شناسهٔ خبر: 70041577 - سرویس سیاسی
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

تقدیر امیر کویت از مواضع مثبت ایران در قبال شورای همکاری خلیج فارس

امیر کویت در افتتاحیه چهل و پنجمین دوره نشست شورای همکاری خلیج فارس از اقدامات مثبت و سازنده ایران در قبال کشور‌های عضو این شورا قدردانی کرد.

صاحب‌خبر -

«مشعل الأحمد الجابر الصباح» امیر کویت در افتتاحیه چهل و پنجمین دوره نشست شورای همکاری خلیج فارس، به تحولات منطقه از جمله تجاوزات رژیم صهیونیستی پرداخت.

به نقل از خبرگزاری کویت (کونا)، وی با اشاره به اینکه تحرکات مثبت و سازنده جمهوری اسلامی ایران در قبال شورای همکاری خلیج فارس قابل تقدیر است، گفت: تمایل داریم که این تحرکات بر پرونده‌های اختلافی بین جمهوری اسلامی ایران و همه کشور‌های عضو شورا اثرگذار باشد و زمینه‌های همکاری در سایه منشور سازمان ملل، معاهدات قانون بین‌المللی، حسن همجواری و احترام کشور‌ها و عدم دخالت در امور یکدیگر گسترش یابد.

امیر کویت همچنین تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه لبنان، سوریه و ایران را محکوم کرد و خواستار برقراری فوری آتش‌بس در نوار غزه و تسریع ورود کمک‌های انساندوستانه به نوار غزه شد.

وی تلاش‌های عربستان سعودی در به رسمیت شناختن فلسطین در چارچوب ائتلاف بین‌المللی برای اجرای راه‌حل دو دولتی و نیز تلاش‌های قطر، مصر و آمریکا برای برقراری آتش‌بس در نوار غزه را ستود. امیر کویت جامعه جهانی را به اعمال فشار برای اجرای قطعنامه‌های شورای امنیت درباره غزه فراخواند و تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان را محکوم کرد.

تأکید دبیر کل شورای همکاری بر ضرورت آتش‌بس در غزه

«جاسم محمد البدیوی» دبیر کل شورای همکاری خلیج فارس نیز بر تداوم همبستگی و همکاری کشور‌های عضو این شورا با وجود چالش‌های پیش رو تأکید کرد.

وی اقدام جامعه جهانی برای برقراری آتش‌بس در غزه را ضروری خواند و درباره تشدید تنش‌ها در منطقه در پرتو تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه غزه و لبنان هشدار داد.

دبیر کل شورای همکاری خلیج فارس نیز طرح ابتکاری عربستان برای ایجاد ائتلافی جهت اجرای راه‌حل دو دولتی و نیز میانجی‌گری قطر برای برقراری آتش‌بس در نوار غزه را ستود.

چهل و پنجمین دوره نشست شورای عالی همکاری خلیج فارس با حضور سران کشور‌های عضو این شورا به میزبانی کویت در حال برگزاری است.

شرکت‌کنندگان در این نشست به بررسی مسائل استراتژیک از جمله مسائل امنیت منطقه‌ای، تقویت تکامل اقتصادی خلیج فارس و مقابله با چالش‌های منطقه‌ای و جهانی می‌پردازند.

منبع: ایرنا