شناسهٔ خبر: 70071426 - سرویس استانی
منبع: صدا و سیما | لینک خبر

معارفه بیستمین استاندار هرمزگان

با حضور اسکندر مؤمنی وزیر کشور مراسم تکریم، تودیع و معارفه استانداران پیشین و جدید هرمزگان در سالن شرکت گاز شهر بندرعباس برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس؛ وزیر کشور در این مراسم گفت: رئیس جمهور موضوع وفاق ملی را طرح کردند و این موضوع یک پیش نیاز و شرط لازم برای پیشرفت و توسعه است.
اسکندر مؤمنی افزود: مفهوم وفاق ملی این است که همه یک ملت و ایرانی هستیم و برای پیشرفت کشور باید از همه ظرفیت‌ها استفاده شود.
وی گفت: نیرو‌های انسانی بزرگترین سرمایه کشور هستند و باید انسان‌های کارآمد بدون توجه به جناح و قومیتی به کار گمارده شوند.
وزیر کشور گفت: افرادی که رای دادند یا ندادند در دایره وفاق ملی قرار دارند و همه باید برای پیشرفت ایران عزیز تلاش کنند.
مؤمنی افزود: رئیس جمهور نیز با انتخاب مسئولان، وفاق ملی را به خوبی نشان داد.
وی گفت: از زحمات مهدی دوستی استاندار پرتلاش هرمزگان سپاسگذاری می‌کنم، ایشان تلاش‌های بسیار زیادی برای پیشرفت استان داشتند و از وی در جای مناسب دیگری استفاده می‌شود.
وزیر کشور گفت: تعیین استاندار برای هرمزگان دغدغه ما بود و بررسی‌های زیادی در این زمینه صورت گرفت.
مؤمنی گفت: آقای آشوری استاندار جدید فرزندی از هرمزگان است و شش دوره از مردم هرمزگان برای نمایندگی مجلس شورای اسلامی رای اعتماد گرفت و علاوه بر تحصیلات متناسب، شناخت بسیار خوبی از استان هرمزگان و حوزه‌های ملی دارد.
وی گفت: هرمزگان جایگاه ویژه‌ای در حوزه‌های مختلف کشور دارد و می‌تواند باعث جهش بزرگ در اقتصاد کشور شود.
وزیر کشور افزود: هر چهار زمینه حمل و نقل ریلی، هوایی، دریایی و زمینی در استان هرمزگان وجود دارد.
مؤمنی افزود: هرمزگان بیش از ۷۰۰ کیلومتر مرز دریایی دارد و وجود جزایر راهبردی بوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک اهمیت راهبری آن را دوچندان کرده است.

وی با تاکید بر اقتصاد دریا محور گفت: اقتصاد دریامحور باید در گام اول مورد توجه قرار بگیرد چرا که می‌تواند موجب پیشرفت استان و کشور شود.
وزیر کشور سواحل مکران را ظرفیت بسیار بزرگ هرمزگان دانست و گفت: توسعه مکران به معنی توسعه استان هرمزگان و کل ایران است.
مؤمنی گفت: توسعه سواحل مکران از موضوعات مورد تاکید رهبر انقلاب است و در قانون هفتم و همچنین صحبت‌های رئیس جمهور بر این موضوع تاکید شده است.
وی ذخایر بزرگ معدنی در استان را یکی از پایه‌های جهش در مسیر توسعه دانست.
وزیر کشور گفت: لازمه پیشرفت، شناخت ظرفیت‌ها و برنامه ریزی، اختصاص منابع ملی، تفویض اختیارت لازم به استانداران و جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی است.
مؤمنی افزود: اختیاراتی به صورت عمومی و اختیاراتی نیز به صورت خاص به استان‌ها واگذار می‌شود و در حال آماده سازی مقدماتی برای واگذاری این اختیارات هستیم.
وی گفت: هرمزگان دارای ظرفیت‌های بی بدیل گردشگری است که توجه به این موضوع، منابع سرشاری برای توسعه و پیشرفت اقتصادی فراهم می‌کند.

نماینده ولی فقیه در هرمزگان: همه به استاندار جدید کمک کنند

نماینده ولی فقیه در هرمزگان هم در این مراسم با قدردانی از اعتماد وزیر کشور به فرزند این خطه در پست استانداری قدردانی کرد و گفت: این انتخاب را به فال نیک می‌گیریم.
آیت الله محمد عبادی زاده افزود: از همه‌ی گروه ها، جناح‌ها سیاسی می‌خواهم وفاق و همدلی را پیشه کار خود قرار دهند تا استاندار جدید بتواند برنامه‌های خود را برای پیشرفت هرمزگان پیاده کند. 
وی همچنین با قدردانی از زحمات مهدی دوستی استاندار پیشین هرمزگان گفت: دوستی جز مدیران پشت میزی نبود و در همه‌ی صحنه‌ها و حوادث غیر مترقبه از نخستین افراد حاضر در منطقه بود. 
نماینده ولی فقیه در هرمزگان افزود: استان هرمزگان قبل از دولت شهید رئیسی در صدر جدول فقر و فلاکت بود که آن زیبنده استانی که مملو از ظرفیت‌های مختلف اقتصادی است نبود. 
آیت الله عبادی زاده گفت: هم اکنون این آمار در جدول بین چهار تا پنج پله بالاتر آمده است. 
وی با اشاره به اینکه هرمزگان فقط شهر بندرعباس نیست، افزود: هم اکنون حاشیه شهر بندرعباس نسبت به شهرستان بشاگرد که جز مناطق محروم استان است محروم‌تر هستند. 
نماینده ولی فقیه در هرمزگان گفت: استان با مشکلات کمبود آب مواجه است که به برخی از روستا‌ها بین ۲۰ تا ۳۰ روز فقط با تانکر آبرسانی می‌شود. 
آیت الله عبادی زاده یکی دیگر از مشکلات استان را بیکاری جوانان عنوان کرد و افزود: صنعت در لایه‌های پایین به کمک جوانان بیاید.

بیشتر بخوانید: وزریر کشور در فرودگاه بندرعباس: تاکید ما بر توسعه سواحل مکران است

 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان گفت: استان هرمزگان استانی دارای اهمیتی راهبردی برای کشور است و هزار و ۵۰۰ شهید تقدیم کشور کرده است.
احسان کامرانی گفت: آقای آشوری بیستمین استاندار هرمزگان است و ۶ دوره نمایندگی مردم استان هرمزگان را در مجلس شورای اسلامی در پرونده دارد و حکمرانی سیاسی و امنیتی را به خوبی می‌داند.
وی گفت: استان هرمزگان، استانی بزرگ و راهبردی در اقتصاد مقاومتی و دریا محور است و از نظر وسعت از ۷۵ کشور دنیا بزرگتر و از نظر جمعیت از ۸۵ کشور دنیا پرجمعیت‌تر است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان افزود: رهبر معظم انقلاب در سیاست‌های ابلاغی و رئیس جمهور در جلسه هات دولت بر اقتصاد دریاپایه تاکید کرده اند.
کامرانی گفت: استان هرمزگان از ۴۲ درصد نوار ساحلی کشور برخوردار است و دارای ۱۴ جزیره و ظرفیت‌های ترانزیتی، گردشگری و انرژی است که مسئولیت مدیران را دوچندان می‌کند.
وی گفت: اکنون در بهترین حالت از ۱۵ تا ۲۰ درصد ظرفیت دریا استفاده می‌کنیم که در صورت رساندن آن به ۳۰ تا ۴۰ درصد، به درآمد بالایی دست خواهیم یافت.

امام جمعه اهل سنت بندرعباس: استاندار جدید از انسان‌های مختصص، توانمند و امین استفاده کند

امام جمعه اهل سنت بندرعباس گفت: آقای دوستی استاندار سابق، ادبیات جدیدی را وارد استان کرد و آن ادبیات آمار و ارقام بود و همواره نظرات و تصمیم گیری‌های او بر اساس عدد و رقم بود.
شیخ یوسف جمالی افزود: استان هرمزگان ظرفیت‌های بالایی در حوزه نیروی انسانی متخصص دارد که توجه به این نیرو‌ها می‌تواند باعث موفقیت استان شود.
وی گفت: هرمزگان در حوزه صنایع و مناطق آزاد نیز دارای ظرفیت بسیار بزرگی است که در این زمینه کمتر به جذب نیرو‌های بومی توجه شده است.
امام جمعه اهل سنت بندرعباس معضل قاچاق سوخت را یکی از مشکلات استان عنوان کرد و افزود: این موضوع مشکلات زیادی برای استان ایجاد کرده است و باعث پر پر شدن جوانان و گلایه‌های زیاد مردم شده است که باید برای رفع آن تلاش کرد.
شیخ جمالی گفت: مردم هرمزگان از دیرباز با کشور‌های حوزه خلیج فارس روابط اقتصادی داشته اند و توقع از دولت این است که با توجه به مشکلات اقتصادی مردم، به ورود کالا‌های تجاری توسط مرزنشینان استان توجه ویژه شود و بازتعریف صورت بگیرد.
وی به استاندار جدید استان توصیه کرد از انسان‌های مختصص، توانمند و امین استفاده کند، برنامه منسجم بر اساس برنامه هفتم پیشرفت تدوین و به تنوع قومی و مذهبی استان را توجه ویژه کند.

 

رئیس مجمع نمایندگان هرمزگان در مجلس شورای اسلامی گفت: امروز راهبرد نظام جمهوری اسلامی راهبرد وحدت است.  
احمد جباری هم در مراسم تودیع و معارفه استاندار جدید هرمزگان افزود: انتخاب شایسته و به جای آقای آشوری به عنوان استاندار استان از مطالبه‌های مردمی بود.  
وی با قدردانی از دوستی استاندار پیشین استان گفت: مردم استان قدرشناس زحمات جنابعالی هستند.  
رئیس مجمع نمایندگان هرمزگان با اشاره به معضل قاچاق افزود: مردم استان هرمزگان قاچاقچی نیستند و امیدواریم با ایجاد لایحه جدید نگاهی تازه به این مشکل شود.  
جباری گفت: هرمزگان از پنج استان کشور در تامین اقتصاد کشور است.  
وی با اشاره به اینکه هرمزگان دو منطقه آزاد قشم و کیش دارند افزود: از وزیر کشور می‌خواهم استاندار در این مناطق عضو هیات رئیسه باشد.

 

استاندار هرمزگان گفت: با در کنار هم بودن می‌توانیم به وفاق ملی برسیم. 
محمد آشوری افزود: امروز برای پیشبرد اهداف و توسعه استان باید گفتمان وفاق اسلامی و خدمت را سرلوحه کار‌های خود قرار دهیم. 
وی گفت: تجمیع همه‌ی نیرو‌ها برای شکل دادن به این وفاق در راس آن نماینده ولی فقیه در استان و نماینده خبرگان و مجموعه مدیران هستند. 
استاندار هرمزگان افزود: امروز به عنوان فرزند این خطه در جایگاه جدید این فرصت را غنیمت شمرده و در پیشبرد اهداف برای توسعه و آبادانی استان تلاش می‌کنم. 
آشوری با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب و تلاش برای رسیدن وفاق و اتحاد ملی گفت: برای رسیدن به این اهداف به پشتوانه همه‌ی ظرفیت‌ها و نیروی انسانی معتقد هستم. 
استاندار هرمزگان افزود: اکنون فرصت آزمون و خطا نیست و تنها با نگاه منتقدانه مسائل را در جهت تعالی استان پیش ببریم.

 

استاندار پیشین هرمزگان نیز گفت: توسعه ایران در کنار توسعه استان از مهم‌ترین برنامه‌های اینجانب در دوره سه و دو ماه خدمت گذاری در جایگاه استانداری بود.
مهدی دوستی افزود: در ۱۷۰ سفرم به شهرستان‌های استان هزار و ۳۰۵ طرح اجرا شده که از این شمار ۸۵۰ طرح آن تحویل داده شده است.
وی گفت: پیشرفت توام با عدالت در اجرای برنامه‌های ششم و هفتم توسعه مبنای برنامه‌ها بوده است.
استاندار هرمزگان در دولت سیزدهم افزود: برای توسعه پایدار ایجاد هنرستان‌ها در جوار صنایع از جمله طرح‌های ایجاد شده در استان است.
دوستی گفت: هر موفقیتی که کسب شده به برکت وجود مدیران بسیار توانمند در استان بود.
وی افزود: ظرفیت‌های ناشناخته‌ای بین مدیران استانی است و امیدوارم در جایگاه‌های مختلف کشوری از این ظرفیت‌ها استفاده شود.
استاندار سابق هرمزگان گفت: در سه سفر استانی در دولت شهید رئیسی ۱۰۰ درصد تسهیلات اختصاص یافت که تاکنون ۵۰ درصد آن اعتبارات محقق شده است.
وی افزود: ۳۱۳ طرح بهداشتی و ایجاد دانشکده‌ها در شرق و غرب و هنرستان‌های بهیاری از دیگر عملکرد‌ها در دوره خدمتم در استان بوده است.
استاندار سابق هرمزگان گفت: ایجاد بیمارستان بحران و ارائه خدمات از دیگر طرح‌های اجرایی در استان بود.
وی گفت: فاضلاب بندرعباس، سنددار شدن هزار هکتار از زمین‌های شهری با اعتبار ۲۰۰ هزار میلیارد تومان با کمک قوه قضایه از مطالبات مردم هرمزگان بود.
دوستی افزود: ایجاد نخلستان مجول و کشف معدن جدید در بشاگرد از دیگر طرح‌های اجرایی استان بود.
وی معافیت خدمت سربازی و استخدام جوانان جزایر بویژه بوموسی را دیگر عملکرد در دوره تصدی خود عنوان کرد.
وی گفت: آغاز فعالیت بندر سیریک برای واردات خودرو و ترانزیت آن به خارج از کشور از دیگر فعالیت‌ها بود.

در پایان این مراسم حکم استانداری محمد آشوری به عنوان بیستمین استاندار هرمزگان قرائت و از مهدی دوستی استاندار پیشین قدردانی شد.

این مراسم به صورت زنده از شبکه خلیج فارس پخش شد.

<div id="video-display-embed-code_11785441"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4397360/11785441?width=700&height=300"></script></div>