شناسهٔ خبر: 69952911 - سرویس اقتصادی
منبع: برنا | لینک خبر

تولید دو هزار و ۷۷۱ مگاوات برق توسط نیروگاه‌های خورشیدی

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه از تولید ۲ هزار و ۷۷۱ مگاوات از برق استان کرمانشاه توسط نیروگاه‌های خورشیدی خبر داد. مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه از تولید ۲ هزار و ۷۷۱ مگاوات از برق استان کرمانشاه توسط نیروگاه‌های خورشیدی خبر داد.

صاحب‌خبر -

به‌گزارش خبرگزاری برنا از کرمانشاه؛ محمد مرادی گفت: در دنیای امروز اهمیت صنعت برق چشمگیر بوده و در تمام امور روزمره به نوعی از انرژی برق استفاده می‌شود و ضریب نفوذ برق نیز به بالاترین میزان خود رسیده به طوری‌که در استان کرمانشاه ضریب نفوذ برق در شهرها ۱۰۰ درصد و در روستاها بیش از ۹۹ درصد است. 

وی گفت: شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه حدود ۸۵۰ هزار مشترک دارد که مشترکان خانگی از نظر تعداد ۸۰ درصد از مشترکان را مشمول می شوند و مشترکین صنعتی حدود یک درصد از مشترکان استان را شامل می‌شوند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه در رابطه با تعداد صنایع استان بیان داشت: از نظر تعداد حدود ۳ هزار و ۸۵۰ واحد صنعتی در استان مستقر بوده که تعداد ۴۹ واحد صنعتی بزرگ در استان با بیش از ۲ مگاوات مصرف برق مشغول فعالیت می‌باشند.

وی افزود: وضعیت مصرف برق در استان کرمانشاه در طی تابستان ۱۴۰۱ حدود ۸۴۳ مگاوات و در سال ۱۴۰۲ نیز ۸۶۳ مگاوات و در سال جاری ۹۰۸ مگاوات بوده است که در سال ۱۴۰۱ ناترازی برق استان حدود ۹۰ مگاوات بود که این مقدار در سال جاری به عدد ۱۴۰ مگاوات افزایش یافت.

مرادی در رابطه با ناترازی در کشور نیز گفت: در کشور نیز در سال ۱۴۰۲ حدود ۱۳ هزار مگاوات ناترازی وجود داشت که در سال جاری در پیک مصرف ناترازی برق به ۲۰ هزار مگاوات رسید که افزایش هشت درصدی را نسبت به سال گذشته نشان می‌دهد.

وی در رابطه با پیک برق در طول روز نیز بیان داشت: در سال گذشته در استان کرمانشاه ۷۷۰ مگاوات در پیک در طول روز مصرف برق داشتیم که ۱۰۰ مگاوات ناترازی محسوب می‌شد اما در سال جاری مقدار برق مصرفی استان به ۸۵۰ مگاوات رسید که ناترازی به ۱۴۰ درصد افزایش یافت که این آمار بیانگر افزایش ۱۰ درصدی مصرف برق در طول روز در پیک مصرف است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه مطرح کرد: نیروگاه‌های تجدیدپذیر دارای محاسن خوبی هستند از جمله سرعت بالای اجرا و سهولت نصب، عدم نیاز به سوخت، هزینه تمام شده ارزان‌تر، سازگاری با محیط‌زیست، جذب منابع خارجی، پدافند غیرعامل و تولید پراکنده می‌باشد اما مضرات نیروگاه‌های حرارتی طولانی بودن دوره احداث، کمبود سوخت، قیمت گران احداث و آلایندگی زیاد می‌باشد.

وی گفت: در حال حاضر نیروگاه‌های خورشیدی در استان پیشرفت چشم‌گیری داشته به طوری که ۸۰ کیلووات در ادارات، ۱۵۰ کیلووات در مساجد و مدارس، ۵۴۵ کیلووات در ادارات دولتی برق تولید می‌شود و همچنین در استان ۱۹۹۶ کیلووات از برق استان از طریق نیروگاه های خورشیدی حمایتی تأمین می‌شود؛ در مجموع ۲ هزار و ۷۷۱ مگاوات از برق مصرفی استان توسط نیروگاه‌های خورشیدی تأمین می‌شود که به دنبال افزایش این مقدار می‌باشیم.

انتهای پیام/