شناسهٔ خبر: 70140678 - سرویس استانی
منبع: صدا و سیما | لینک خبر

تکریم و معارفه فرمانده مرزبانی کردستان با حضور فرمانده مرزبانی فراجا

در مراسمی با حضور فرمانده مرزبانی فراجا، از زحمات سردار سپهری تقدیر و سردار رستمی به عنوان فرمانده مرزبانی کردستان معرفی شد.

صاحب‌خبر -
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان، فرمانده مرزبانی فراجا در این آیین، گفت: کردستانی‌ها در طول تاریخ همواره مرزداران غیوری بوده اند که در جهت حفظ مرز‌ها جانفشانی کرده‌اند.
 
سردار گودرزی با اشاره به اینکه یکی از مولفه‌های قدرت فرهنگ است افزود: کردستانی‌ها، مردمانی با فرهنگ و کردستان استانی فرهنگی است این امر موجب تامین امنیت پایدار استان شده است.
 
وی با بیان اینکه هوشمندسازی مرز‌ها از اولویت مرزبانی و در حال انجام است، خاطر نشان کرد: در دولت قبل طرح هوشمندسازی با وزیر کشور و شهید رئیسی به تصویب نهایی رسید و ۳ میلیارد یورو اختصاص یافته تا در سه سال به اتمام برسد.
 
استاندار کردستان هم در این مراسم گفت: جوانان مرزنشین کردستانی از سرناچاری کوله‌بری می‌کنند، باید برای آنان شغل ایجاد کنیم.
 
لهونی حفاظت از مرز‌های کشور را بسیار مهم و رسالتی خطیر ارزیابی کرد و افزود: مرزبانان به صورت شبانه‌روزی در تلاش بوده و جهت حفظ مرز‌های کشور و استان تلاش می‌کنند و در این راستا جانشان را تقدیم کرده‌اند.
 
سردار آزادی فرمانده انتظامی کردستان هم با بیان اینکه امنیت از مرز‌ها آغاز و تا عمق کشور ادامه دارد، گفت: مرزبانان علی‌رغم نیازمندی‌های مختلف، اما از هیچ تلاشی دریغ نکرده و امنیت پایدار در سطح کشور و استان وجود دارد.
<div id="video-display-embed-code_11797732"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4400641/11797732?width=600&height=350"></script></div>