شناسهٔ خبر: 69918359 - سرویس استانی
منبع: صدا و سیما | لینک خبر

گسترش دیپلماسی علمی و افزایش تعاملات دانشگاه ارومیه با دانشگاه‌های ترکیه

در راستای گسترش دیپلماسی علمی و افزایش تعاملات دانشگاه ارومیه با دانشگاه‌های ترکیه، نشست مشترک دکتر احمد علیجانپور رئیس دانشگاه ارومیه و آقای عادل جونیت آکبال سرکنسول جمهوری ترکیه در ارومیه برگزار شد.

صاحب‌خبر -

 به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،در راستای گسترش دیپلماسی علمی و افزایش تعاملات دانشگاه ارومیه با دانشگاه‌های ترکیه، نشست مشترک دکتر احمد علیجانپور رئیس دانشگاه ارومیه و آقای عادل جونیت آکبال سرکنسول جمهوری ترکیه در ارومیه برگزار شد.

رئیس دانشگاه ارومیه در این نشست با اشاره به فعالیت‌های مشترک دانشگاه ارومیه با دانشگاه‌های کشور ترکیه گفت: دانشگاه ارومیه با تاسیس میز همکاری‌های علمی با کشور ترکیه، فعالیت‌های مشترک علمی خود را با دانشگاه‌های این کشور در سه سال گذشته به صورت چشم گیری افزایش داده است.

وی افزود: دانشگاه ارومیه در سه سال گذشته با ۱۹ دانشگاه بزرگ ترکیه تفاهم نامه همکاری علمی پژوهشی منعقد و همچنین ۳۱ وبینار علمی و چندین همایش علمی نیز به صورت مشترک با دانشگاه‌های ترکیه برگزار نموده ایم.

آقای عادل جونیت آکبال سرکنسول جمهوری ترکیه در ارومیه نیز در این نشست ضمن ابراز خوشحالی از تعاملات و فعالیت‌های مشترک دانشگاه ارومیه با دانشگاه‌های ترکیه، گفت: هر چه قدر این ملاقت‌ها و تعاملات بیشتر شود، دانشگاه‌های هر دو کشور بیشتر با هم آشنا شده و فعالیت‌های مشترک بیشتری انجام می‌دهند و این‌ها در افزایش روابط دیپلماتیک دو کشور تاثیر گذار خواهد بود.