علی رمضانپور مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی قزوین گفت: ۳۳ میلیون جوجه ریزی از ابتدای سال جدید تاکنون در واحدهای مرغداری استان قزوین صورت گرفته که این میزان نسبت به بازه زمانی مشابه سال گذشته که ۲۸ میلیون ۱۰۰ هزار جوجه بود، ۱۷ درصد رشد داشته است.
وی افزود: در حال حاضر ۴۱۲ واحد مرغداری گوشتی در سطح استان قزوین فعال است که ظرفیت تولید سالانه ۱۰۰ میلیون مرغ را دارند و به صورت میانگین نیز ماهانه چهار میلیون و ۵۰ هزار قطعه مرغ توسط این تعداد مرغداری تولید شده و به همین میزان نیز جوجه ریزی صورت میگیرد.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین عنوان کرد: در سال جاری ۶۶ هزار تن گوشت مرغ در استان قزوین تولید شده که ۵۵ درصد آن در استان به مصرف رسیده و ۴۵ درصد دیگر به سایر استانها به ویژه تهران و البرز صادر شده است.
رمضانپور بیان کرد: قزوین در حوزه تامین امنیت غذایی کشور جایگاه تولید کننده و مولد را داشته و در تولید بسیاری از محصولات، به ویژه دام و طیور جزو استانهای صادر کننده به شمار میرود و در همین راستا توجه ویژه و تقویت مرغداریهای فعال منطقه یکی از نیازهای کشوری بوده که باید به آن توجه ویژه شود.
منبع: روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین