شناسهٔ خبر: 70061549 - سرویس استانی
منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

توسعه گردشگری سلامت از دستاوردهای اجلاس اکو در مشهد است

معاون امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت:معرفی ظرفیت های درمانی،توسعه گردشگری سلامت وافزایش دانشجویان بین الملل این دانشگاه یکی ازدستاوردهای برگزاری بیست و هشتمین اجلاس وزیران امور خارجه کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی «اکو» در مشهد است

صاحب‌خبر -

دکتر شاپور بدیعی افزود: حضور وزیران امور خارجه کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی اکو در مشهد موجب آشنایی آنان با ظرفیت‌ها و امکانات موجود شهر مشهد در عرصه‌های مختلف علمی، آموزشی، فرهنگی و به ویژه خدمات درمانی و سلامت محور می‌شود.

وی ادامه داد: همچنین حضور مسوولان کشورهای دیگر در مشهد و افزایش سطح کیفی عرصه های علمی و آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در جذب دانشجوی بین الملل موثر بوده به گونه‌ای که دانشجویان بین المللی که سال گذشته در این دانشگاه جذب شدند، امسال افراد بسیاری را از کشور خود برای تحصیل معرفی کردند.

معاون امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: تعداد دانشجویان بین الملل در این دانشگاه با اقدامات و پیگیری های انجام شده، امسال نسبت به سال گذشته بیش از ۲ برابر افزایش داشته است.

وی افزود: همچنین مشهد مقدس به دلیل وجود مضجع حرم مطهر رضوی و نیز وجود پزشکان حاذق و خدمات درمانی با کیفیت، شهر بسیار مهم و ارزشمندی به شمار می رود و مقصد بسیاری از گردشگران سلامت است، چراکه بسیاری از افراد با دید معنوی و به دنبال سلامتی و شفای خود به این شهر سفر می کنند.

بدیعی ادامه داد: در این راستا، دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارتقای سطح خدمات درمانی، امسال توانسته است در حوزه گردشگری سلامت رتبه نخست کشور را کسب کند.

وی بیان کرد: بنابراین هرچه تلاش شود شهر مشهد و ظرفیت‌های آن به سایر کشورها معرفی شود، به طور مسلم هم در آینده نتایج مثبتی را در سیستم درمان و حوزه سلامت رقم خواهد زد و هم گردشگران سلامت از خدمات درمانی مثمرثمر بهره‌مند خواهند شد.

 بیست و هشتمین نشست وزیران امور خارجه کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی (اکو)، روزهای ۱۲ و ۱۳ آذر با حضور ۲۰ هیات خارجی در مشهد برگزار می شود.

اکو یک سازمان منطقه ای دولتی است که سال ۱۹۸۵ از سوی ایران، پاکستان و ترکیه با هدف پیشبرد همکاری های اقتصادی و فرهنگی میان کشورهای عضو تاسیس شد و از سال ۱۹۹۲ با پذیرش هفت کشور افغانستان، جمهوری آذربایجان، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، ترکمنستان و ازبکستان، شمار اعضای آن به ۱۰ کشور افزایش یافت.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۷ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه، نیشابور و دانشکده‌ علوم پزشکی تربت‌جام است.