شناسهٔ خبر: 70092232 - سرویس استانی
منبع: صدا و سیما | لینک خبر

۷ هزار مشترک گاز در استان قزوین پرمصرف هستند

مدیر عامل شرکت گاز استان قزوین گفت: ۷ هزار مشترک در استان در پله‌های ۱۱ و ۱۲ قرار دارند که جزء مشترکان پر مصرف محسوب می‌شوند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، حجتی پور در جمع خبرنگاران افزود: بانک‌ها جزء مشترکان پر مصرف در بحث گاز هستند.

وی اضافه کرد:۳۰ درصد از حجم گاز تولیدی استان هم سهم صنعت است.

مدیر عامل شرکت گاز استان با بیان اینکه ۴ هزار و ۱۷۰ واحد صنعتی در قزوین مصرف کننده انرژی گاز هستند، گفت:۴ واحد صنعتی به علت مصرف بالا مشمول جرایم شدند.

وی محدودسازی برخی از واحد‌های تولیدی را یکی از برنامه‌های مسئولان امر برای کاهش مصرف گاز عنوان کرد.

حجتی پوربا اشاره ناترازی ۳۰۰ میلیون متر مکعبی گاز اظهارداشت: تکالیفی به استان‌ها ابلاغ شده است تا این ناترازی جبران شود.

وی از افزایش ۱۵ درصدی مصرف گاز در آذرماه سال جاری نسبت به ماه قبل (آبان ماه) خبر داد.

مدیر عامل شرکت گاز استان چشم انداز کاهش ۳۰ درصدی مصرف گاز را از اولویت‌های خود عنوان کرد.

حجتی پور با اشاره به اینکه استان قزوین در زمینه تولید آجر در کشور جزو استان‌های پیشتاز است از مصرف زیاد گاز در کوره‌های آجر پزی خبر داد.

آشوری رئیس بهینه سازی شرکت گاز استان هم گفت: ۱۴۱مشترک با هزار و ۳۱۴ موتورخانه بهسازی شده اند.

رئیس بهینه سازی شرکت گاز استان:سال گذشته ۱۸ درصد کاهش مصرف گاز داشتیم.

جوادی مسئول روابط عمومی شرکت گازاستان هم گفت:سال قبل تفاهم نامه با آموزش و پرورش و همچنین کانون پرورش فکری امضا شد و در طی این تفاهم نامه ۶ هزار دانش آموز در خصوص فرهنگ سازی مصرف گاز مشارکت داشتند.

وی اضافه کرد: پله بندی بخش خانگی از ۱ تا ۱۲ انجام شده است و بخش اعظمی از مصرف‌کنندگان در پله‌های ۱ تا ۳ قرار دارند که هیچ گونه افزایش نرخی در این گروه اعمال نمی‌شود.