شناسهٔ خبر: 69982857 - سرویس استانی
منبع: ایرنا | لینک خبر

فرماندار آمل: ساخت شهرک صنعتی دابودشت ضروری است

ساری - ایرنا - فرماندار آمل با بیان این که این شهرستان قطب صنعتی شمال کشور محسوب می شود، گفت: ساخت شهرک صنعتی دابودشت در ایندخطه یکی از مطالبه های جدی شهروندان و سرمایه گذاران است که در دستور کار قرار گرفت.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، ذات الله زارعی روز پنجشنبه در جمع مردم بخش دابودشت اظهار کرد: راه اندازی شهرک صنعتی در این بخش یک مطالبه چندین ساله است که برای تحقق این مهم تلاش می شود.

وی گفت: در حال حاضر شهرستان آمل قطب صادرات محصولات صنعتی این خطه از شمال محسوب می شود و این امر زمینه ای برای حضور سرمایه گذاران است.

فرماندار آمل با اشاره به این مطلب که راه اندازی شهرک صنعتی زمینه ای برای فراهم سازی اشتغال پایدار است، اظهار کرد: اگر خواهان دستیابی به توسعه پایدار هستیم باید به رونق تولید توجه ویژه داشته باشیم.

این مقام مسوول تصریح کرد: برخی از زیرساخت های بخش دابودشت در حوزه ایمن سازی جاده ها و روشنایی نیازمند حمایت بیشتری است.

فرماندار آمل: ساخت شهرک صنعتی دابودشت ضروری است

به گزارش ایرنا، شهرک صنعتی گام اول و دوم امامزاده عبدالله، شهرک صنعتی بابکان به همراه شهرکهای صنعتی جمشیدآباد و رینه لاریجان پنج شهرک صنعتی شهرستان آمل هستند که بیش از ۵۵۰ واحد صنعتی و تولیدی در این شهرک های صنعتی فعال هستند.

به باور صاحبنظران بدون تردید اگر محدودیت زمین جهت سرمایه گذاری بخش صنعت در این شهرستان وجود نداشت سرمایه گذاران بیشتری در این حوزه علاقمند به فعالیت در شهر صنعتی مازندران بودند.

مشکل پساب های صنعتی از جمله چالش های موجود در شهرک های صنعتی آمل بود که تا کنون ۲ فاز از تصفیه خانه مرکزی فاضلاب شهرک های صنعتی آمل افتتاح و تلاش ها برای تامین اعتبار تکمیل فاز سوم این تصفیه خانه در حال انجام است.

هر چند شهرک های صنعتی این شهرستان علاوه بر تولیدات صنعتی در صنایع غذایی و صنعت بسته بندی هم به پیشرفت های خوبی رسیدند اما جاذبه های صنعتی این شهرستان سبب شد سرمایه گذاران بزرگ علاقه بیشتری به سرمایه گذاری در این شهرستان داشته باشند.

فعالیت شرکت دیزل سنگین ایران در شهرک صنعتی آمل هم سبب شد که این شهرستان در تولید موتورهای دیزلی نقش مهمی در رونق این صنعت داشته باشد. در سال جاری ۲۵ واحد صنعتی راکد در مازندران با گره گشایی های مالی و تسهیلاتی به مدار تولید بازگشتند که تعدادی از این واحدها در شهرستان آمل مستقر بودند.

فرماندار آمل: ساخت شهرک صنعتی دابودشت ضروری است

دولت چهاردهم هم با فعال سازی دیپلماسی اقتصادی و افزایش زیر ساخت های بنادر استان مازندران در ماه اخیر اخیر توانسته علاوه بر صادرات کالاهای تولیدی آمل به کشورهای حوزه دریای خزر بازار تجاری عراق و ازبکستان را هم با صادرات لبنیات، محصولات خوراکی، محصولات پلاستیکی و نوشابه در کنار برنج، مرکبات و کیوی به دست بگیرد.

‌صنعت همواره در مازندران از جایگاه ویژه‌ای برخوردار بوده و ۱۵ درصد از تولید ناخالص استان از این بخش است و دستکم سه هزار واحد صنعتی با اشتغال‌زایی مستقیم ۸۰ هزار نفر در استان وجود دارد که از این تعداد ۴۶۱ واحد صنعتی در بخش ماشین‌آلات و فلزات اساسی، ۱۳۹ واحد در بخش برق و الکترونیک، ۱۱۵ واحد در بخش نساجی، ۴۰۸ واحد در بخش محصولات شیمیایی، ۲۱۶ واحد در بخش سلولزی، ۵۳۰ واحد در بخش کانی غیرفلزی و ۳۶۷ واحد صنعتی نیز در بخش تولید محصولات غذایی مشغول به فعالیت هستند که نوسازی و روغن کاری چرخ دنده های این بنگاه های اقتصادی با تلاش دولت چهاردهم در دست اجرا است.

مازندران با ۲۲ شهرستان، ۳۹ شهرک و ناحیه صنعتی و ۲ هزار و ۶۰۰ واحد تولیدی دارد که حدود ۸۰ هزار نفر به صورت مستقیم در واحدهای تولیدی و صنعتی استان اشتغال دارند. سهم صنعت از مجموع اشتغال های موجود در مازندران ۳۰ درصد است.