمنی ۳ در، یکی از خودروهای محبوب و پرطرفدار در بازار ایران، توسط دو شرکت، راسا موتور و دیاموند موتور، به مشتریان عرضه می‌شود. در حالی که دیاموند موتور ادعا می‌کند که این خودرو در ژاپن تولید می‌شود، واقعیت این است که نسخه‌ای که راسا موتور ارائه می‌دهد نیز از همان خط تولید ژاپنی برخوردار است. این موضوع می‌تواند به نوعی ابهام در بازار ایجاد کند. تفاوت اصلی بین این دو مدل در نوع جعبه‌دنده آن‌ها نهفته است؛ راسا موتور نسخه اتوماتیک جیمنی ۳ در را به بازار معرفی می‌کند، در حالی که دیاموند موتور نسخه دستی را عرضه می‌کند.

نسل چهارم Suzuki Jimny نسل چهارم Suzuki Jimny

این تفاوت در نوع جعبه‌دنده می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر ترجیحات خریداران داشته باشد، به‌خصوص در شرایطی که راحتی و سهولت در رانندگی برای بسیاری از مشتریان اولویت دارد. تجربه نشان داده که ایرانی‌ها به خرید خودروهای اتومات علاقه بیشتری دارند. به‌نظر می‌رسد که جیمنی ۳ در راسا موتور، با امکانات بیشتر و خدمات پس از فروش بهتر، بتواند بازار فروش بهتری را تجربه کند و در رقابت با دیاموند موتور، برتری خود را حفظ کند.

جمع‌بندی

با توجه به شرایط کنونی بازار و تفاوت‌های قابل توجه میان خودروهای وارداتی، خریداران باید با دقت بیشتری انتخاب کنند. انتخاب خودروهای وارداتی جدید باید با توجه به امکانات، خدمات پس از فروش و شرایط بازار انجام شود. از خرید خودروهایی که ممکن است در آینده با مشکلاتی مواجه شوند، باید خودداری کرد. انتخاب صحیح و آگاهانه می‌تواند به جلوگیری از ضررهای مالی و نارضایتی در آینده کمک کند.

همچنین بخوانید:
خودرو جدید بهمن موتور با یک باک بنزین، ۲۱۰۰ کیلومتر راه می‌رود معرفی VGV U75 پلاس؛ یک شاسی بلند چینی دیگر برای بازار ایران + عکس و مشخصات