شناسهٔ خبر: 70038957 - سرویس سیاسی
منبع: دانشجو | لینک خبر

قالیباف: پیشنهادات بودجه‌ای نمایندگان نباید خلاف قانون برنامه هفتم باشد + فیلم

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: پیشنهادات نمایندگان درباره لایحه بودجه نباید خلاف قانون برنامه هفتم باشد.

صاحب‌خبر -

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو؛ محمدباقر قالیباف در جلسه علنی عصر امروز (یکشنبه ۱۱ آذر ماه) مجلس شورای اسلامی و در اولین جلسه بررسی جزئیات بخش اول لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ خطاب به نمایندگان گفت: نمایندگان مجلس به این موضوع توجه داشته باشند که در جریان بررسی بودجه نمی‌توانند پیشنهاداتی ارائه دهند که خلاف برنامه هفتم باشد.

وی ادامه داد: همچنین اجازه طرح پیشنهاداتی که نیازمند قانون گذاری جدید باشد نمی‌دهیم، علاوه بر این پیشنهادات هزینه‌ای که محل درآمد آن مشخص نباشد، در مجلس بررسی نخواهد شد.

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: معاونت قوانین مجلس شورای اسلامی صلاحیت تشخیص این موارد را دارد و پیش از برگزاری هر جلسه پیشنهادات بودجه‌ای نمایندگان را بررسی می‌کنیم تا این موارد مورد بررسی قرار گیرد.

<div id="video-display-embed-code_2523384" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1199812/2523384?width=400&height=300"></script></div>

مخالفت نمایندگان با بررسی بودجه به صورت درآمدی-هزینه‌ای

قالیباف در ادامه پیشنهاد داد: امسال لایحه بودجه درآمدی-هزینه‌ای بررسی شود به این معنا که درباره هر موضوع بخش درآمدی و هزینه‌ای آن یکجا مورد بررسی قرار گیرد سپس مجلس وارد مبحث بعدی شود.

این پیشنهاد در حالی مطرح شد که روال بررسی بودجه در مجلس به این صورت است که ابتدا بخش درآمدی لایحه بودجه به صورت کامل مورد بررسی قرار می‌گیرد و مجلس بعد از اتمام بررسی بخش درآمدی، بررسی بخش هزینه‌ای را آغاز می‌کند.

در ادامه جلسه حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی مخالفت خود با پیشنهاد رئیس مجلس شورای اسلامی برای بررسی همزمان بخش درآمدی-هزینه‌ای را مطرح کرد و گفت: مطابق با آئین نامه داخلی مجلس ابتدا باید منابع بودجه مشخص و بررسی شود سپس سایر پیشنهادات و بخش هزینه‌ای لایحه بودجه مورد رسیدگی قرار گیرد.

در نهایت این پیشنهاد به رأی وکلای ملت گذاشته شد که نمایندگان با آن مخالفت کردند. بر این اساس جزئیات لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ مانند سال‌های گذشته بررسی خواهد شد به این صورت که ابتدا بخش درآمدی به صورت کامل بررسی می‌شود و بعد از اتمام بررسی بخش درآمدی، مجلس بررسی بخش هزینه‌ای لایحه بودجه را در دستور کار قرار می‌دهد.

<div id="video-display-embed-code_2523385" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1199812/2523385?width=400&height=300"></script></div>